VHS: Värdefulla gömmer platsförvandla en gammal VHS-band till en stor gömmer sig plats för små värdesaker.
Se Steg
Relaterade Ämnen

VHS Tape gömmer plats (för mindre sedan en dollar)

I denna kompatibel kommer jag visa dig hur man gör en vanlig VHS-band till en gömd plats för pengar eller andra små saker. Ingen kommer någonsin tror att titta i detta decennium gammal låda så det är en perfekt plats för att dölja små värdesaker. Du...

I marken Sprinkler gömmer plats

Varje så ofta behöver jag dölja en nyckel till mitt hus utanför. Efter att ha flyttat till min nya plats jag upptäckte det inte var mycket många ställen jag kunde dölja en nyckel nära dörren, och när det gäller att dölja något kreativitet räknas.Jag...

Hemlig nyckel gömmer plats

Detta är en lätt gömmer sig plats för din reservnyckel eller vanlig nyckel.Steg 1: Samla leveranserDe du behöver är:1. en nyckel storlek plåtburk2. stenar3. hot lim eller lim som skulle arbeta med stenar4. sax (eventuellt)5. en spade6. ett område i d...

Air Vent hemlighet gömmer plats

i denna Intractable jag kommer att visa dig hur man gör en hemlig gömma placera i en luftningsventilSteg 1:Vad du behöver:Air Vent (naturligtvis)Plastpåse (Ziploc)Saker du vill döljaSteg 2: Placera de saker du vill dölja i en plastpåseSteg 3: Nu öppn...

CD gömmer plats

jag har gjort ett gäng av dessa även jag inte dölja något i dem jag göra dem när jag blir uttråkad. Koppla bara kablar upp till ett 9 volts batteri att öppna och i närheten kan du sätta detta i din dator för att göra det ser verkligt och lägga till e...

Pool gömmer plats

jag nyligen öppnade min pool och fann en winterizer float i poolen. Jag tänkte på vad jag kan göra med det och bestämde att det kan vara en dold säker! Du kan använda detta att gömma saker eller lämna pengar för din landscapers eller pool städare. Du...

CD-fallet gömmer plats

Steg 1: leveranser • 2 CD-fodral• Fickkniv• Limpistol• SaxarSteg 2: Första steget Ta ut omslaget till en CDSteg 3: Andra steget Dra där du kommer att skära ut plasten på framsidan av fallet du tog omslaget av, och på baksidan av det andra fallet. Sed...

Gamla iPad om du gömmer plats

Steg 1: Få en gammal iPad låda och ta luft allt inuti.Steg 2: Ansluta ett larm att argumentera och inuti....

En början guide till designa ett teater rummet och Star tak

I have been wanting a dedicated home theatre room for about 15 years. Jag äntligen har en nu och det är en dröm. Det är inte bäst eller mest dyr men ser ut som det är en hög slut teater rum jämfört till rum omkring $50, 000 eller mer. Jag har en vän...

Hur man spelar Obs spelet

För några år sedan, mig och mina vänner vi gjort upp ett spel som jag hittade riktigt kul så jag bestämde mig att dela den med världen.Målet med spelet är att hitta andra lag objektet med hjälp av ledtrådar som de ger dig.Jag kom in detta instructabl...

11 reser Hacks & Tips

Hej alla, för detta instructable jag ska ge y'all 11 bra resor hacka & tips. Du kanske eller kanske inte redan vet dem, men jag hoppas de hjälper gör din resa enklare & mer avslappnad. Tack för läsning.Steg 1: Bräcklig (eller är det?) När reser me...

Zombie Geocache 2 (den första som)

Detta är den första zombie geocache som jag gjort. Här är bara en halv kropp eftersom när placerad, jag ville ha den att se ut som det komma ur marken. Zombie har en flyttbar hjärna som innehåller Loggboken.Material:· PVC-rör· PVC cement· Epoxi· Expa...

Tummen upp

Steg 1: Välj spelare Du behöver 5 personer att spela utomhus. En person är tagger. En annan person kommer att vara den "spionen".Steg 2: Förklaring av delar Tagger: tagger stänger sina ögon och räkna till 30. Alla andra bör gömma sig utom spione...

Hur man gör en dold kamera YouTube Video

Det har varit ett tag sedan min senaste instructable; Det har varit nästan ett år faktiskt. Jag fortfarande ofta ta del av webbplatsen, men min kreativa insatser har skiftat. Jag gick igenom en stark fotografering fas ett tag, och nu är jag intresser...

2 våningar kartong klubbhuset

med unga och aktiva barn hemma, det en utmaning för att hålla henne sysselsatt och underhållen.Medan vi har en fin park inte alltför långt bort, är det fortfarande en resa i bilen bara för att komma dit. Bakgården är något kala, även om det börjar nu...

Tandkräm tub förändring handväska

Detta är en tandkräm tub förvandlas till en förändring handväska. Eller det skulle kunna användas som en hemlighet gömmer plats.Kanske detta instructable kommer att motivera dig att borsta tänderna mer.Steg 1: materialFör materialen behöver du:En tom...

Hur till göra en hemlig outlet avdelning

du någonsin önskar att du hade en liten hemlighet gömmer plats där du kan gömma alla möjliga saker som kanske din hemliga anti nija poison (lycka till med det), eller kanske din silver bulletts du har hållit särskilt för en whare-wolf attack, eller k...

Gaming på jobbet? Hemliga panik-knappen!

Fingrarna bultande i styrelsen med en sådan hastighet det låter som en enda ton, din poäng flygande mot din hi-poäng, en pärla av svett rinner ner din panna som du vrida dessa kvarter i den perfekta platsen samtidigt hålla ett öga för chefen. BAM ytt...

Gömmer sig plats i ett träd

var jag i skogen, tänkte om random saker. Jag tänkte på hur att dölja saker från mina bröder. Då slog det mig! Dölja det inne i ett träd. Så jag hittade en tall, som var typ av ur vägen, och försökte lista ut hur man gör detta. Detta är den process s...