Vattentät tuff ring täckt med limdenna ring är gjord eller täckt med magiska säker flux är det för tuff och stark att bära gjorts av hälla lim på det

Se Steg
Relaterade Ämnen

Modellera en Hawker Typhoon 1B täckt med Lithoplate

ett år sedan eller så jag och en kompis där som vill bygga en warbird och jag ville bygga en Vailly Aviation Typhoon Hawker Typhoon MK. 1B version. Jag ville också ha en plan att göra användningen av vad jag har liggande runda eller återanvända befin...

Vattentät GoPro Ring ljus

Som surfare finner jag mig ofta i vattnet efter att solen går.Som filmskapare söker jag alltid nya eller intressanta sätt att skjuta.Ett annat GoPro relaterade projekt, bestämde jag mig att se om jag kunde vattentät en ring-ljus att få bättre bilder...

Grillad Cedar Planked lax med Lime-jalapeño Glaze

vi njuta av fisk fredagar i vårt hus, och jag älskar sommaren när vi kan använda grillen för måltider som denna. Laxen tar på en rökig träkolsgrillade smak när grillad på cedar planka, glasning med en kryddig söt sås perfekt komplement smörig fisken....

Orange smörkakor med Lime Mousse

dessa kakor var avsedda som enskilda desserter, men kan också göras som en stor kaka. Orange och lime fungerar bra för alla årstider, vilket gör det en året runt kakan.Detta recept kräver flera komponenter. först kommer du se orange buttercake. härnä...

Vacker blomkruka täckt med reed

Vill ha lite dekoration och du har mycket plats?! Denna blomkruka täckt med reed hittar lite utrymme på din trädgård. Det är lätt att göra och du behöver inte spendera för mycket pengar.MATERIAL:-Pot-Reedoch vissa metalltrådVERKTYG:-pliersSteg 1: Ste...

2Way kollision upptäckt med en enda potentiometer

Enkla och billiga 2 sätt kollision upptäckt med en enda potentiometer.-Hur jag gjorde:Skev en zip slips runt axeln och potentiometer och fast i andra änden från zip slips runt hörnet utanför från roboten.Medan start läsa analog ingång för att hitta d...

Åtgärda slitna skor med lim.

Hej killar! Är du trött på dina skor slits ut efter 5 månader? Tja, kanske du borde superlim dem som jag gjorde. Theres några punkter att notera här men ärligt talat mycket lätt och kommer att hålla dig bultande i trottoaren ett tag. Åtminstone tills...

Vägg skåp med lim och Snickeri

Jag har alltid önskat att designa och göra möbler som är unikt meningsfulla och vacker för vårt hem. Jag var en power tool fobi som aldrig ens använt en borr, fram till ca 6 månader sedan, min önskan blev oemotståndliga, så jag tog en 16 veckors träb...

Ring görs med aluminium

Detta är en stor bra snygg ring från hem begagnade aluminiumfolieSteg 1: Samla materialta aluminiumfolieett par saxdubbelhäftande tejpelastiska bandSteg 2: att göraskär en bit från aluminiumfolie och krossa denVik elastisk band att bilda ringgå med d...

Hur man gör slem med lim och Salt

Denna handledning visar hur man gör slem med lim och Epsom saltSteg 1: Steg 1: material Material:Elmers klart limEpsom saltKaramellfärgTesked mätning (Tps)Matsked mätning (Tbs)1 skål med varmt vatten2 tomma skålarSteg 2: Steg 2: skapa Epsom salt blan...

Bygga en marsvin bur med enkel rengöring! (Projekt med barn)

Mina barn har deras tre marsvin delas mellan sina två sovrum och två burar. De behövde ett större område och att sätta ihop dem är meningsfullt eftersom de är mycket sociala djur. Men detta projekt var mer om möjlighet att spendera tid med min son oc...

Lätt restaurera och rengöring stål med magic fiber klubbor

ville testa dessa fiber klubbor som jag hittade på nätet för rengöring annonseras som "magiska pinnar" för en lång tid. Så jag använde en stor par trädgård saxar hittade jag som kunde använda en del arbete för att testa.Steg 1: Hitta ett objekt...

Rengöring gamla tegelstenar med 'Gustavs hammare'

jag bor i det europeiska låglandet - en liten sedimentära platt landremsa start i norra Frankrike och glider norr över norra Belgien aka Flandern, Nederländerna och Danmark.Marken är bördig, här, och som tillhandahåller vatten (för att göra öl), mat...

Ring i semestern med ett Bell-hjul

Bell hjul har använts i århundraden för att tillkännage ankomsten av semester och speciella evenemang. När toppar eller kronor av tunga klockor var fäst vid en fälg, kunde flera klockor ringa med mindre ansträngning genom att bara vrida hjulet med en...

Rengöring Sea glas med protes tabletter (och smycken, vattenflaskor, basmaterial, glas, Damejeanner, toaletter, etc.)

Protes renare har flera användningsområden. Det är bra vid rengöring av små föremål som smycken, hantverk leveranser (ex. hav glas, mosaik, etc). Det gör sig av mineralfyndigheter och ger glans.Steg 1: Blötlägg Placera dina pjäser i ett grunt fack. L...

Fara Ring-in knappar med inbyggda regler

det finns flera bra fara/spelet Visa lockout knappar/sumrar, men ingen införa timing regler av Jeopardy. Jag lär mig om Arduino och jag trodde att detta skulle vara ett stort projekt att öva med.Bestämmelserna innehålla en fråga behandlingen period m...

Plastbricka täckt med örngott!

Hej alla! Detta är mitt första försök på instructables. Hoppas ni gillar det!Jag använde bra gamla klassiska vita skolan lim för att experimentera med! Så jag tog denna gamla plastbricka, en gamla röda örngott och vänster overs från min läder kedja h...

VATTENTÄT mörk DENIM HOODIE med AVTAGBARA ÄRMAR

Begreppet denna ritning var att skapa en modern och fungerande vattentät hoodie. Med den Betabrand hoodie mallen tillsammans med en photoshop programvara kunde jag skapa denna look. Eftersom det finns så många lager för att skapa några av mina mönste...

Jorden Nail Art med lim

Får jorden på naglarna med detta mycket enkel handledning! : DSteg 1: Saker du behöver. Spik färg. (Blå och grön)Vitt lim.Steg 2: Hur man ansöker. Först ge blå pälsen.Låt det torka.Efter några minuter tillämpa vitt lim.När limmet är fortfarande fukti...