Dill och keso pajDenna ungerska paj serveras välsmakande paj eller som söt paj. Vissa människor gillar att lägga till antingen socker eller florsocker till fyllningen, några skulle lämna ut från att göra, men ändå vill strö den generöst med florsocker för servering.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör gröna Jello och keso sallad

detta är min gubbe favorit sallad, och det spelar ingen roll vilken smak Jello jag använder. Så är här hur man gör en grön Jello och keso sallad, min väg.Steg 1: Leveranser:1 låda kalk Jello (du kan välja valfri smak du önskar)1 behållare vispad topp...

Bacon och ägg paj

denna paj är en annan icke-efterrätt paj. Det passar perfekt för frukost, brunch eller även lunch. Det är lätt att göra, bara 30 minuter! Även om matlagning, tar cirka 40 minuter. Men väl värt det.Servera med ketchup eller tomat såsSteg 1: ingrediens...

Kyckling och skinka paj

detta är en enkel och lätt paj... inte från de vanliga äppelpajen... är vilket jag säker en favorit med alla :-DDetta är mer i linje med kyndel... och äger rum i en näringsrik och god måltid. Den dekorera själv vill barnen att gräva i.. även om vuxna...

Chunky nötkött och svamp pajer

Alla fredagar, tillbringa mig, mina barn, mina systrar och deras barn dagen till middag på mina föräldrar. Barnen har en boll, och jag har en paus från den dagliga rutinen. Barnen lämnas generellt för att göra vad de vill, vilket är vanligt docka spe...

Chunky biff och Ale paj

här är min favorit sätt att göra en läcker paj med biff och ale.Ingredienserna i listan nedan kombineras för att ge det en otroligt tjock, rik och välsmakande sås.Steg 1: ingredienser 500g biff1 msk olivolja2 medium lök3 klyftor vitlök2 nötkött lager...

Ultimate Pi dagen Cookie, kaka och glass paj

vill göra den ultimata dekadenta behandla att fira Pi-dagen? Ännu bättre, vill du göra en behandling som använder pi typer av desserter i det? Detta är paj för dig!Varför är det pi typer av desserter? Enkelt. Paj, tårta + kakor = 3 efterrätter. Lägg...

Skinka och Broccoli paj

Detta är en av mina favorit rätter att göra på en söndag eftermiddag. Vi serverar den med en trädgård sallad eller färsk frukt. Jag planerar att ta en till min mamma i law's hus för mors dag brunch i år! Det är ganska enkel följa grundläggande quiche...

Krämig citron och hallon paj

ha kul med receptet kombinerar två av mina favorit frukt - hallon och citron - till en underbar paj, full av söta snd syrlig citron grädde och toppad med hallon och rostade mandel, allt förpackat i en fin en knaprig cookie skorpa.och det finns nästan...

Gröna ägg och skinka paj och Tartlet

Paj (/ ˈkiːʃ/Joakim) är en välsmakande, Hjortronmousse paj med välsmakande fyllning av vaniljkräm av ost, kött, skaldjur eller grönsaker.Detta gör Dr Seuss stolthet recept använder sockerärtor, söt lök och skinka. Det är gott. Min familj kan inte få...

Engelsk pub stil steak och ale paj (för upptagen och väldigt hungrig)

jag älskar paj men de tar så lång tid att laga mat så jag kom med mina egna recept som skulle praktiskt taget väntar på mig för när jag kom hem från jobbet med minimal mängd av preparatet.Detta recept kockar nog för en familj på fyra med tillräckligt...

Låg fett kyckling och svamp pajer

denna paj har, vänta på det... mindre än 100 kalorier!Detta recept kan använda quorn istället för kyckling, vilket gör den perfekt för alla! Det är så enkelt att göra och är verkligen anpassningsbar, så olika ingredienser kan användas.Steg 1: ingredi...

Den skygga Nightscape - Jed Diller och Ken Hoff

detta var ett 6 veckors projekt gjort som en del av kursens saker att tänka på University of Colorado, Boulder.Den skygga Nightscape är en interaktiv konstverk som är inspirerade av Aparna Rao pjäs, "Pygméer." (En länk som återfinns nedan.) Den...

Fantastiska makaroner och ost paj

olivoljaen lök, vitlök efter smak1 / 4lb av hamburgare1 / 4lb italiensk korv28 oz hackade tomater (jag använde bara som en Prego sås)persilja, basilika3/4 lb kokta makaroner2/3 kopp parmesean ostProvolone1/4 dl rött vin1/4-1/2 kopp skarpa cheddar, ja...

Bacon, sparris, tomater och ost paj Cupcakes

här är en snabb och enkel frukost baka recept. Det tar bara 20 minuter av baka.Ingredienser som behövs:X6 ägg (possibley 2 mer eftersom som du kan se jag är kort en cupcake på pannan)1 kopp mjölk5-7 spears sparris (du kan använda spenat också)4-5 bit...

Söta Mini pajer: Äpple och körsbär

MMMMMM... Färska paj. Som inte njuta av hemlagad paj! Särskilt när de är rätt ur ugnen.Mitt mål för detta Instructable var att göra en liten, 1-2 person paj. Detta var ett experiment till mig som visade sig vara en stor framgång. Jag använde färska s...

Omforma en akustisk gitarr i en Dobro med aluminium paj kastruller och faltning

detta Instructable är i konsten av ljud Contest. Om du gillar det, Visa mig lite kärlek!Jag arbetar på ett fjärrsamtal projekt med min före detta gitarristen. Han befann sig i ett alternativt land spår en dag, fastställs vissa spår, och bad mig att g...

Lätt ost och Bacon ägg paj

jag gillar paj (ägg paj), och eftersom jag har blåser en hel del ägg, ut ur sina skal, för andra projekt, jag har en massa ägg som skall användas i smaskiga rätter som paj. Så är här hur man gör en enkel men läcker ost och Bacon paj.Steg 1: Leveranse...

Ångande Moussaka paj med Yoghurt, malet kött och potatis

Flyga till Östeuropa och smaka en läckra och näringsrika kött och potatis paj med grönsaker och yoghurty skorpa. En komfort måltid för en söndag middag, ugn kokt moussaka är en fröjd för smaklökarna. Ett intressant alternativ till London och Storbrit...

Varm och kryddig Kosher Dills (ingen ättika)

Detta är det bästa Pickle receptet någonsin, efter att ha tillbringat åren att vara besviken med tillgång till en riktigt bra Kosher Dill med en liten bit utanför området NY metro, experimenterade jag i år att komma med den perfekta blandningen av kr...