3D Rainbow klockanJag har alltid haft en sak för ovanliga klockor och så finner jag mig alltid göra dem antingen sälja eller som gåvor. Och låt oss inse det, "Klockorna" är nåt som är mycket viktigt i varje enskilt rum! Jag vet, vissa skulle säga jag har min telefon, men hey, du måste klicka på den för att se tiden :-) Var annars i en väggklocka du bara blick! ;-D

Jag har använt en vardagliga kasta bort objekt att göra siffrorna. Gissa vad det är?? Kontrollera hemligheten i nästa steg :-D

Se Steg
Relaterade Ämnen

Rainbow klockan

Jag tror helt på återvinning... och samtidigt göra det jag gillar att göra presenter och lära mina barn hur du kan göra riktigt fina saker med saker du kasta bort... Spara miljön... och spara pengar genom att göra saker som du kan använda och gåva ti...

En 15-LED RGB klocka med Arduino kärna

RGB klockan använder RGB sammansättning-färgmodellen används i alla färgskärmar. Denna modell använder tre "grundläggande" färger, nämligen röda, gröna och blå, för att bygga någon annan "sammansatta" färg av spektrumet. Med RGB klocka...

Rainbow Neo klockan

Denna klocka gjordes som en gåva men jag var så nöjd med den som jag trodde jag skulle göra en instructable för det. Klockan använder 2 Neo Pixel ringar från Adafruit industrier som Arduino Pro Mini mikrokontroller och en DS1307 Realtidsklocka (RTC)...

Rainbow omgivande klockan

Hej Instructables, Hello World.Detta är min första någonsin projekt här. Hoppas du gillar det och ledsen för misstag.Här är en klocka som inte bara talar om tiden, men det visar också temperatur och fuktighet, med hjälp av färger! Tillverkad med en 1...

Lamina Nixie klockan

detta är min första instructable och jag hoppas du kommer att gilla den. Jag har läst denna webbplats för ett tag nu och jag valt att publicera mitt projekt. Jag är icke-native English speaker ursäkta mitt språk misstag.Detta projekt är inspirerad av...

Rainbow cykel makeover w. akryl

Trött på den gamla tråkiga cykeln? Och du älskar färger? Tja, varför inte regnbågar?Fina med denna makeover, det kan göras utan att behöva köpa massor av olika sprayburkar, som kan vara riktigt dyrt om du måste köpa 6 + burkar.Dock måste minst två ty...

Infinity spegel klockan

Ända sedan min adresserbara RGB LED strips (WS2812B) kom från Aliexpress, har jag varit fascinerad av LED-projekt. Följa upp min framgång med min Charlieplexed LED klocka, ville jag skapa något med mer Jazz...Medan du surfar google bilder, jag kom öv...

Resistor färg koden klockan

kalla mig en enorm nörd, men jag nyligen beslutat att det var nödvändigt att memorera färgkoder används för att ange värden för olika motstånd. Jag har också nyligen blivit intresserad av att göra (relativt) storskaliga representationer av elektronis...

Rock Candy Rainbow vävstol armband

Steg 1: leveranser 1. rainbow vävstol2. virknål krok eller rainbow vävstol3. gummiband4. C klipp eller s klippSteg 2: Komma igång Ta din tydliga band och placera dem där de är i bilden.Steg 3: Att göra Rock Candy effekten Wrap en tydlig band runt din...

Rainbow Jar - RGB Pixel Strip kontrolleras via Arduino

vår mest populära objekt våra utställda på Maker Faires är alltid Rainbow burk. En kund har redan har replikerats det så vi tänkte vi skulle dela hur vi gjorde det så du kan göra din egen!https://Vine.co/v/hqxpVgdFQ9z (försökte bädda in denna vine me...

Rainbow Word Clock

äntligen har jag lyckats avsluta Rainbow Word klockan!Återigen, var den här inspirerad av Doug och hans skapelserJag har en fixering med RGB lysdioder för tillfället och jag ville göra något lite annorlunda.Så, medan det är fortfarande här (innan min...

Rainbow Mega Pong klocka

detta är min ta på clasic Pong klocka med RGB bakgrundsbelysning som ändras varje gång visas datumet.Ett stort tack till mrnick1234567 och hansJag ville ha ljuset att ändra slumpmässigt genom dagen men gjorde en röra av kodning för klockor.Den senast...

RainBoard - RGB LED Rainbow Fader

Obs: Jag har fast förvirringen med några av ledningarna i steg 10 och steg 17. Några av figurerna (den illustrerade bakbord) är felaktiga, så se till att följa scheman och som alltid, happy byggnad!Att införa RainBoard: en enkel RGB LED Rainbow fader...

Rainbow Acryl väggklocka

Att bygga något kan vara roligt. Skräddarsydda att passa din smak och design, du färg val etc. Jag gjorde en för mitt sovrum med acryl granulat. Jag använde nästan alla färger i en regnbåge... i den ljusaste nyanser.Det tog mindre än en timme och när...

3:30 klockan

Jag ville göra en väggklocka som betonar när dess 3:30.Varför 3:30? Eftersom de flesta dagar, kl 3:30 jag behöver lämna oavsett vad jag gör och plocka upp mina barn från dagis och dagbarnvård. Ibland är jag så uppslukad i vad jag gör att jag är förvå...

3:30 klockan Version 2

För några veckor sedan jag gjorde den första versionen av 3:30 klocka. Det fungerade ok ibland men eftersom den baseras på försiktigt stänga en elektrisk krets, det fungerade hela tiden.I den här versionen jag använder LDRs och resultatet är en lite...

Abbey Road rekord klockan

Är du en Beatles fan och vinyl knarkare? Letar du efter "Något" unik, lätt och billig att göra? "Föreställa sig alla människor..." stirrade på denna klocka som du kan skapa! Så låt oss "Come Together" och göra denna ikoniska...

Aluminium Uggla klockan

Observera: detta är min första instructable så det inte kan vara perfektDenna klocka gjordes som present.Det var fräst ur ett block av aluminium som var 320 mm x 230 mm x 10 mm.Den använder händer och motorn som bärgades ur en gammal väggklockaSteg 1...

Analog talar glöd i mörka 3D tryckt klockan

Klockan visar tiden med 4 analoga mätare. Jag har sett dessa typ av klockor i olika inkarnationer men jag såg aldrig en analog klocka i detta format som talade. Denna klocka meddelar tiden halv timmes mellanrum och spelar ett meddelande varje gång kl...