Lätt målade utsmyckningHitta en intressant del av möbel som behöver lite utsmyckning. Denna lilla tabell har en solid wood topp och robust järn bas. Bordsskivan var lätt skiljas från basen av ångra skruvar. Som räddade mig från att vara extra försiktig medan målning.

Jag sprida ut några tidningsartiklar och ställa in en extra telefonbok på nyheter papper. Bordsskivan placerades på en praktisk telefonbok till lyfta upp arbetet.

Rockar färg var låt torka och sedan jag planerat min utsmyckning.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Skrämmande kul Halloween utsmyckning idéer för din trädgård

31 oktober är precis runt hörnet så jag ville dela med dig alla utsmyckning jobb jag har gjort i San Francisco Bay-området i 15 år. Frun i huset är galen för Halloween och visar i sin gårdsplanen har långsamt expanderat under denna tid. Spöken, zombi...

Hand målade glasyr med kaffe målar

jag älskar färgglada kaka utsmyckning men jag verkligen inte gillar smaken av karamellfärg. Genom att göra en "måla" från kaffe jag uppnått en noggrant handmålade utseende med en ljus kaffe smak. Färgerna är också vintage snygga och lämpliga för...

Bleka färgade och målade Tee Shirts

jag surfa på internet, och kan över en hel massa av skjortor anpassade använda blekmedel. Jag gillade idén, men ville lägga till en twist till tanken. Genom att lägga till färg ocksåSteg 1: Design och planering Det första steget är räkna ut den desig...

Baja snögubbe presentkort eller utsmyckning

vintern är här och snön faller, medan snögubbar garnering grannar gräsmattor. Detta Instructable inspirerades att rymma vintern kärleksfull, skidåkning kärleksfull, snö kärleksfulla människor som kör eller flyga 1000 av miles att hälsa snön. Ibland n...

Christmas Hand målade tecken

Hej igen, jag sa ju att jag skulle vara tillbaka. Här är en annan enkel Juldekoration för din visning och crafting nöje. Jag ville göra ett tecken på jul, och när du surfar runt på internet för lite inspiration jag kom över denna bildOrdspråket är fr...

Kaffe väska gåva utsmyckning

jag ger en vän till min färskt kaffe till jul i år. Detta instructable inspirerades av gåvan inslagning tävling. Jag gör alltid ett försök att slå in mina gåvor ett extra snäpp eftersom jag inte har råd att köpa dyra presenter. Jag kan dock göra dem...

Lada trä spis mantel

Ibland är en vedeldad kamin eller öppen spis precis vad en bostadsyta behöver känna sig som hemma. Kanske din befälhavaren svit har en också, bara för att lätta ditt humör på kalla nätter. Vi hade en inbyggd gasdrivna enhet som kan värma hela huset m...

DIY lada dörrar på (något) av en Budget

Lada dörrar är ett hett objekt i design/dekorera nu. Och av goda skäl. Det är inte alltid praktiskt att ha traditionella dörrar svänga in i ett rum eller korridor och pocket dörrar verkar bara billigt normalt. Om du har övervägt att lada dörrar, vet...

DIY målade vingspetsarna skor

Det är mycket enkelt att skapa Wingtip stil på bara om någon stängd tå sko yta. Följ dessa enkla steg och du kan ha ett par på fötterna i bara ett par timmar!Steg 1: leveranserPar skor, ritpapper, permanent spritpenna, sax, nagellack ** Särskild anmä...

Handmålade läder pannband

Hålla ditt hår tillbaka i stil och låt din kreativitet glans med en hand målade läder pannband. Genom vätning läder med alkohol och använda alkohol bläck, kan du skapa akvarell effekter och sedan skulptera den för att passa din stil.Material:Veg garv...

En Hand målade Mask

denna handmålade mask använder en craft mask som bas. De finns i många former på hantverksbutiker och återförsäljare online - Använd oavsett vilken form du gillar. Om du väljer en som är blanka plast, måla den med ett underlack gesso innan det första...

Handmålade murare burk blomvaser

Jag hittade några mason burkar liggande på mina föräldrars rum som användes för att lagra honung. Som det var julen tänkte jag använda dem som blomvaser. En annan idé kom också min mening att måla dessa burkar med 3D-ut liners och spika puts för att...

Lätt Minecraft lada

detta är en enkel Lada som tog mig ca 15 minuter som är ganska kort jämfört med resten av mina bygger. Det kan användas för alla djur.Steg 1: 1. Yay rektangel regeln! Woah en annan rektangel!!! Ja, ganska mycket alla av mina byggen börja med "bygga e...

Mina målade/Modded Nerf vapen

bestämde jag mig att sortera av mod några av mina nerf vapen på grund av ett krig som jag skulle ha i min skog. Jag spelar airsoft och jag hade ett par extra taktiska rails liggandes så jag heta limmade dem på. Jag också spray målade två av mina vape...

Handsnidade Deku Shield och anpassad målade SNES och N64

trä deku shield skars av maskin men symbolen var handsnidade med min fickkniv, massor av spillror och skrubbsår för att en. SNES är målade guld med silver accent tema för zelda tillsammans med dess zelda tema ledaren. Samma sak gäller för N64 guld me...

Lätt n elegant målade Toast glasögon

Bröllop på gång sedan är verkligen en svår aktivitet för bruden och brudgummen, men resultatet kan absolut vara värt det.Ett bröllop skålar glass är verkligen en symbolisk souvenir! När din ceremoni är klar kan du lägga till dem i dina glas samlingar...

Custom målade Playstation 4 Controller

Någonsin ville ha en cool unik och anpassad Playstation 4 Controller? Det är enkelt med bara några olika burkar sprayfärg! (och en bit tålamod)Material som behövs:Liten Philips skruvmejselNål näsa tänger/pincettFin sand slippapper (400 grus)blå målar...

Handmålad, Upcycled bröllop klä

jag handmålad min brudklänning förra året, med hjälp av en vanlig vintage klänning som en tom duk. Tekniskt, detta var ett ultra enkla projekt, och relativt billig. Viktigaste är att hitta rätt material för tyget du arbetar med, och att experimentera...

Målade MDF afrikansk elefant Decor

Vill ta del av afrikansk design/mönster i ditt hem eller bara ett stort fan av någon tror att göra med elefanter sedan denna handledning kan det du hur du skapar din egen hand målade afrikansk elefant inredning för dig hem.Steg 1: Första sakerna förs...