Trädgård verktyg hink Caddylägga till fickor från gamla jeans till en hink att organisera trädgårdsredskap. Istället för att kasta bort dina gamla jeans, använda de flesta av de gamla byxorna för att göra verktyget bälte att bandet runt en hink. Göra detta utan att köpa något nytt material och anpassa dina fickor beroende på vilka verktyg du vill använda.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Camp Sink(...err bucket caddy)

I grunden är det bara en caddie till vända din hink eller någon tub i en handfat/tvättställ/skölj station. Tillverkad i ljusa orange Kydex. Orange Visa någon smuts eller smuts, Kydex eftersom jag kan värma och forma det men jag så väljer. Inga skruva...

Pall hink

mitt jobb är en hel massa flytta från en plats till en annan. Det är mycket enformiga och mindre är mer när det gäller att få leveranser. Dubbelt syfte produkter skriker ut till mig så jag tänkte jag skulle dela denna idé med dig. I Alberta är Kanada...

Enkel 12 volts Pump

Ett väl använt vattenkanna får ett nytt liv efter munstycke misslyckande. Kannan gjorde bra för sköljning rätter, händer och allt annat för förmodligen 5 år medan camping och på bilutflykter. Munstycket upphörde att vara vatten tätt ganska snabbt eft...

Arbetsytan för Spaceless

jag bor i en liten "farmor platt" som består av två rum - sovrum och allt annat - kök, vardagsrum, studie och arbetsrum.Det byggdes av min pappa och har fortsatt att vara utrustat med fler och fler bitar. Från låga taket (åtminstone det kyler oc...

Fiske Bucket Seat & talja Box

jag har sett sportsman's sportstolar i butikerna under en lång tid och trodde de var en cool koncept, men de var ganska dyrt för vad de var ($20 eller mer för i princip en hink & en pad). Mina vänner och jag har använt gamla 5 gallon hinkar för att h...

5 trött och sant Trug(s)

en vad? Det ligger halvvägs mellan en skål och en korg, oftast gjort av trä. Traditionellt används i brittiska trädgården för att bära skörden i.Här är Oxford English Dictionary definitionen:trug |trYg| (också trug korg)substantivet Brit.en grunt avl...

50 händig knep

här är en samling av femtio how-to tricks som kan förstås från en bild eller två.För att se ännu mer av dem, kolla inHändig knep 8: Ön händig Tricksoch 40 mer händig Tricksoch ännu mer behändig Tricksoch australiska händig Tricksoch Guatemalas händig...

Veggie galler för öl kan kyckling

Love öl kan kyckling som jag gör? Älskar Grillad grönsaker som jag gör? Älskar att laga mat utanför som jag gör?Hatar att behöva gå in för att starta grönsaker? Hatar att värma upp huset på sommaren när det finns en varm grill?Denna lösning som funge...

Hur man gör en Lego Man kostym.

Har du någonsin velat ha en original kostym som ingen annan har? Väl är här din chans. Denna dräkt är alltid en stor hit vilket innebär mer godis. Och det är alltid en bonus för att kunna skrämma någon genom att vrida huvudet 360 grader.Steg 1: Steg...

Peg ben från gamla kryckor

Tja, kort sagt, jag bröt min häl, och utsikten att behöva tillbringa 8 veckor i en fotled rösterna tilltalar inte mycket för mig, så jag ritade en peg ben gjord av ett par gamla kryckor, vissa reservdelar och en under tio dollar Home Depot kör.Steg 1...

Återanvända Popsicle pinnar

det finns ett talesätt som min mamma ofta använder när jag arbetar med projekt, "Ut med gammalt och in med det nya". Om jag inte får bort min gamla projekt, finns det inget utrymme för nya.Här är ett av de sätt jag har försökt att göra det genom...

Teslas Ljusstake: trådlös El

Tesla coil Instructables inte är ovanliga--jag har skrivit en själv-- men i följande Instructable jag vill inte bara beskriva bygga en enkel upprätt coil, men också föreslå några enkla sätt att montera komponenter i Tesla. Ibland är delar av en Tesla...

Multiglow konkreta högtalarna

Hej jag Brian från Belgien.Jag presenterar min andra intructable.Vad är det?DIY konkreta högtalare med en inbäddad rgb ledde som reagerar på musik.https://www.youtube.com/watch?v=vQZDCRPBk4wBerättelsenVi alla älskar musik, ingen tvekan om detta.Men i...

Urban överlevnad 101: Pimp My Hand lastbil

som "bostäder nedsatt" filmaren och gatuförsäljare av min DVD-skivor, jag behövde ett sätt att hålla min elektronik med mig hela tiden och jag behövde också en extremt portabel display som jag kunde försvinna med så snabbt som möjligt. Efter att...

Barnen bygga - min första verktyg Caddy

Våra makerspace har många barn, och vi har barn workshops på lördag morgon där vi lär oss alla möjliga olika färdigheter och hantverk. En av de första saker vi gör när vi går med är att göra våra egna verktyg caddy så att vi har någonstans att lagra...

Deadpool verktyg Caddy

Jag gjorde detta mer för nöje än som ett verktyg för faktiska caddy. Men jag lärde mig några saker längs vägen. Först och främst skulptera är svårare, riktigt hårt. Sprayfärg och Plasti dip kommer också absolut förstöra kala Styrofoam. Här är en vide...

Christmas behandla caddy

Hur det trädgården av din ute i vinter? Det är vad jag tänkte.Här är en instructable av hur man gör en sorts "caddy" att hålla drycker, munchies osv under din julfester med objekt från din trädgård.Du behöver:1. wire tomat bur2. 3 plast trädgård...

Golf Club Caddy trädgård vagn

jag hålls se Golfklubb caddys på loppisar och det slog mig att de är gjorda att gå över svår terräng, gräs, och att dra tunga laster. Sedan glödlampan gick bort och jag insåg att det var en perfekt bas för att göra en trädgård vagn! Med några ändring...

Skrivbord Caddy

Så frågade en vän mig att göra en skrivbord caddy sak. (http://shop.coolmaterial.com/products/the-desk-cad...Men eftersom jag gillar att tror att jag är ganska händig, beslöt jag att göra en, och bättre.För att starta, en lista med verktyg och materi...