Betor 'n Bloody Mary receptMed Halloween runt hörnet är det dags att få makaber. Detta recept för en betor 'n Bloody Mary hjälper dig få motsvarande brutto faktor till alla din kusliga händelser som kräver Halloween hooch. Du vet, ande fyllda sprit. Canned värme med kött. OK, ska jag sluta...

Obs: Att njuta av denna dryck, måste du inte hatar jordig smak av rödbetor. Om inte du är ett fan av röd rot, hoppa över betor juice och göra alla tomat eller Clamato juice, beroende på vilket du föredrar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bloody Mary med Bacon Swizzle Sticks

jag älskar bacon (duh) och jag älskar Bloody Marys, så jag kunde tänka på ingenting bättre att spetsa min söndagsbrunch än en bacon-infunderas Bloody Mary. Om du känner dig feisty, kan du blanda upp din egen Bloody Mary mix som följer, men om du fort...

Hail Bacon - Bloody Mary

jag dricker inte ofta men när jag gör, jag dricker en Bacon Mary!För allt du kryddig kärleksfull Bacon huvuden ute är detta för dig.Steg 1:Få alla dina saker tillsammans. Detta är så värt det och bästa drink någonsin för en Brunch, sloshed baksmälla...

Bloody Mary tomater med rostad mandel

injicera dessa knubbig körsbärstomater med en Bloody Mary cocktail. Bita i dem och du ska fylla munnen med en explosion av boozy juicer.Heres ett recept, anpassa sig till din smak:1 oz Vodka valfri2.5 oz tomatjuice2 röd het sås1 stänk Worcestershires...

Ostron med kryddig Bloody Mary Sorbet

min familj är lyckliga nog att bor bara 15 min från våra lokala ostron gård (Buck Bay ostron gård). Pacific Northwest är hem till några av de finaste ostron runt. Jag föredrar min ostron raw med en sura mignonette, men denna gång jag sugen för tomat...

Tomat vatten - Bloody Mary

Knubbig ruby tomater, varm i sommarsolen och sprudlar av juice, plockade rätt av vinstockar.Läcker bild, är det inte?Detta recept lär du dig att utnyttja och koncentrera den ljusa påminnelsen om tomat smak i ett helt nytt ljus.Använd den i pastarätte...

Läckra Bloody Mary

Bloody Mary... en lång läckra hopkok på bruncher njuta. Personligen föredrar jag dem på kvällen, men till var och en sin egen. Detta är min enkla versionen av en bloody Mary. Läcker. Enkel, förvånansvärt hög i Vitamin C.Steg 1: ingredienser Tomatjuic...

Bloody Mary kostym!

Detta är hur jag gjorde en Bloody Mary kostym för Halloween. Det var ganska lätt, bara några plast, sprayfärg, sand (för selleri salt rim) och några andra saker för selleri stjälk, oliv, etc.Steg 1: Första, selleri är en fönster skugga som jag hittad...

Hemgjord Bacon Vodka - (Bloody Mary)

Jag älskar Bacon. Det fyller mitt lilla hjärta med glädje varje gång jag äter den. Yum yum yum. Jag tänkte att jag skulle vilja dricka bacon också! Människor ingjuta vodka med alla sorters smaker och jag tänkte bacon smaksatt vodka skulle vara läckra...

Bloody Mary att dö för!!!

Steg 1: Samla ingredienser Vi använder Joe's Crab Shack mason burkar, de fungerar perfekt!Lista...Vodka, vi använder Kirkland varumärke (Costco)Bloody Mary mix, vi använder Zing ZangClamatoWorcestershiresås1/2 medelstor citron för 2 dryckerPepparrotS...

Bloody Maria - Modelo (Delux)

detta är min favorit cocktail.Enkelt uttryckt, en blodig Maria är en Bloody Mary, men med tequilla istället för vodka.Men låt oss skala upp det lite.Ingredienser:Kylda Bloody Mary mix (Ja du kan göra din egen, men ärligt talat, det är mycket lättare....

True Bloody Mary

HBO: s episka Vampire berättelse, "True Blood" har kommit till och slutet, men The SuperTenders tänkte att de kunde använda en god drink till minne av händelsen, därför ger vi y'all "Den sanna Bloody Maryen!" (Hoppas du gillar vitlök!)...

Molekylär Cocktail - Bloody Mary

allt du behöver för att experimentera hemma med molekylär gastronomi:http://www.Molecule-r.com...

Molekylär gastronomi - krispigt Bloody Mary

allt du behöver för att experimentera hemma:http://www.Molecule-r.com...

OMG jag såg "Bloody Mary"

är du redo att skrika för Halloween? Väl är här din största scream någonsin!Sak du behöver:webbkameraPhotoshop (cs6)Steg 1: Steg 1 Gå till http://pixlr.com/ och välj Öppna Pixlr express (effektiv) Välj webbkameran och ta en bild av dig själv med du m...

Att blanda den perfekta Bloody Maryen

{font-family: "Times New Roman";} {font-family: "Pro W3";} p.MsoNormal, li. MsoNormal, div. MsoNormal {marginal: 0 i 0 i 0.0001pt, font-size: 12pt, font-family: "Times New Roman";} tabell. MsoNormalTable {font-size: 10pt, fon...

Varm kola äpple och 19 mer mat inspirerad Cocktails

dags att få dessa pinkies upp och isen redo för att jag har 20 cocktails inspirerad av mat.Och pojke, är jag trött!Eller berusad...Varm kola äpple CocktailInspiration:Choklad mandel sockerkulör äpplenRecept:För 1 kopp varm äppelcider, lägga till 1 oz...

För jävla heta

nyckeln till denna Bloody Mary variation är vodka infunderas med kryddiga paprika. Det ger en rundare, mer unik smak än bara käck i lite varm sås och trots titeln, det är inte en av de kreationer som är så stark att de är obehagliga.Denna någon många...

Pepparrot Vodka

alla stora framgångar börjar med ett misslyckande eller två. Detta projekt har utvecklats under loppet av två år och tre resor ut till damm på Burning Man. Det började med min korruption av folk på Blodiga Maryland, ett tema läger tillägnad som serve...

Pappas raket Tonic hälsa sköt

Detta recept kom från min pappa som en helhetssyn att förbättra och upprätthålla hälsa. Vi båda lider av smärta i nedre ryggen, och han har mer ledsmärtor i knän och axlar. Han svär vid detta och säger att han knappast kan fungera utan den. Den inneh...