Une nouvelle tabell Latt Häll mes fils!Un peu de teinture marron FONCA  ©, du Papier Velleda Imprima  © "smarties" et voila la tabell Latt Un peu plus funky pour les jeux des enfants!
Relaterade Ämnen

Förbättringar av min styckning tabell (mejoras en mi mesa de corte)

Cuando decidí probar mi metodo de hacer duelas, mig di cuenta de que mi mesa de corte, tal como estaba hecha, ingen sería capaz de cortar la madera con la inclinación necesaria. Así que puse manos a la obra y la modifiqué.----------------------------...

Skrot tabell tar 2

Först av detta var inte min idé, jag faktiskt fick den från en annan instructables hittas här:Alhough mycket lik jag har ändrat några saker (vilket jag inte kanske, kanske har ångrat efter). Hursomhelst, jag tror min instructables är annorlunda än fö...

Flone 3.0 Drone Quadcopter

Detta är flone 3.0: en Öppen källkod Drone ekosystem.Efter den första utgåvan av vår prisbelönta flone 1.0 instructable för tre år sedan, gjorde vi en hel del arbete.Flone är en kraftfull, kompakt, och smart design av en billig quadcopter som enkelt...

Hur man gör en Pedal-Powered tvättmaskin - Mark 1. Au velo vers Negawatts.

KISS = Keep it Simple Stupid = en bra grund för alla tekniska projekt. Vår tvättmaskin elektronik hade upphört att fungera men mekaniskt det var perfekt. Vi redan arbetar för en El-fri hushåll och jag hade och gammal cykel, som bara står stilla i uth...

Hur man gör en jord blockerare

det är frö börjar säsongen. Ja!!Du kan starta frön i olika behållare. Människor använder allt från tomma äggskal till plast-sex förpackningar förra år växter kom till nästan alla behållare liggandes. Det kommer en punkt i början av säsongen när du ha...

Hur man gör ett svärd: en omfattande Guide

Jag skrev de flesta av detta medan jag arbetade på projektet. Detta intro kommer att fungera som en övergripande reflektion och analys av processen som ett fullständigt införande som förväntat.Väl här är det. Har du någonsin velat bygga ditt eget svä...

Piggy soffbord - CNC Router

Som möbeldesigner + maker jag vara omgiven av vackra möbler. När jag gick med Instructables som Artist in Residence vid piren 9 hade vi nyligen flyttat till en ny kontorsutrymme som hade ingen "slappa" utrymme utom en soffa. Vi behövde verkligen...

Skönhet tabell från gammal symaskin / Mesa de belleza con vieja maquina de coser

En dag vaknade jag tänka att jag var nära att fira min 4: e bröllopsdag så jag började en svår uppgift... funderar på en present till min fru. Lol! Lyckligtvis vara några dagar innan vi hittade en gammal struktur från en antik symaskin och min fru ty...

En sträng manövrerade marionett med ögon och ögonlock flytta / Une marionette à fil avec les yeux et les paupières qui bougent.

En sträng manövrerade marionett med ögon och ögonlock flyttarUtrustning:-Ett ansikte i papier maché, papper mache-4 ping pong bollar-tråd-2 tandpetare-2 gummiband-sträng-2 små bitar av trä eller plast-1 cross i trä-4 ringar i metall eller plastLe Mat...

Tabell-pall-stege (mesa-banqueta-escalera)

Ya han musik sv anterioresen instructables que estoy usando mi nuevo längre. Aún mig falta hacer el tendido eléctrico y de gas, así como seguir organizando mis herramientas y materiales, lo cual ingen es fácil.Uno de los problemas con los que me enco...

Yunque y mesa (städ och tabell)

engelska versionen nedan!El yunqueHace un tiempo que estaba queriendo conseguir FN yunque un poco mejor que el pequeño trozo de riel que estuve usando hasta ahora.Hice algunas averiguaciones, y un conocido mig vendió sv U$ S 36 un trozo de riel de un...

Tabell bandslip (lijadora de banda, de mesa)

Hace unos meses mig regalé una lijadora de banda. Es una excelente herramienta versátil, resistente, poderosa. Pero... siempre tiene que existir un "pero". Para trabajos pequeños es algo difícil de manejar. Por ejemplo, para lijar piezas chicas,...

Mesa de luz / ljus tabell

Este instructable demonstra como construir uma mesa de luz (pode ser usada para gravar telas de serigrafia ou para desenho).Detta instructable visar hur man bygger ett ljusbord (den kan användas att bränna silk skärmar eller ritningar).Steg 1: Materi...

LEGO tabell

Engelska:Min två brorsöner är tokig i Lego, och när de spelar det snabba en röra.Så jag bestämde mig att bygga dem ett bord där de kan spela tillsammans och lagra alla Lego de har.Franska:Mes deux neveux sont fans de Lego et c'est rapidement le désor...

Skruvlös Hexagon tabell med hjälp av 3D-utskrifter

Välkommen till min DIY handledning för att göra en skruvlös hexagon tabell. I denna tutorial, ska jag vara visar och förklarar steg för steg hur man ska uppnå detta unika tabellen.Saker och färdigheter du behöver:Kvast pinnar diameter 24mm, att föred...

Kinda 3d tryckt tabell

Jag har precis flyttat i en ny lägenhet där köket är spöklik utformad. Det saknar verkligen en tunn men lång och hög tabell att passa bakom "centrerad diskbänken".Jag kunde inte hitta vad jag ville, så jag beslöt att göra en. Jag hade inte tillg...

Låt oss göra en latte!

En vän nyligen öppnat eget kafé och mycket snabbt upptäckt att det finns en hela konsten att göra en perfekt kopp.Steg 1: tabellVarje gott kaffe behöver ett vackert soffbord.Steg 2: porslinDu behöver en lämplig cup, tefat och (helst söta & tiny) sked...

Anti vingla hjul [svarv] tabell

När varken en 4-ben eller en 3-ben tabell kommer att göra, en enkel fjädring gör att vi kan kombinera några av de bästa attribut av båda: vingla-fri prestanda av tabellen tre-ben och hög energi som deponering av standarden fyrbenta.Vi par detta uppsk...

Hög precision tabell justering på din laserskärare gjort lätt! Se verktyget.

Hatar Mickey Mouse justering förfarandet på din laserskärare? Japp - är det en smärta. Sluta slåss det och göra detta enkla verktyg och få 001 noggrannhet i alla fyra hörnen av ditt bord!Död enkel, döda korrekt.Ibland, ja många gånger faktiskt, kan d...