Pumpa Protein Granoladenna granola är packad med välsmakande och hälsosamma hösten ingredienser, med en extra protein kick!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Nötter, frukt och Protein Granola Bars!

Hemgjord muttern Protein Granola Bars!Fylld med knapriga nötter och Sega frukt...Mjuka och Sega granola bars... verkliga naturliga energi!De är packade med protein och arbete som en måltid ersättare bar!Ta dem camping, packa i luncher eller äta på sp...

Pumpa krydda Granola

recept:3 dl havregryn2 massiva tsk pumpa paj krydda (kanel, ingefära, muskot, kryddnejlika - ellerbara köpa premade combo)1/4 tsk salt1/4 kopp ljusbrunt socker1/3 kopp pumpa puré2 msk osötad äppelmos2 msk honung1/2 tsk vaniljextrakt3/4 kopp hackade n...

Bakgård Orange Granola

min bakgård orange träd producerar ett överflöd av apelsiner just nu. Denna granola använder sig av den hela orange. Det har fått några extra protein och är sötad endast med-färskpressad apelsinjuice. Att inte nämna, luktar det ganska fantastisk meda...

Pumpa hackor: En överlevnad vägleder för hösten

pumpa Hacks: en överlevnadsguide till hösten levandeDetta är en guide för upptagna människor som är obekanta med pumpor, men vill ha tips på hur man får mer pumpa-y för höstsäsongen.I detta instructable kommer jag att täcka: pumpa Carving, pumpa matl...

10 minuters pumpa äppelmos med protein våfflor

Hej det :) lång tid, inga Instructables för mig (Vänligen ursäkta min rostiga fotografering), men jag har haft kul ikapp med alla coola projekt andra håller på med! Detta recept är en ny favorit för mig och jag tänkte det var dags att dela; Det är sn...

Enkel och snabb måltid: pumpa bollar med bara 3 ingredienser

Jag älskar pumpor! Vem gör inte det iaf...?? Men ibland måste jag erkänna att jag är alltför långt uttråkad på spendera alltför mycket tid förbereda en hälsosam måltid som kommer att omfatta alla mina dagliga behov på näringsämnen... Det finns dagar...

Pumpa Cupcakes w. buggar

Dessa pumpa cupcakes är perfekta för en läskig halloween dessert. De är även väl lämpade för Thanksgiving – utan "buggar" för en sann-till-tradition pumpa dessert eller med fel för en pilgrim-med-gamla-flour upplevelse.Nu, dessa cupcakes är inte...

Välsmakande Nut gratis Sega Granola Bar recept

Detta friska, nut gratis, Sega granola bar recept är billigt, mycket lätt att göra och också råkar vara vegan. Dessa barer är ett bra mellanmål alternativ för vandring, arbete, eller när du behöver något välsmakande och hälsosamma.Inte luras av kikär...

Pumpa paj (vegan, glutenfri, soja fri)

Thanksgiving har den bästa menyn för någon semester i särklass, som kan göra diet en besvikelse kommer November (den enda gången det slår mig att missa Turkiet). Lyckligtvis, den bästa maten för hösten, vilket betyder att pumpa, fortfarande serveras...

Granola i en burk

Denna juletid ge gåvan av hälsa!Efter alla de festliga festande är vi alla festligt knubbig. Visa att du bryr dig genom att ge en vacker burk granola att hjälpa kasta dessa festliga poundsIngredienser:1 och ett 1/4 dl rullat oats1/4 kopp valnötter1/4...

Mumsigt att magen högt Protein Chokladpudding * glutenfri! *

hälsningar, fellow Instructablans!!!Detta är ett recept som jag har försökt att perfekt under det senaste året eller så, och jag tror att jag till slut fik den! Min pappa och bröder försöker verkligen svårt att bo i form, men på samma gång, är verkli...

Lätt pumpa Curry recept

jag aldrig skulle ha ansett att göra en pumpa curry att vara "lätt" tills jag provat den. Jag gick verkligen in i denna maträtt förväntar sig inte att gilla det! Pumpa curry är en av mina favorit take-out måltider, så hur kunde jag möjligen få r...

Snabb pumpa Doggy behandlar

min favorit lilla brorson kom att tillbringa dagen med mig idag! Jag bestämde mig för jag skulle göra honom en speciell liten behandling som skulle kunna vara mycket välgörande för honom.Steg 1: Detta är ett oerhört enkelt recept att göra, behöver du...

Lätt felfri Granola Bars

detta recept är enkla, frisk, budget vänlig och oändligt anpassningsbara. Krispigt toasty godhet på utsidan, mjuk fruktig trevlighet inuti. Vad mer kan man vill ha!I princip du tar tre ingredienser: kondenserad mjölk, havregryn och riven kokos, bland...

Friska pumpa Mini "Cheesecakes"

Pumpa är mycket hög i betakaroten (Vitamin A), samt antioxidanter, som håller dina celler friska.Avokado och nötter smör har enkelomättade fetter, som är nyttiga fetter. Dessa fetter hjälper ditt HDL kolesterol vara högre, och ditt LDL kolesterol var...

Turkiet pumpa Chili

Turkiet pumpa chili är en säsongsbetonad ta på en klassisk chili med bönor och majs. Med Turkiet för protein och två sorters bönor är denna chili säker på att behaga en folkmassa! Denna chili är smakrik men inte så starkt. Pumpa lägger en fin textur...

Friska pumpa franska toast

en hälsosam och yummy sätt att lägga till protein och grönsaker i din frukost.Steg 1: blandning2 frigående ägg1/2 c mandel mjölk1/2 c puré pumpa1 tsk pumpa krydda2 stycken fullkornsbrödSteg 2: metod1. Vispa allt tillsammans utom brödet tills slät och...

Gör din egen Granola!

Granola är en av mina favorit frukost och snacks, och jag är nu på jakt efter världens bästa hemgjord granola. Men kan köpa väskor och påsar med "Ekologiska müsli" få dyra; Varför är något som är så enkel så mycket pengar?Jag började göra min eg...

Holiday värdinna gåva: Pumpa paj infunderas Vodka

Halloween är nästan på oss och det betyder en sak: semestern är runt hörnet, och med det, granne gåvor och värdinna gåvor och medarbetare gåvor att tänka på. Om du startar detta infunderas vodka nu, ska du har till hands en stor gåva till värdinnan f...