2008 DIY Halloween tävlingsformulärbara lärt mig om tävlingen på dagen i tidsfristen. Jag hoppas det inte är för sent att komma in. Jag utklädd till Hellboy och skapade alla rekvisita och protetik själv.
Relaterade Ämnen

DIY Halloween 2008 kostym tävlingsbidragen--pirater, älvor, & A Dirt Devil!, FaerySpell skapelser

här är min kostym poster för DIY Halloween tävling, 2008. De är alla handgjorda av mig--pirater, älvor och mycket mer! (Jag ingår både anpassade kostymer för andra, och de gjorde för mig själv och min familj :)...

DIY Halloween Beetlejuice kostym

det är nästan Halloween så jag känner mig inspirerad att skapa så lätt DIY Halloween kostymer när Halloween metoder snabbt ibland är det svårt att hitta en outfit som är ur lådan och lätt att hitta. Istället för att spendera massor av pengar på det....

DIY Halloween kostym / DIY Fox maskera

Jag Visa DIY gör det själv steg för steg halloween kostym - Fox Mask!Om du er sett för lätt DIY Halloween mask, då har du kommit till rätt ställe! Jag älskar masker, de är en stor hit med barn och vuxna.Tack för fantastiska stöd. Ni är den bästa, HAP...

Skelett DIY Halloween kostym & smink - skär upp T-Shirt

om du letar efter en enkel DIY Halloween kostym, vad sägs om ett skelett? Du behöver bara en t-shirt, ett par sax och jag ska visa dig hur man skär den (och sätta på smink)!Det är svårt att komma upp med en cool kostym idé varje år och jag hatar ner...

EXTREMT sista minuten DIY Halloween kostym idéer!

Hi guys! Så jag vet att det finns fortfarande gott om tid för halloween men om du inte har tid att förbereda en kostym eller du är inbjuden till en sista minuten fest, i den här videon kommer att jag visa dig några super enkla idéer för att göra en k...

4 enkla + söt DIY Halloween rum dekorationer!

Titta på videon för söt och enkel halloween DIY dekorationer!Steg 1:...

DIY Halloween | Hur man gör en häxa hatt | DIY Crafts

Jag Visa DIY gör det själv steg för steg hantverk halloween häxa hatt! Detta är en video tutorial om hur man gör en elegant utan även spooky häxa hatt!❤Please prenumerera på min channel❤!https://www.youtube.com/user/MORENADIY/featuredSteg 1:Steg 2: M...

SUPER lätt & prisvärda DIY Halloween dekorationer för ditt rum!

Hey guys! Halloween är runt hörnet så i den här videon kommer jag visa dig hur att krydda ditt rum med några lätt DIY dekorationer. Jag hade så roligt att göra dessa och jag spendera inte nästan alla pengar så jag hoppas de kan inspirera dig!Första ä...

DIY Halloween pumpa örhängen

Har din någonsin undrat om halloween öra ringen? Här är en DIY pumpa öra ring.Steg 1: Samla material MallarSaxVitt limMarkörermetall ringen med öronkrokarSteg 2: Skriv ut mallenSkriva ut mallen på ett tjockt vitt papper och klipp ut.Steg 3: Börja gör...

Jay's 2008 datoriserade Halloween Light Show

detta är en del av min 2008 ljus-O-Rama Halloween ljusshow. Besök www.jayslights.com för att se resten av min show....

Jay's 2008 datoriserade Halloween Light Show (del 7)

detta är en annan del av min 2008 ljus-O-Rama Halloween ljusshow. Besök www.jayslights.com för att se resten av showen....

"Midge" bur dans Lil' Lady DIY Halloween kostym

Halloween är min favorit semester som jag kan vara något jag kan tänka mig. Det har varit en familjetradition så länge jag kan minnas att tänka på och skapa de mest originella kostymerna i firandet på min farmors födelsedag. Efter hennes bortgång, mi...

DIY Halloween tillbehör: Virka Bobble skägg!

Dessa bobble skägg är så roliga och lätta att göra! Denna tutorial är för en storlek liten, som ska passa barn åldrarna 7-10. De är det perfekta tillbehöret för en mängd olika kostymer, ett bra verktyg för pranking (heehee) och perfekt artikeln för a...

DIY Halloween gravsten

Gör din egen Halloween gravsten med Direkta färger Inc. produkter! Det är lätt!Verktyg som behövs:• Stor bit kartong• Främre i vår kartong Tombstone är 25" lång, 21" brett och 3" djup• Kniv• Liten spackel• 2 metall Stakes• Vi skära metall e...

DIY Halloween rekvisita

Detta var/är en enkel och mycket billiga Halloween prop(s) som kommer att chockera alla!!Gick bara till 99 cent butik köpte några billiga snygga gummi avhuggna armar och målade dem med akrylfärg. En gång torkade jag rullade dem runt i leran; Låt dem...

DIY Halloween djävulen kit!

Hello! Med Halloween på vägen, dess kostym tid igen! Vill du förvandla dig själv, ditt barn eller en vän i en liten djävul denna Halloween? Titta på videon nedan och lära sig att bli en djävul på 10 minuter! Lycka till!...

DIY Halloween kostym! Monarch butterfly | Under 3$ med soppåsar!?

Hi guys! Vi är officiellt i Halloween månad så jag beslutat att ge dig denna riktigt prisvärd Halloween kostym. Allt ni behöver är några färg plast rullar i svart, orange och vitt. Att göra det extra billigt jag beslutade att använda soppåsar men de...

DIY Halloween Decor │ Dollar Store Goth Decor │ skalle & Rose krans

Jag är så upphetsad att oktober är äntligen här! Allt i denna video jag fick från trädet Dollar och det var så roligt att skapa dessa DIYs för er!DIYs i denna video: rött och svart Döskallar och rosor krans svart katt Votive ljus innehavaren gift App...

Hur man skriver in DIY Halloween tävlingen

hedra den bästa semestern någonsin, vi har ett parti-- och alla är välkomna!Kostymer för hela familjen, prylar som går att utveckla "zzzZAP!," gross-ser livsmedel, läskiga dekorationer som förvandla ditt hus till ett förbjudande slott och kuslig...