Vin flaska kaktus (eller smycken hängare)Detta Instructable är för en vinflaska kaktus! När färdig med Instructable, kan du använda kaktus som en växt eller en smycken hängare för små bitar av smycken som armband.

Den bästa delen av detta projekt är att den använder material som kanske redan vara om runt ditt hus!

En annan stor del av detta projekt är att slutliga kaktusen gör den coolaste skuggan någonsin!

haha

Njut!

Elana

Se Steg
Relaterade Ämnen

Vin flaska ekorren eller jordekorre Feeder

Detta instructable visar du hur till re-syfte en vin/sprit eller andra glasflaska i ett litet djur feeder.Steg 1: materialWoodGlasflaskaNaglarHålet såg (det är en cirkel skär borr)Steg 2: Hitta och klippa din flaska Hitta en flaska som du vill använd...

Vin flaska Accent ljus

när du är klar med detta projekt har du en billig accent ljus gjorda med allmänt tillgängliga material. Projektet är enkel och ger snygga resultat. Om du vill göra detta med en flaska som har sentimentalt värde för dig, rekommenderar jag att du öva f...

Vin flaska lyktor

Jag har alltid undrat vad man ska göra med min tomma vinflaskor. Jag har sett vin träden eller strängar av ljus inne i flaskorna men de var inte de idéer som jag var ute efter. Jag beslutade att dessa tomma flaskor skulle vara perfekt lyktor för min...

BRUDEN och brudgummen vin flaska täcker

denna brudklänning och smokingen är vinflaska covers. De är gjorda av en vit kvinna handske bomull eller vadd, vin flaskor, cork, kartong, vit och svart duk servetter och utsmyckningar. Lätt nog för killar för att göra detta för att imponera på sin k...

Vin flaska jack-o-lyktor

Halloween + dricka = vin flaska jack-o-lyktor!Förvandla vanliga billiga vinflaskor till några läckra Halloween dekorationer. Halloween dekorationer som du kan dricka! Ännu bättre.Detta Instructable kom till dig med KrylonSteg 1: material Vad du behöv...

Vin flaska "Tiki" Torch (Table-top)

detta är ett enkelt och billigt sätt att "re-syfte" eller spara vinflaskor från speciella tillfällen att njuta av i år framöver. Detta är en flaska 2008 trogna hund att min fru och jag njöt för vårt jubileum detta senaste året på Jiko i Walt Dis...

Vin flaska lampa

inspirerad av bumpus' Light Bulb lampa, bestämde jag mig att ställa och göra en lampa av en vinflaska, perfekt för en finare middag med levande ljus.(Nämnde jag att det bara kostar mig $1.74 att göra?)* Jag skulle märka att jag började skriva detta i...

Intro: Vin flaska ljuskrona armatur

Jag är säker på att vi har alla sett ökade populariteten av återanvänds vinflaskor i unika sätt. Jag ville hoppa på tåget, och bygga en fin flaska armatur att hänga över min diskbänk. Jag sökte och sökte och kunde inte hitta en design som jag gillade...

Hur till ren gitarr eller bas strängar

lite vid om hur man rengör gitarr eller bas strängar (Varning: jag sett VIDS av människor KOKANDE STRÄNGAR att rengöra dem, det kommer att orsaka THE STRÄNGAR till RUST, försök inte)...

Vin flaska Decor

Så min bästa vän och jag bodde tillsammans i ett år. Och drack massor av vin. När gick vi våra skilda vägar vi hade massor av flaskor överblivna. Vi dela upp dem och sår jag upp med omkring 50. Jag försöker fortfarande hitta en användning för dem!Den...

Upcycled pin fleted vin flaska cover

detta är en rolig snabbprojekt som jag gjorde med skrotar liggandes hantverk rum! Det kommer bli en bra värdinna gåva att föra över till en vänner Thanksgiving day!Steg 1: 2 vänster över ärmar / 2 vin flaska täcker! Dessa är kvar ärmar från ett annat...

Upcycled vin flaska vattning

i detta instructable, jag ska lära dig att göra vin till vatten!Eller åtminstone, lära dig hur du upcycle vin flaskor i ett automatiskt bevattningssystem för din trädgård.Dessa fungerar på samma princip som glaset vattning lampor för trädgårdar (till...

Klädhängare (eller bly hängare)

Jag kommer att ha en katt, så jag beslutar att skapa sth för djurälskare.Det är en klädhängare eller bly hängare (du kan också hänga på det alla sällskapsdjur är tillbehör).Steg 1: siluettRita en silhuett av din favorit sällskapsdjur, såsom tjurig ka...

Vin flaska hängare

detta är inte en ny sak, det finns "hängare" som dessa på butiker och därför gjorde jag detta Instructable, jag letade efter ett sätt att lagra några flaskor vin och i en butik jag kom över med en metall rör med hål längs den, så du kan hänga fl...

4 enkla steg till att skapa en unik vin flaska lampa

att göra en tabell lampa från ett vin (eller någon typ av) flaska verkar vara en mycket populär craft-projekt. Dock lyktorna jag såg nätet var OK, jag alltid betraktat dem lite mer än en nyhet objekt. Det var då jag bestämde mig att ta en spricka på...

Vin flaska proppar

Flaska proppar är enkla men givande projekt för trä svarven. En snabb tur till vin gången av din favorit vin leverantör visar att val av vin proppar är begränsade till oinspirerat plast till vägen overpriced chrome objekt. Genom att skapa din egen ka...

Rökelse brännare vin flaska

Trevligt sätt att hålla askan i schack.Tyvärr finns det inte fler bilder. Nästa projekt jag lovar att ta fler bilder.Steg 1: Ren flaska med isopropylalkoholDu kommer se skillnad det gör rengöring glas med alkohol.Steg 2: Borra ventilationshålenJag ha...

Enkla vin flaska ljus / "Lampa"

jag har gjort dessa som julklappar i år så jag bestämmer att jag skulle dela! de gör också god natt lampor! de flesta av varorna köptes vid lokala dollar store och det tar mindre än fem minuter att göra! du behöver:-en söt flaska (en används en liten...

Tiki fackla vin flaska

att vara ny i söder hade jag ingen aning hur många fel det finns här! Jag älskar vädret, men dess tufft att sitta ute på kvällen på grund av buggar! Heres en enkel lösning oavsett var du bor!Steg 1BottleBörja med en ren vinflaska, märkt bort genom an...