Transparent pocket knifeVictorinox pocket knife repair, rebuilding

Kniven förstörs.

flera år har varit sådan, tuffa miljöer, diskmaskin tabletter...

men bladet är perfekt!

knivseggen kan inte borra bristande medel
Rostfritt stål verkar
super hårt drill pågår...
kan betraktas som en workaround, glasfiber, vinyl tyg

eftersom jag inte kunde borra igenom, såg jag lättare svårbearbetade material

ett oanvänt blad av polyvinyl lcd monitor räddade kniv jag klippte av handtaget
som en tydliga, synliga delar av driften av kniven

Relaterade Ämnen

Bicycle chain handle knife 3

chain pocket knifeJag drog ut en rostig kedja delarJag passar ihop utan länkhjul med gjutenJag slutligen svetsadeFortfarande, polering, slipning, chrome bör på något sättenklaste sätt? spray och syra?...

Farbror AZ: s Altoids Survival Kit

ALTOIDS SURVIVAL KITOK, låt för att starta, mig säga att detta faller i kategorin "bättre än ingenting", men med lite av tanken och massor av upplåning av goda idéer från andra kit och andra Instructables®, jag tror jag kom med en ganska användb...

Hur man gör ljuddämpare paintball

################################DISCLAIMER########################################## #I är inte ansvariga för några skador dödsfall eller grova brott du orsaka med den här enheten. #####################################################################...

Ficka nyckel

Hej killar, jag gjorde denna viktiga arrangören i stil med "Swiss Army Pocket Knife" med det material jag hade hemma, naturligtvis olika de kan användas för att förbättra din.Steg 1: materialJag använde:DrillBradawlTångIce lolly stick (magnum st...

Circuit Board Pocket Protector

jag har aldrig sett en delvis genomskinlig kretskort pocket beskyddare. Det är, tills jag gjorde en. Detta är tillverkad i ett flexibelt material som kallas mylar. Det är mycket bekväma. Jag hoppas att ha ett foto av mig bära pocket beskyddare i fram...

Hur man väljer rätt Survival Knife

detta är min guide för hur man väljer rätt överlevnad kniven. Detta är ingalunda en slutgiltig lista, eftersom det beror på din personliga smak och situationerna du är sannolikt att vara i, men jag hoppas att berätta några av de huvudsakliga funktion...

Pocket Tootophone

musiklärare notera: denna vass instrument skulle sannolikt förvandla ditt klassrum till en rolig plats att vara, om det inte redan. Detta är förmodligen en av världens minsta melodisk instrument, mindre än ett munspel. Med en glidande skala av oändli...

Budget 3D Modellerare Pocket Kit

de viktigaste verktygen behöver du skapa ett objekt senare i 3D på din dator.Steg 1: Montering kit För att modellera ett objekt i 3D, måste du veta objektets dimensioner och detaljer. Ibland kan du få ritningar eller skisser som hjälper dig, men för...

Kartong Pocket Watch Step-by-step

jag började göra dessa fickur när metallen en jag hade knäckt frontplåten. Jag kände mig tvungen att ta isär och bygga en kartong replik för att hysa den klocka delen.[Nyligen hade ett litet problem med detta intro och alla tidigare info jag hade här...

Duct Tape Pocket anteckningar

sökte över för ett litet anteckningsblock jag kunde hålla i min ficka. Jag är en IT-nörd, så jag har en smart telefon. Det finns dock tillfällen när det inte är lätt tillgängliga (som nu eftersom det är att vara modded och för närvarande nere för und...

Pocket Rocket spis värmare

jag kommer att visa dig hur man bygger en Pocket Rocket spis.Om du inte vet vad en raket spis är, har en titt på "rocketstoves.com" eller Sök på Youtube där det finns massor av bra filmer att få inspiration från.Steg 1: Material lista Material s...

Bygga en Pocket joniserande strålning detektor (PIRD)

besök min youtube sida för cool projekt och mer: http://www.youtube.com/channel/UCksEFn8xaLP0z4rsiHa9zcA?feature=mheeI detta instructable jag kommer att visa hur man bygger en pocket strålning detektor eller "PIRD." Delarna för denna strålning d...

Som kan ses på Instructable - The Pocket slang hållare

den är cheezy, det är töntigt, de lovar inte bara kommer det se bra ut som ny, men det smakar bra också!Ja, jag talar om de wiz bang produkt annonser vi titta på 3, medan lödning våra senaste projekt och tycker"Hej jag kan använda en av dessa"Tj...

Pocket Watch Vault

är du trött på att ha små föremål stulen för dig? Pocket Watch valvet är ett litet värdeskåp, komplett med nyckel, gömd inuti ett ordinarie fickur. Den kan lagra upp till storlek några staplade halv dollar och är oansenliga. Det är svårt att öppna me...

Lane bröderna Pocket dörrbeslag Roller

Min fru och jag gjorde 3 stora gamla viktorianska pocket dörrar, komplett med roller hårdvara. Patent är 1890, och vid ser av dem, de har inte berört sedan. Hårdvaran var i ganska bra skick när jag rengjorde det. Men det material som rullar på spåret...

Bambu pocket flöjt

detta instructable är att dela hur jag göra dessa små pocket sized flöjter. Du inte behöver veta för mycket om bambu för att göra detta, jag undervisat och undervisar själv om det. Förhoppningsvis hittar du denna nyttigt. Det är kul att spela och min...

Pocket tärningar kit

detta är en av tre instructables vi gjort under vår lärling stil team building dag.Du kan se introduktionsvideo om dagen och hur du kan engagera dig att rösta för en vinnare här.Detta instructable visar hur att montera våra färdiga Pocket tärningar k...

Hur du bifogar en pocket clip/bältesklämma för en kniv

någonsin köpt en kniv som hade inga pocket klipp?Väl här är hur du kan bifoga en till nästan alla fällkniv!Steg 1: Vad du behöver: En kniv du vill ha ditt klipp påEn pocket clip (du kan köpa dem online eller ta en från en gammal knivSkruvar som passa...

Hur att designa och göra en wood carving knife

jag kommer att visa dig hur man gör en wood carving kniv med ett minimum av verktyg.Denna kniv är perfekta för carving förminska koppen i mitt förra instructableSteg 1: Verktyg som behövs för För att göra denna instrucable behöver du bara enkla handv...