Bakgård Highland GamesJag var nyligen i uppdrag att komma med en rolig familjeaktivitet som var annorlunda än vad har gjorts tidigare. Samma tid jag redan arbetar på vissa släkten som involverade den skotska sidan av min familj så jag läste historia och tittar upp kulturella information om områden, aktiviteter och mat som mina förfäder har upplevt. Jag tänkte på vad jag ska göra som en verksamhet som jag tittade på Skotsk Höglands-lekar på Youtube, och jag bestämde mig för jag ville verkligen göra Highland Games aktiviteten. Jag började att ta anteckningar och få idéer om vad man ska göra för aktiviteter.

Min fru att vara aldrig så pragmatisk föreslog kanske något där sannolikheten för döden eller lemlästa till deltagarna och observatörer var något minskat. Med detta i åtanke men fortfarande vill göra Highland games jag började leta efter sätt att få erfarenhet av spel utan möjlighet till döden för dem som arbetar.

Jag började att utforma vissa utrustning som skulle ge upplevelsen av spel men att göra dem säkrare, speciellt för en stor grupp människor inte upplevt med kasta telefonstolpar, stenblock och släggor runt.

Så i detta instructable kommer jag att visa hur jag gjorde några nybörjare / familj säker utrustning som skall användas i våra Highland Games.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Konvertera vin fat regna skörda fat

Hej från Sonoma County, Kalifornien! Eftersom vi bor i Vinland, och ville installera ett regnvatten skörd system till stuprör på flera platser runt huset, beslutat min fästman och jag att avstå från plastkärl på järnaffär och hitta några används vin...

Skalle Sporran

Några månader bestämde tillbaka jag jag ville prova att göra en egen Sporran att bära med min kiltar, och snubblade över denna video:Nu, jag vet inte hur man gör någon metall arbetar som han gjorde i denna video, men jag älskade idén och beslutat att...

Ghillie skor för din Renaissance Faire kostym

så har jag tillbringat flera månader sy renaissance faire kostymer för mig själv och min man. Jag var nästan klar när jag insåg att min mans highland kostym saknades i skor. Ont om pengar och tid jag bosatte sig på att göra en billig par improviserad...

Sporran eller bälte handväska

Steg 1: Samla ditt materialMaterial:• Skrot jeans/duk/något tung• Fuskpäls• Brodertråd och en nål• Vissa typ av slips. Jag gillar att använda poly sladd, ränder av läder eller en bra bit av garn! Detta bör vara så länge måste du knyta en rosett och g...

Att upptäcka Oxford Sandy och svarta grisar. Skotska ekologiskt småjordbruk. Highland Homestead del 1. Fermette Ecossaise - cochons de ras sällsynta. Granja escocesa - Los cerdos de raza rara

har tillbringat julen med min familj i Skottland, jag skulle vilja dela några av de sällsynta raser lever deras skogsmark torp på Highland gränsen fel. Jag börjar med sina fyra grisar, den älskvärde och motståndskraftiga Oxford Sandy och svarta, som...

Bakgård växthusgaser från regenererats windows

bakgård gröna huset har varit ett bra komplement till vårt sätt att trädgårdsarbete, det är ett bra ställe för oss att lagra våra krukväxter från runt poolen på vintern och ett bra ställe att starta växter före växtsäsongen. Jag skapade den ursprungl...

DIY Gamer flimmer bok

Trött på att stirra på en skärm. Go analoga och gör ditt eget papper DIY Gamer flimmer bok. Rita din animering bild av bilden på nedladdningsbara mall och få färga. Den DIY Gamer endast har en enfärgad skärm, men med pappersversionen, kan du ha så må...

Bakgård BBQ Biochar

din vacker och välskött gräsmatta kan vara en av de bästa kol kvarstad enheterna existerar. Gräsmatta gräs, fångar på grund av sitt överflöd, mer ambient CO2 än eventuella befintliga eller föreslagna tekniken. Växterna i hem landskapsarkitektur är vä...

Game Boy kostym

Även om min son är mer av en 3DS kinda kid, älskar han vintage videospel och alla saker Nintendo så han bestämde sig i år han ville vara och oldskool Nintendo Game Boy för Halloween. Här är hur jag gjorde honom till en med min symaskin.Steg 1: Monter...

Game Boy Dress

ingen spela, detta Game Boy dress är lätt att göra och perfekt för Halloween.Så tryck på pause på Tetris, och få ut din symaskin, eftersom det är dags att bygga denna sak!Steg 1: material För denna klänning, du behöver en grå tyg för basen, liksom vi...

Apocalypse trädgård/bakgård försköning

vi ville försöka bli mer självförsörjande (du vet, om det finns en apokalyps!), så vi förvandlas vår bakgård till en trädgård, vi köpte flera fruktträd till att börja med byggt två fyrkantiga planteringskärl lådor, tre rektangel lådor med en grön gar...

På bakgården

detta är mitt försök till en liten bakgård trädgård startade tidigt maj 2014. Jag har gröna bönor majs & några tomater som jag startade från frön.Steg 1: accenter jag lagt två Shepard krokar för att använda hängande korgar för jordgubbar. Jag gjorde...

Bakgård trädgård 2015

24 majSteg 1: Bakgård Raised sängar jag uppdaterar mitt projekt från förra året med några försök och misstag. Jag använder behållare för odling av potatis för att maximera min utrymme och även har installerat en vertikal planter (pvc pipe). Min gröna...

På bakgården lådor - på de billiga!

Min familj bestämde sig för att skapa några bakgård, ovan jord, trädgård lådor eftersom jorden där vi bor är stenhårda och inte lätthanterlig. Vi ville hålla kostnader på detta projektet låg så vi valde material och därmed.Det finns många sätt att gö...

Miniatyr på bakgården

Vad sägs om barnen när de är på bakgården. Här är en miniatyr trädgård att hålla deras feer kommer!!!Detta är ett fullfjädrat levande mini trädgård (18 "X 11" inches) med riktiga växter.Leveranser jag använt (men jag har gett leverans alternativ...

Bakgård hallon

Hallon är ett bra komplement till bakgård trädgårdsskötsel. De är lätt att odla och vårda dem förenklas när det är en spaljé system innehåller vinrankorna. När vi flyttade raden av hallon i våras, beslutat vi att erbjuda T-bar spaljé system för att h...

Bygga en bakgård labyrint

min mamma har velat bygga en labyrint i vår bakgård under lång tid. Hon gick först i en labyrint många år sedan i en park och verkligen njöt av erfarenhet. Från den stunden var särskilt processen att gå en labyrint något som hon hade alltid velat åte...

Bakgård bin i burbs

Vad behöver du veta när man tänker på att hålla bin i din bakgård?Detta är en grundläggande översikt över saker att tänka på.-Tänk på det-Lär dig mer om det-Besluta-Investera i utrustning-Installera bin-Vårda bin-Skörd honung-Läs mer!Steg 1: Tänk på...

Vindskydd hönshuset - bygga lutande tak bakgård höna Coop

HejJag byggde en vindskydd hönshuset intill ma skjul.Det är en bra idé för urban bakgård byggnad.Du behöver bara bygga tre väggar och ett lutande tak på hönsgården.Det är en billigaste sättet att bygga en höna coop.Läs mer: ►1: lutande tak trä Kyckli...