USB iPod laddare: Powerdockdetta är min USB bärbar laddare. Det gjordes runt ett år sedan för min skidresa. Jag hade ville ta min iPod men inte en väggladdare. Också var det behövs för att ladda min PSP under hela den långa Bussresan till Italien.

Locket på toppen utformades i Photoshop även om färg eller GIMP kan användas. Det var sedan laminerat och limmade till fallet. Fallet var en presentförpackning som innehöll en plånbok. Jag hade ingen annan användning för det och trodde det skulle vara trevligt att ge den ett nytt liv som min USB-laddare.

Ett spänne lades på framsidan som de magneter som används för att stänga locket var lite svag. Jag hittade när batteriet skramlade runt (senare fast ändå) magneterna skulle misslyckas och rutan skulle öppna.

Inuti finns kretsen av en cheapo i bil/lastbil usb laddare som var iPod förenlig. Jag har anslutit det är modet att en två sätt växla för att välja om transformator (eller vägg-vårta) (sett på baksidan) eller batteriet var den viktigaste kraftkällan.

Batteriet var från en gammal RC bil och rymmer en punch. Min iPod och andra USB-enheter ut mycket snabbt. Enheten kan också ta någon ingående strömkälla från 5v till 24v så det är mycket smidiga.

Gärna mycket lämna eventuella frågor eller kommentarer!

Joe, 16, England

Relaterade Ämnen

Dubbla Ipod laddare

jag har en iPod och en iShuffle, jag vill inte behöva ta med en laptop längs på en resa till bara för att ladda dem. Detta debiterar en iShuffle eller en iPod med firewire-kontakt.Steg 1: delarDelar:RadioShack 7805 5v RegulatorRadioShack 7812 12v Reg...

Hur man gör en bärbar USB-mobiltelefon laddare

https://www.youtube.com/watch?v=TExXyea5Jpc&feature=youtu.beSteg 1: att göra en bärbar USB-mobiltelefon laddare du behöver! Hur man gör en bärbar USB-mobiltelefon laddare för iPhone, iPod, MP3, MP4 med dina egna händer.Steg 2: Är telefonen död och de...

Solar Altoids iPhone / iPod laddare

Jag älskar min iPhone 4 till döden. Det gör jag verkligen. Även om det suger saft snabbare än en 1: a grader på mellanmål och jag ofta hitta rida mig själv på låg effekt med ett långt tåg framför mig.Ursprungligen gjorde jag min Altoids USB laddare a...

Växla läge Altoids iPOD laddare med 3 "AA" batterier

målet med detta projekt var att bygga en effektiv Altoids tin iPod (firewire) laddare som körs på 3 (uppladdningsbara) "AA" batterier. Projektet började som ett samarbete med Sky på PCB design och konstruktion, och jag på krets och firmware. Som...

Lätt ipod laddare

detta är en lätt ipod laddare för typ av människor som inte vill spendera en massa pengar. Det enda du behöver är en PS2, USB ipod sladd, och din ipod.Steg 1: Sätta ihop Det första du vill göra är att lägga ipod och USB-kabeln och sätta dem tillsamma...

En annan Altoids Ipod laddare

okej detta är min första Instructable och jag gjorde en annan version av Altiods ipod laddare. Jag gjorde min första version av en annan instructable men jag ville göra min egen så jag gjorde detta till enSteg 1: material LödkolvLödaMassor av ledning...

En primitiv USB Solar laddare att kostnader du mindre än 5 minuter

här presenterar jag en ganska söt enkel och primitiva USB solar laddare. Enkel, ändå användbart på en massa tid!Jag använder det att ta ut min power bank, men du kan använda det för att ladda en annan utrustning som kräver 5V input.Men vara medveten...

Bärbara USB-mobiltelefon laddare V2

Hi instructable tittare!I denna tutorial ska jag visa dig hur man gör bärbara USB-mobiltelefon laddare V2Dess mycket enkelt och det kommer att kosta dig endast 2$Så reservdelslista12V usb billaddare (mindre desto bättre)9V batteri kontaktSlide switch...

USB-penna - laddare

Detta instructable visar dig hur du gör USB-penna-laddare, från metall penna och en USB-billaddare...Steg 1: Du behöver... Du behöver >Steg 2: öppna... Öppna din USB-billaddare...Steg 3: löda... Löda anoden och katoden till sladdar...Steg 4: Lägga ti...

Quick & Easy iPod laddare / bärbara DC tillbehör uttag

detta är en S U P E R enkel design som gör att du kan köra många olika DC tillbehör av en enkel ackumulatorn packe.Steg 1: Skaffa delarna 1 ea - DC tillbehör Jack1 ea - batterihållare (x8 AA)1ea - 9V tillbehör bly8 ea - AA-batterier1 ea - kardborrban...

Apple disk II - Retro ipod laddare

använder en frontplåt från kasserade apple diskettenheter, jag konstruerade en ipod laddare för iPod komplett med LED! Hybridisera de gamla apple-stil till den nya.Steg 1: Grundläggande Design Detta är ett riktigt enkelt projekt och endast kräver föl...

Gör en USB iPhone iPod laddare på The billigt!

Det finns många mönster för iPhone laddare ute och många är förvirrande eller använda delar som är svåra att hitta. Min design använder delar som är lätta att hitta, är testade fungerar med alla iPhones och iPods (från och med detta inlägg) och bara...

DIY 9v Usb Ipod, mobil, Mp3 bärbara laddare! Mycket lätt!

Har du haver behovet av energi för att ladda din mp3, mobiltelefon, etc. När du är utanför hemmet?!Jag hade... Så väljer jag att beskriva hur man bygger din bärbar laddare.Jag hoppas att vara användbar.LEDSEN FÖR MIN ENGELSKA, JAG ÄR ITALIENSKA!Steg...

Bärbara USB-telefon - iPod laddare använder Swiched nätaggregat

Disclaimer: tvinga mig inte ansvarig för eventuella skador på din enhet/sDetta är min första instructable så jag hoppas det hjälper dig att göra detta projekt.Nu är detta ingen bärbar USB-LM7805 telefonladdare, är detta tänkt att vara mer energi effe...

3D tryckt USB-telefon laddare låda

Efter att ha sökt hundratals modeller av USB-laddare, alla av dem såg ut Altoids lådor.Beslutat att designa min egen låda!Steg 1: Välj din Schematisk och komponenter. Instructables har en Dölj sortiment av USB-laddare modeller och scheman.Jag använde...

Mini bärbara ipod-laddare

jag har en jailbreakad ipod touch 3g, så om det tar slut makt måste jag åter jailbreak det, jag använder min ipod mycket i skolan så jag gjorde denna lilla laddareSteg 1: verktyg verktyg:liten platt huvud skruvmejsel (att ta 9v batteri isär)lödkolvli...

Nokia laddare till iPod laddare

jag konverterade en Nokia laddare för att tillåta mig att ta ut USB-enheter som iPod och iPhone.Använd dessa instruktioner på egen risk. Jag skulle inte vara ansvariga för eventuella skador eller några konsekvenser!Min inspiration kom från denna info...

Enkel USB-uttaget laddare!

De flesta av oss har iPods eller kameror. Detta är instructable visar dig hur man gör en vägg adapter för dem. Normalt det skulle kosta $30 på Apple store men jag hade alla komponenter i min reservdelar bin. För mig var det gratis! Om du på något sät...

Bärbara Ipod-laddare och accesoarer fall

behöver du följande: bärbara USB-laddare, ipod USB-kabel och en bärväska.Steg 1: Sladden Ta och vira upp sladden veckla upp ett stort Gem och vira det tätt runt sladdenSteg 2: Att sätta ihop Ansluta sladden till laddaren och lägga den i rutan och plu...