3D tryckt ljud skulpturI detta Instructable ska jag visa dig hur du konverterar en vacker pjäs av musik till en ännu mer vackert konstverk.

Det musik används i detta projekt är "Jag bara drömma om dig, min vackra" från underbara musa låten "Sing for Absolution" (Absolution, 2003).

För detta projekt fick jag inspirerad av två andra bra Instructable projekt:

3D-datavisualisering av scottkildall

Vågform halsband & armband av bzabiz

Detta är min allra första Instructable och engelska är inte mitt modersmål, så om det finns osäkerhet inte tveka att kontakta mig, jag skulle gärna hjälpa dig!

Njut!

Obs: om du gillar det, snälla rösta på mig!

Se Steg
Relaterade Ämnen

3D tryckt mekaniska skulptur

Denna skulptur var inspirerad av en radiell motor med tryckluft. Jag ville försöka 3D skriva ut hela skulpturen i ett stycke.Steg 1: Skissa och DesignFörst började jag skissa konstnärliga versioner av 5 cylinder radiella motorer jag såg online. Jag v...

Tiny Planet: En 3D tryckt mekaniska skulptur

Jag skapade denna små mekaniska skulptur med nästan helt 3D tryckta delar. Axlarna är av stål, och det finns vissa metall hårdvara samt: axel kragar att hålla axlar/redskap på plats, ett par brons flänsad lager och några kullager att göra den central...

3D tryckt ljud smycken

Dessa bitar av smycken ser ut precis som de låter. Till exempel är formen på dessa örhängen baserad på formen på ljudet jag göra när säga ordet "örhängen". Du kan också göra ett halsband med att säga ordet "halsband". Detta projekt är...

3D tryckt halm skulpturer

jag såg en riktigt fantastisk halm modulstrukturen på Kickstarter kallas LINX, och jag ville försöka skapa min egen med 3D-skrivare på Instructables kontoret. Den grundläggande idén är att skapa små plastdelar som kan ansluta till vanlig plast strån...

Närhet aktiverat Kinetic Skulptur

Detta instructable skapades enlighet projektet kravet på Makecourse vid University of South Florida (www.makecourse.com)Hej, skulle jag vilja ge dig lite information om vad som exakt händer i den bifogade bilden. Detta är en helt 3D-tryckta Kinetic S...

Ljud skapar kartnålen

ett roligt ljud skulptur som roterar och skrapsår aluminium vingar på huvudet av en PIN-kod!Steg 1: Du behöver: 1. 3V litiumbatteri2. duck tape/Electrical tape3. 3V Micro Vibration Motor4. aluminiumfolie5. wire6. kartnål7. vass tångSteg 2: Starta: Gö...

Soft-krets Loteria: El Nopal

VIDEOSamarbete med Sarah sidaIntro:Detta projekt ingår i en serie av ljud skulpturer kallas mjuk-krets Loteria. Soft-krets Loteria är en serie av ljud skulpturer med var och en att ha en sund och taktila manifestation av en strof från en dikt kallas...

Att skapa långa akustisk-Kinetic "Reverb" fjädrar

På MakerFaire 2015 och Oakland Eoliska dagen frågade många människor om hur jag byggde min Acousto-kinetic skulptur som kallas "Pratsam våren Ballz". Motion egenskaper behövs för denna skulptur krävs lång "slingrande" stil förlängning...

Låta frukt - hur man gör en skulptural ljud Visualizer

God frukt är ett projekt jag gjorde för att studera gratis grafik scripting programvara kallad bearbetning. Den består av ett litet program som översätter en mp3-fil till ett 3-dimensionella objekt i DXF-format. Det exporterade objektet är i huvudsak...

Rep och ljud interaktiva Tensegrity skulptur

En unik interaktiv musikaliska harpa med elektronisk avkänning rep teknik.Detta verk publicerades ursprungligen som en del av den extrema textil utställningen på Smithsonian Cooper Hewitt National Design Museum i 2005. Under 2006 var det installerat...

Bredd: kinetic skulptur

Balken är en kinetic skulptur skapad på piren 9, under min Autodesk Artist-i-hemvist.Tanken är spinning speglarna göra en enda rad av ljus twist och aktivera i oregelbundna mönster. I allt mitt arbete hoppas jag kunna inspirera undersökning genom per...

Blommar: Phi-baserade Strobe animerade skulpturer

Detta instructable visar och förklarar Blom, en unik typ av 3D-tryckt skulptur för att animera när spunnet medan upplyst av ett blixtljus (eller fångas upp av en kamera med en mycket snabb slutartid). Vad du tittar på i varje av ovanstående videor är...

Hur man gör en Custom-faced Carbonite skulptur av glas

detta instructable är en förkortad version av en tidigare instructable som beskriver hur man gör en gjuten glas skulptur av Han Solo fryst i karbonit. Variant på detta är att ersätta hans ansikte med en modell av min egen.Steg 1: Strukturera av den I...

Generera en unik skugga gjutning skulptur

detta instructable kommer att lära dig hur man kastade intrikata skuggor med mycket billigt (gratis) programvara med enkla verktyg (som lofting). Den första bilden ovan visar mitt mål, som är design och skriva ut ett abstrakt objekt som kastar en ovä...

3D tryckta fjärrstyrda BB8 Droid - gör kursen

Detta instructable skapades enlighet projektet kravet på Makecourse vid University of South Florida (www.makecourse.com)Hej killar,Detta är mitt sista projekt för göra kursen på USF. Vi har kunnat bygga vad vi ville, så länge som det drivs med Arduin...

Dekorativa ljud absorberar paneler

vad är bättre sätt att tillbringa en eftermiddag, än att ha dina barn hjälp uppgradera prestanda för din hemmabio? Om du är en geek pappa, är listan ganska liten.Det finns många sätt att förbättra din hemmabio, och lägga till ljudabsorberande paneler...

Elektroniska LEGO DL-44 Blaster (ljus & ljud)

Uppdatering: detta projekt är nu tillgänglig på LEGO idéer --så säker att stödja det om du skulle vilja se det säljas i butiker en dag!Byggdes ursprungligen för Star Wars dag 2014, presentera jag ett projekt att jag har varit ständigt revidera och gö...

Balansera Man Kinetic Skulptur

jag har gillat metall skulptur från tidig ålder och detta kan vara anledningen. Någon gång runt 1980, ge eller ta några år, min pappa gjorde en av dessa för mig. Jag har fortfarande den på mitt skrivbord på (se bild nedan). Jag hade ofta tänkt på att...

3D tryckt Anglo Saxon lyra

I ett större projekt som jag kallar "A bit av Kelt" försöker jag ta tillbaka gamla kultur och träffar med modern teknik.Prova här är att reproducera en stor instrument som skulle är också spelbara med en 3D skrivare.Du behöver några instrument o...