Upcycled Clamshell Tin Boxhär är hur man gör en fin liten clamshell låda ur två tomma rektangulära burkar - om en Altoids tin är inte stort nog, detta kan vara ett lämpligt alternativ...

Den ljusa målade designen på dessa kinesiska stekt ål burkar var faktiskt den funktion som drog mig till dem i första hand (även om det visade sig att innehållet är läckra - så jag hade inga problem med att tömma en leverans av burkar för detta projekt.

Kan öppnas med en dragflik, vilket lämnar en skarp och obekvämt inre rim - men detta kan tas bort med en vanlig konservöppnare.

Lämplig gångjärn och spännen för ett fall som detta är allmänt tillgängliga - jag köpte dessa på en stor DIY utlopp. Placera hålen för att fästa beslag kan vara svårt - men detta löses lätt med silvertejp - genom att tejpa de två halvorna av fallet tillsammans i vad kommer att vara stängt läge, då tejpning gångjärn och lås på plats, hålen kan stansas på sina rätta ställen med en hand sylen.

Gångjärn och lås kan bara vara nitade till två burkar med pop (blind) nitar - detta är mycket enklare och säkrare än mixtra runt med små skruvar och muttrar.

Här är en video som visar sättet i detalj:

Jag använde denna ruta för att göra en liten krydda och smaksättare kit för camping resor - jag tyckte att de plast baljorna från inuti Kinder förvånad ägg passar perfekt inne i lådan - så kit är fyllt med salt, peppar, blandade örter, paprika, curry pulver, plus en buljongtärning och några små flaskor med soja och Worcestershire såser (flaskorna är från supermarket mellanmål förpackningar av sushi).

Relaterade Ämnen

Upcycled papper Heart Box

Jag älskar quilling, men jag har bara några färgade quilling remsor än vitt. Därför fick jag idén att göra några med brunt papper matkassar!Jag har massor av dem så jag tyckte det var värt att ge dem ett försök. Men ärligt talat, brun är förmodligen...

Upcycled soffa foten Box (med Bonus intarsia)

Detta är ett annat projekt inspirerad av Instructables/Dremel juli bygga natten på Crashspace LA.Om du bor i tätbefolkade, urbana miljö som jag gör, du kanske är bekant med rikedomen av "dumpster dykning" möjligheter. Jag är måttligt kräsen (för...

Födelsekyrkan spjälsäng - Upcycle blöja Box, pistage skal och gåva väska

Årets julklapp, beslutade jag att använda blöja lådan, gamla presentpåsar som Tommy Hilfiger väskor som har en brun inredning och pistasch skal för att göra min Födelsekyrkan spjälsäng. Jag hade tillbringat en hel del för andra saker i julklapp och b...

TBLC (plåtask LED Cube)

Vid rengöring upp hemma hittade jag en Altoids Box, Hej cool jag tyckte eftersom ofta läsa vad andra människor har gjort med den. Survival Kit, Radio's och så vidare. Det finns även platser där du kan köpa "Tin lådor" utan "mat" inuti....

Decopodge

har du någonsin behövs en pennhållare, men ville att det skulle vara lite mer personlig? Eller kanske du behövde något för att hjälpa dig att organisera dina små prydnadssaker. Ett enkelt sätt att anpassa dessa objekt är att decopodge burkar, pringle...

Altoids tin öring fiske mini tackle box!

Detta är en mycket lätt mini talja-box som tar ca 15 minuter för att göra. Den innehåller de redskap jag använder för att fånga öring från en bäck, minus pole, hjul, net, tång och höft vadare. Även om jag inkluderar spinnare i rutan tackla, är min Re...

Prydnadssak Box Upcycle

Jag hittade denna gamla box och omedelbart avbildade det i en ombré finish, så jag fick snabbt att arbeta. Det är ganska enkelt, så håll ögonen öppna på loppisar för din perfekta prydnadssak box till upcycle.Steg 1: Ren lådaEftersom detta hantverk in...

Upcycled ek pall trä fasad Box

Oavsett om det är att lagra smycken, barndom leksaker eller andra små minnen i eller ens att gåva till en vän eller make, har en hemmagjord ek låda många användningsområden. Gör en kan vara ganska svårt mellan att hitta en design som du gillar och hi...

DIY Altoids Tin bedöva Box | ZAP dina vänner!

Hej alla och Välkommen tillbaka till en annan Ben bygger instructable!I detta Instructable, vi använder en billig elpistol-modul från eBay och kombinera det med en Altoids tin att skapa en enhet kan göra även de tuffaste killen wince. Tanken är att h...

Blå LED Light Box i en Altoids(-like) Tin

jag har Seasonal Affective Disorder. I åratal har behandlat jag det av sitta framför ett mycket starkt ljus varje morgon. Vissa människor använder dagsljus eller full-spectrum glödlampor för deras ljusterapi. Men de senaste åren, blåljus, särskilt ly...

Dubbeldäckare, super Clamshell Altoid Tin(s)

har du någonsin velat passa något i en Altoids tin men hade inte tillräckligt med utrymme? Livet behöver inte vara som dålig, vet du. När jag först kom på denna kris gav jag nästan upp; ändlösa tårar förvandlas till sorgliga poesi sedan att få skrynk...

Upcycle kasseras Grill/rökare till en kul Planter Box(updated)

så i princip, en dag jag körde förbi den container för min byggnadskomplex och jag såg en perfekt bra rostiga ut rökare. Jag visste genast att det måste bli min. Jag parkerade min bil och gick fram och drog det blocket eller så till mitt hem. Det sta...

Upcycled Toner Box i menyfliksområdet hållaren

jag ville ha ett band innehavaren att visa min band för när jag gör kort och saker. Innan jag var tvungen att gräva runt rutorna och baggies för vad jag ville, och nu har jag mest visas i min dubbelsidiga dubbel stack menyfliksområdet innehavaren!Ste...

Data sticka arrangör upcycle din blåbär box

återanvända en blueberry behållare för att hålla din lös och oorganiserad data pinnar. Lätt att göra. Steg 1, plocka en tunn blåbär låda. Steg 2, öppna upp och placera på en skärande matta och skär en tum rektanglar i toppen, tre rader fungerade för...

Göra en lagring bin genom upcycling en vävnad box

fann jag mig behöva flera små lagringsbehållare när jag nyligen remodeled mitt pulver rum. Jag byggde en infälld hylla & stud som behövs för att förbli precis i mitten av det gjorde hylla till mer av en cubby enhet. Jag tittade online för något bara...

Korrugerad Clamshell Box

Detta är en enkel låda som är bekvämt för många ändamål. Rutan fungerar bäst när sidorna är minst 1 tum (2,54 cm) lång.Verktyg:linjalenpennamattkniv eller skalpellCutting matBen mapp (eller horn eller Teflon mapp) att göra mål veckbindemedel klipp, B...

Altoids Mini talja Box

material Altoid smalls tin olika storlek krokar vikter bilder inte inclued limma lite trälim trä inne i burken som barer låt det torra lägga material i och då har du en talja-box berätta vad det är är min första oförstörbara...

9V Usb Altoids Tin laddare med 2 led

Hej alla! Detta är min första instructable, och det blir en laddare för din bärbara enheter. Det är ganska enkelt, och det tar du bara en och en halv timme Max göra alla ledningar (inte inklusive den tid det tar att borra hål och köpa delar). I princ...

Altoids Tin Mixer

Detta projekt var inspirerad av mikeasaurus' riktigt cool armbandsur skivspelare. Jag såg det fyra år sedan och utlovade en vän (det är du K Mac) jag skulle göra henne till en eftersom hennes son är en DJ/rappare. Hon var också min leverantör avAltoi...