Dance Workout With BarbieMin hemgjorda dans! Träning med Barbie Costume var inspirerad av dans! Träning med Barbie video från 1992. Jag gjorde denna video otaliga gånger som barn, så jag trodde detta skulle vara en bra idé för mig. Jag började arbetet genom att köpa VHS på Amazon och även gå igenom min gamla Barbiedockor och att hitta den faktiska dockan med outfit och allt. Min dräkt är en vit lång ärm t-shirt, vita leggings och vitt tyg allt färgat rosa, så att de skulle matcha perfekt. Jag köpte även en vit trikåer, där jag tog en stjärna stämpel och blå tyg måla och inredda för att matcha barbies bodyen. Benvärmare är ett par strumpor som jag avbröt tån och dekorerad med blå stjärnorna också. Jag köpte rosa svettband och jag hade vita tennisskor. Barbie hade inte en rosa midjeväska, men jag tyckte hon behövde en - och det var där jag höll min telefon och kameran hela natten. Mitt hår dras in i en hästsvans och sedan vrida rep flätad, och jag använde en rosa scrunchy för full Barbie effekt. Min lugg är hoprullade och fästs med en massa hårspray och ett par stift bobby. Mitt smink är härma barbies blå ögonskugga, och för att få mer "docka" titta jag använde vita eyeliner på linjen i locket. Att komma in i en anda av Barbie Workout jag dök i VHS och såg till att göra arbetet ut hela natten lång. När jag skulle ta bilder skulle jag se till böjdes mina armbågar, eftersom barbies vapen inte är direkt. Jag hade en bra tid att vara Barbie, och alla som minns videon älskade min kostym!

Relaterade Ämnen

Toy Story Barbie kvar Ken för en Green Army Man!

Toy Story Workout Barbie och plast armén Man...

Uppgradera en övergivna Barbie i en CYBARBIE!

Ja jag vet! Jag är inte den mest populära mannen när vi talar om Barbiedockor. Om du såg några av mina tidigare instructables, vet du vad jag talar om:Nu är jag i Mattel svarta listan, förbjudna på avsnittet flickor i toyshops och hatade av mina kvin...

Barbie / min scen klä med Obi [blå]

jag gjorde denna klänning i min mode design klass. Mycket lätt!Allt jag behövde göra var att göra ett grundläggande rör klä ut en 6 x 6 tum kvadrat med blå jersey matterial. [Handsydda]Efter att denna tub klänning, svepte jag sedan en ganska prickade...

GROOT-Dancing Baby Groot kostym (billigt allt papper kostym)

Vårdnadshavare av galaxen dans GrootSteg 1: Groot Headpiece Dancing baby Groot kostym jag skapat är tillverkad helt av papper, tejp och lim. Jag hade velat prova att göra en papper kostym och en träd-liknande karaktär är perfekt för detta.För huvudet...

1959 ursprungliga baddräkt Barbie och Ken

även om ovilliga, övertygad om min pojkvän att klä upp som Ken att matcha min Barbie kostym! Allt material för min kostym köptes vid en lokal tygaffär (Mary-Jos i Gastonia, NC) och en vän brukade ett 1950-baddräkt mönster gör baddräkten. Jag beställd...

Barbie och Ken

min fästman och jag gick till en Halloweenfest som Barbie och Ken.Vi gjort kostym genom att köpa en stor garderob pojke från ett rörligt leverans butik, skära den i hälften, skära FRONTPANELERNA till form och måla den. Sista handen var Mattel logotyp...

BARBIE-KILLER ROBOT av trasiga joysticks (MUAHAHAHAHAHA!)

(Förälders sällskap: några bilder och video kan det vara olämpligt för barn under 13. Detta instructable innehåller sex referenser, långvarig nakenhet och stark skräck scen med blod och gore. Hallå! Om en hel del TV-spel visar dödsfall och stympninga...

Hur du ställer in en mobil strippstång i vardagsrummet (Carmen Electra Peek-A-Boo Pole Dancing Kit)

Lauren hjälper mig unbox Carmen Electra Peek-A-Boo Pole Dancing Kit som senare används för att hålla min 55-tums plasma-TV så vi behövde ladda testa den först. Satsen är faktiskt ganska häftigt med och trots att de har instruktioner som säger Toppmon...

Barbie kläder från småbarn strumpor

mina barn kom upp med detta alla av sig, mestadels äldre en. Hon är väldigt kreativ. Du ser jag har krediterats henne i alla min instructables. :)Steg 1: Skär upp strumpan Skär strumpa i 3 bitar. Skär av tå och skär ovanför hälen.Steg 2: Klä Barbie M...

Barbie i Argentina

stickad dräkt för Barbie...

Barbie Leg Lamp

Det är en stor utmärkelse!I år trodde jag det skulle vara roliga att göra och ha min egna ben lampa, liknande som vinner den pappa i filmen "A Christmas Story" (för dig som bor under en sten). Jag ville bara ha min att vara en miniatyr, helst gj...

Barba azul

¿Quieres tener un färg distinto de barba o cabello?. En este instructable te enseñamos en aplicarte un tinte fantasía.Lista de requerimientos:Peróxido de 20 o 30 volúmenesPolvo decoloranteBrochaGuantesRecipienteShamphooPapel aluminioTinte fantasíaSte...

Barbie Skirt

Hej idag jag ska göra denna Barbie kjol.Steg 1: material som behövs NålGängaSaxTygSteg 2: åtgärd Först är att mäta storleken på Barbie midja och skär storlek.Steg 3: Ta en nål och tråd och börja sy på hörnet sida.Steg 4: Nu vik från den ena sidan och...

Upcycle infant strumpor till Barbie klänningar (inga sew)

detta projekt är enkel och gratis (eller mycket billigt). Samla ditt spädbarn söta strumpor, kanske de du förlorat partnern till eller plocka upp några strumpor på lokal begagnat butik. Dess varit svårt för mig att hitta kläder som passar äldre Barbi...

Barbie Wreath

du kan göra en krans av precis vad som helst så länge du har tillräckligt av dem och du kan lista ut hur man fäster dem. Här är hur man gör en krans av Barbie dockor.Omnämnande av detta projekt på andra webbplatser bör innehålla en länk till www.ziea...

DDR metall dance pad PS2

för ett tag sedan bestämde jag mig för att göra min egen dance pad för min ps2. Jag hade varit i en arkad butik och spelade det och jag var hooked. Jag såg att man kunde köpa kuddar på internet billiga men de är alla bara plast mattor och de glider p...

Animatörerna: Lion Dance

gick igenom mina filer idag och hittade den här videon av en Lion Dance animatörerna Robot vi gjorde år tillbaka.Detta är när vi testade fortfarande typ av rörelser och kombinationer skulle vi kunna ha innan vi kodade den dansa längs till typiska kin...

Zombie Barbie

Zombie Barbie kostymJag ville göra något skrämmande i år, men med min egen twist. Barbie Zombie föddes! Kostym är ganska enkelt och möjliggör massor av kreativitet och kul.Steg 1 – klänningenFå en vit klänning, helst med volym eller lager på botten....

Dance Dance Revolution | Hand-quiltad Sensor Pad

Dance Dance Revolution | Hand-quiltad Sensor PadDetta Instructable visar dig hur du skapar en handsydd pad för det populära spelet Dance Dance Revolution, även känd som DDR. DDR pad kommer att bestå av nio tyg rutor; fyra av kvadraterna är hand-bundn...