Virka Ring glasunderläggsom en dotter av en ex-tapetserare, jag har stoppning grejer hela huset. Några är fortfarande i ganska stora mängder, som gardin ringar.
Jag tror att det finns många saker som kan göras med ringar, en av de saker som kom till mig direkt var glasunderlägg!
Mitt problem var: Hur kan jag behålla alla ringarna tillsammans?
Svaret som kom till mig var enkel... virka!

Jag ska visa dig hur man gör en blomma formade coaster helt enkelt att gå samman några ringar.
Du kan spela med ringar och skapa någon form du gillar! Du kan se alla de som jag gjorde ovan.

Happy virkning!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Virka Ring

jag gjorde denna virka ring häromdagen med min granne i åtanke. Jag visste att det skulle vara hennes stil och hon skulle älska den. Jag hade rätt. Ringen var jättelätt att göra. Jag har inget mönster eftersom jag bara gjorde det när jag gick. Sedan...

Virka Apple glasunderlägg

Här är en mycket lätt virka-och dalbana att göra och det skulle göra en stor dekoration till sommaren part. De är mycket absorberande med Lion bomullsgarn. Jag har virkning i över 14 år och detta tog mig 30 minuter att göra en Apple-och dalbana så de...

Läskiga ögat virka Ring

Vad sägs om några djärva färgade läskiga ögon ringar? Det är enkelt att skapa och ett lätt projekt för nybörjare i virka. Du kan gåva dessa härligt läskiga ringar.Så låt oss komma igång!Steg 1: materialSC-Single CrochetDC-dubbel virkaCH-kedjaMaterial...

Ruggig virka RIng

Vad sägs om några djärva färgade ruggig ringar? Ruggig virka ringen är mjuk och trendiga. Det är enkelt att skapa och ett lätt projekt för nybörjare i virka. Du kan gåva dessa vackra ringar. Ruggig ring med riktig kontrast färger skapar höjdpunkten s...

Lasercut träd Ring glasunderlägg

Arbetar på ett arkitekturen kontor, kan du samla massor av små prover av olika material. Det är en gammal tradition att sätta en mugg på toppen av en och kalla det en dalbana, men det skulle göra för en mycket kort instructable. Jag har valt att anpa...

Virka olympiska ringarna berlock/hänge

Jag älskar olympiska spelen och deras symboler, de olympiska ringarna. 2004 köpte jag en italiensk charm bracelet med Olympic och grekiska flaggor, men jag har alltid velat hänge. När jag såg Lindaroses virka Ring glasunderlägg, trodde jag jag kunde...

KNAPPEN RING

lätt att göra VIRKA RINGSAKER DU BEHÖVER:1. GARN2. VIRKA NÅL3. SYNÅL4. SAX5. KNAPPAR6. TRÅDBÖRJA MED ATT SKAPA 4 LÄNKAR MED DINA VIRKA NÅL OCH GARN. GÖRA SÅ MÅNGA OMGÅNGAR SOM BEHÖVS FÖR ATT PASSA DITT FINGER. SE TILL ATT NÄR DU VIRA DEN RUNT FINGRET...

Chef för hemgjord banjo

detta är ett sätt att göra en chef för en banjo på billiga att jag hittade medan forska olika sätt att göra hemlagad banjos. Jag var ursprungligen med hjälp av en cookie tenn botten klipp ut och placera i med plåt skruvar. Jag hittade en kille som va...

Sticka tofflor lila

Det blir kallt? Låt oss sticka hem tofflor och dekorera dem med ljusa sommaren broderi.Footlet tofflor sticka med nålar. Det är mycket snabb och enkel arbete, kan göras genom en oprövad knitter. Tofflorna är inredda med virkade blommor och fancy ull...

Scouter Fleur de lis - sy projekt

detta scouter Fleur de lis lär hur man använder en nål och tråd.Steg 1: Material/verktyg/Equiment Behöver du följande material:Lila filttygVit ullTryckta Fleur de lisDubbla dubbelsidig tejpUtrustning30 cm virka ring7 cm plast synålStyrelsen/linjal/br...

Hur man virka den magiska ringen (justerbar ring, magin cirklar, magic loop)

Hej alla! Hur mår du i dag? Jag hoppas att du har en bra dag = DI dagens handledning jag vill visa för dig hur man gör en grundläggande virka teknik kallas Magiska ringen(aka magic circle, justerbar ring och magic loop). Denna teknik används när du m...

Virka: Magiska ringen (justerbar Ring för Amigurumi)

den magiska ringen (eller justerbar Ring) används när virkning i omgångar, och bör användas för Amigurumi projekt. Fördelarna med att använda den magiska ringen, är att när draget åt, det lämnar inga hål i mitten av ditt arbete. Den ersätter steget i...

Virka en Queensday ring

vad är mer holländska för Queensday än en kung eller drottning krona? Det är därför jag (Knitbitch) beslutat att virka en ring med en krona på toppen. Ringen själv är inte alltför svårt, det är att placera den ringen på toppen utan avbrott i arbetet...

Gör din egen bobiner för broderi eller virka tråd med bara vad du har runt huset

jag brodera och virka en hel. Jag tillverkar och säljer kippot (judiska huvud-beläggningar) och bälten och bonader... och så jag har en miljon olika färger av tråden runt. Men de trassla om jag försöker att skära av en bit från hur de är förpackade n...

5 kronblad virka blomma

Material:Kamgarn vikt garn eller vad du vill5mm virka krok (eller beroende på vilket som du vill hämta storlek)MÖNSTER:RND 1: Magic ring 7sc, SM till början sc. (7SC) (Variation är 7DCs i magiska ringen som periwinkle blomman)RND 2: 2DCs per sc (14 D...

Virka & Macrame w / läder repor

En vän rengöring ut sin studio och precis innan han kastade ut, han frågade mig om jag vill använda en hel påse med mocka repor."um... Säker!"Jag tog säcken hem och var orolig det kunde bo i vår lilla lägenhet för evigt. En stund senare, jag bes...

DIY ROOM DECOR ❤ virka DREAM CATCHER

Hi guys!I dagens video visar jag hur man gör en vacker dream catcher. Jag vet det finns redan massor av videofilmer om DIY dröm fiskare på YouTube men jag hittar dem så vacker att jag inte kunde motstå att göra min egen version av dem.Först behöver d...

Virka din bröllop bukett

min dotter ville hennes bukett gjord av virkade blommor. Blommorna är förmodligen en av de enklaste och snabbaste sakerna att virka. Den tid det tar för att skapa en bukett beror på storleken på buketten du vill.Steg 1: Vad du behöver Skär en styrofo...

Bygga en marsvin bur med enkel rengöring! (Projekt med barn)

Mina barn har deras tre marsvin delas mellan sina två sovrum och två burar. De behövde ett större område och att sätta ihop dem är meningsfullt eftersom de är mycket sociala djur. Men detta projekt var mer om möjlighet att spendera tid med min son oc...