Ring görs med aluminiumDetta är en stor bra snygg ring från hem begagnade aluminiumfolie

Se Steg
Relaterade Ämnen

Valnöt låda med aluminium Splines

https://www.youtube.com/watch?v=98m3kiga3AwProjektet började som en förströdd tanke... "Jag undrar om jag kunde få några trevliga hårda rester på Craigslist?"Jag hade aldrig gjort något arbete med hårda träslag valnöt eller lönn, och ville prova...

Hemgjord mini fräsning med aluminium och mekanism CNC bild

Du behöver bara en vertikal mill. Mini fräsning är nödvändiga för att produktionen av nästan allt men är mycket dyra. Vi upptäckte det åter som ett sätt att snabbt göra billiga men korrekt verktygsmaskiner för användning i utvecklingsländerna och i h...

Fara Ring-in knappar med inbyggda regler

det finns flera bra fara/spelet Visa lockout knappar/sumrar, men ingen införa timing regler av Jeopardy. Jag lär mig om Arduino och jag trodde att detta skulle vara ett stort projekt att öva med.Bestämmelserna innehålla en fråga behandlingen period m...

Omforma en akustisk gitarr i en Dobro med aluminium paj kastruller och faltning

detta Instructable är i konsten av ljud Contest. Om du gillar det, Visa mig lite kärlek!Jag arbetar på ett fjärrsamtal projekt med min före detta gitarristen. Han befann sig i ett alternativt land spår en dag, fastställs vissa spår, och bad mig att g...

Rengöring Sea glas med protes tabletter (och smycken, vattenflaskor, basmaterial, glas, Damejeanner, toaletter, etc.)

Protes renare har flera användningsområden. Det är bra vid rengöring av små föremål som smycken, hantverk leveranser (ex. hav glas, mosaik, etc). Det gör sig av mineralfyndigheter och ger glans.Steg 1: Blötlägg Placera dina pjäser i ett grunt fack. L...

Hopfällbar kniv med Aluminium handtag

Kom ihåg att rösta för detta instructable som jag satte i en hel del tid och kraft att göra detta och Visa det för alla. TackDetta instructable visar dig hur, från början, gör en fällkniv med gjuten aluminium handtag. Tillverkningen av denna kniv krä...

Grön sandgjutning med aluminium

Detta är gjutning av aluminium delar med grön sand.Steg 1: Förbered sanden Förberedelse för sandgjutning labbet, sanden,lera, och vatten var kombinerad och blandad. 50lbs av #180 korn sand, 50lbs av #120 korn sand, 7lbs av lera och 1 qt. vatten kombi...

Bygga en marsvin bur med enkel rengöring! (Projekt med barn)

Mina barn har deras tre marsvin delas mellan sina två sovrum och två burar. De behövde ett större område och att sätta ihop dem är meningsfullt eftersom de är mycket sociala djur. Men detta projekt var mer om möjlighet att spendera tid med min son oc...

Lätt restaurera och rengöring stål med magic fiber klubbor

ville testa dessa fiber klubbor som jag hittade på nätet för rengöring annonseras som "magiska pinnar" för en lång tid. Så jag använde en stor par trädgård saxar hittade jag som kunde använda en del arbete för att testa.Steg 1: Hitta ett objekt...

Akryl 3D skrivare glödtråden Spool hållare - Laser skär med aluminium Dornen

Min första 3D-skrivare kit kom med en laserskurna akryl glödtråden spool hållare som lekte på gängstång med nötter på ändarna för att hålla spole av glödtråden. Vid första jag gillade det - det fungerade inte så bra. Då bestämde jag mig att ersätta g...

Rengöring gamla tegelstenar med 'Gustavs hammare'

jag bor i det europeiska låglandet - en liten sedimentära platt landremsa start i norra Frankrike och glider norr över norra Belgien aka Flandern, Nederländerna och Danmark.Marken är bördig, här, och som tillhandahåller vatten (för att göra öl), mat...

Vattentät tuff ring täckt med lim

denna ring är gjord eller täckt med magiska säker flux är det för tuff och stark att bära gjorts av hälla lim på detSteg 1: Goda egenskaperFaktum är att den magiska fluxen inte skadar skönheten i ringen men bildar ett transparent lager på detSteg 2:...

Rengöring Marina fossil med vinäger

En av de enklaste sätten att rengöra Marina fossil är med vinäger.Steg 1: förfarande Lägg till 2 koppar vit vinäger i en skål och placera den marina fossilen inuti. Vinäger börjar skum, är det en reaktion mellan acetic acid i vinäger och kalksten på...

Hemgjord trä metall Mini svarv 100% DIY med Aluminium

En mini svarv är en petite version av de större svarven och tillåter användaren att arbeta med ett mycket mindre block av trä än stora svarven. Mini svarven är den perfekta storleken att passa in i ett normalt hem, och kan placeras på arbetsbänkar el...

Ring i semestern med ett Bell-hjul

Bell hjul har använts i århundraden för att tillkännage ankomsten av semester och speciella evenemang. När toppar eller kronor av tunga klockor var fäst vid en fälg, kunde flera klockor ringa med mindre ansträngning genom att bara vrida hjulet med en...

Hur man gör hemgjord rengöring våtservetter med hållare

My Baby M är en katastrof när det är dags att äta. Vi får mushed jordgubbar eller ost överallt. Jag gillar hans hög stol för att vara ren, men jag gillar inte att använda Clorox eller Lysol torkar på en yta som han kommer att äta på. Så jag tänkte at...

Modulära iPad stand med aluminium och en Erector set!

Har du en iPad? Var din favorit del av The Sandlot crazy bollen hämtar grej? Läs på...Jag vet inte om dig, men jag hatar att inte ha den högra delen när jag är mitt i ett projekt. Jag var på min andra resa till järnaffären förra helgen försöker bygga...

Rengöring av mynt med elektrolys

Hej.Idag kommer jag visa dig hur man rengör gamla rostiga mynt. Jag vet att det finns tusentals videor hur man gör det men jag gör detta bara för att det finns massor av människor som tycker att elektrolys är för komplicerat och de inte är redo att g...

Bike monteras ringa/apparaten innehavaren via aluminium kan

detta är en enkel telefonhållare jag satte ihop en dag på väg ut genom dörren. Det kan verkligen vara användbart för att hålla någon form av elektronisk utrustning som GPS eller något annat föremål.Steg 1: Vad du behöver Tools-KnivLeveranser-Kan (i s...