En gasdriven dammsugare för användning i guld prospekteringen av mina många hobbies är fritids guld prospektering. Jag har varit guld panorering på min semester i många år. Det är mycket roligt. Det är bra motion. Jag får göra det på riktigt natursköna platser. Jag har även hittat lite guld. Gold tycker om att samla in i sprickor och sprickor och verkligen svårt att få på vinklar och vrår. Vad som verkligen behövs att rensa ut de pesky sprickorna och sprickor är en dammsugare. Problemet är, där du plugg den i ute i vildmarken? Lösning, ersätta elmotorn med en bensinmotor. Nu har du en dammsugare som fungerar överallt.

Som med de flesta av mina andra utrustning, (recirkulerande sluss, vindkraftverk, solpanel, teleskop, jetmotor, etc., etc.), jag beslöt att försöka bygga en själv, i stället för att bara köpa en. Den mixtrande är halva nöjet. Dessutom får du en mycket större känsla av tillfredsställelse och prestation när du vet det är din hembyggda utrustning som gör ett bra jobb, och inte några köpta sak. Du hittar mer information om mina olika projekt på http://www.mdpub.com

Se Steg
Relaterade Ämnen

Apple-banana Smoothie! (En stor användning för bruna bananer)

Lätt, Billigt, välsmakande och hälsosamma! Och en stor användning för bruna bananer!Jag älskar verkligen smoothie, och jag gör det hela tiden! Det är friskt och smakar fantastiskt! Så är här mitt favorit recept!Detta är också ett liv hacka recept för...

Montering av Dragon Rider 500 för användning med AVR Dragon

inte länge sedan företaget Atmel kom ut med ett bra verktyg för användning med AVR microcontrollers kallas AVR Dragon. Denna lilla USB-enhet ger proffs och amatörer både förmågan att använda: I System programmering (ISP), JTAG, felsöka tråd och hög s...

Analysera ditt hem användning

Du vill minska din vattenförbrukning för home´s men du don´t vet vilka åtgärder skulle få mest effekt? Ska du köpa en effektiv kläder bricka, ersätta din dusch huvudet eller plantera din trädgård med torka resistenta växter? Du kan fastställa kostnad...

Skörda naturliga podophyllotoxin i den lokala skogen för användning vid behandling av genitala vårtor

[Foto: Cassi Saari]"Med dina vårtor botade? Stor. Ta en promenad i skogen? Fantastiska. Att ha dina vårtor botade genom att ta en promenad i skogen? Ovärderliga." -PeftyNågonsin hört den statistik som "25% av våra läkemedel kommer direkt fr...

En bra användning för en gammal telefonladdare

Inomhus/utomhus termometrar är händig, men utomhus sändaren kan konsumera alltför många batterier, beroende på enheten. Jag bestämde mig att driva utomhus sändaren med en gammal telefonladdare. Spänningen i telefonladdare måste tas bort omkring två v...

CellC användning widget för Android

Jag har skapat detta instructable speciellt för CellC (mobiltelefon nätverk) användare i Sydafrika. Även om du inte på CellC eller ens i Sydafrika, du kan fortfarande dra nytta av detta om du får ett SMS med din summor/tillgänglig tid/etc.Anledningen...

En kreativ användning av Magnet. Samla fallna eller spridda mynt med magneten. ett Experiment med Magnet.

Hej alla, här jag (Mr Suhasa, Ph.D. student i bioteknologi, Bengaluru, Karnataka, Indien) har visat hur man samlar in fallna eller spridda mynt https://www.youtube.com/watch?v=DAIyZ4y0CgM också i en annan video av min visas hur man kan återanvända ga...

Ta reda på om en trä pall är säkra för användning

jag har nyligen märkt att det finns en massa felaktig eller inaktuell information om trä pallar.Mitt företag gör dussintals pallar varje dag så jag tänkte jag skulle rensa luften när det gäller nya lastpallar i USASteg 1: NPPO/IPPC Standars Fler före...

Konfigurera hem Remote för användning med zmote

zmote är en öppen källkod, Wi-Fi aktiverat IR-blaster / mottagare widget som erbjuder full kontroll genom enkel resten API: er, som gör det möjligt att styras från en enkel webbsida eller en mobil app.zmote kommer med sin egen webb-app som låter dig...

Grundläggande (kvalitativa) användning av en termisk Imager.

Ah! En termisk bild av min morgon kopp te. Bilden visar värme som alstras inte det? Jag tog den bilden med min söka termisk XR kamera. Här en post nivå mikrobolometer, eller lägga i personens villkor: en termisk imager.Jag ansåg det nödvändigt att po...

En praktisk användning för dubbla dörrar

en av de värsta uppfinningarna genom tiderna är en dubbla dörr. De är alltid ur läge och är en mardröm att installera. Jag hoppas i detta Instructable kommer jag visa dig en mer praktisk användning. Förra året jag hade sammanställt ett skrivbord för...

En stor bygga-at-home Disc Golf mål (eller en bättre användning för 55-gal trummor!)

Välkommen till en annan enastående Instructable från Kentucky Bum! I detta Instructable kommer jag visa dig hur man bygger en kick-ass disc golf mål. Jag har sett många planer (och även några till salu) men jag brydde mig inte för någon av dem. för u...

Goggle i Steampunk stil med användning som 3D eller solglasögon

min första Instructable - vänligen don´t vara så svårt.I´m en drömmare och jag är fylld med fantasi och idéer. De flesta idéer bo på mig länge och växa till något annat, ibland de dö och ibland there´s en gnista som omöjliggör en idé att vänta längre...

Rep tackla för banbrytande användning (lastbilschauffören Hitch)

när du vill lyfta eller dra mer än din egen styrka kommer att tillåta, eller när du vill göra grovjobbet jobb lite enklare, rep ta itu med är en enhet som kan användas.Tanken bakom en rep tackla är liknande till det av en Tackling med hjälp av block...

ESP8266 Trådlös toalett användning indikator (Smart Home)

Det är som en ingenjör, turen att arbeta för ett företag som gör upp med en grupp av maker. Eftersom vissa problem möter vi ofta i vårt liv, vår manger tillåter oss att sätta vår kreativitet i full spela på grund av den öppna atmosfären, vi kan bygga...

Verktyg för användning med propan Tank smältverket (ingen svets)

Under min bygga av en smältverk för smältning av aluminium beslöt jag att göra några verktyg som jag skulle behöva hjälpa mig under smältprocessen. Jag hade några skräp artiklar liggande som jag tänkte skulle vara till nytta och det fanns några som j...

Raspberry Pi/RetroPie projekt - tillägg 1 - installera/använda 1: a Gen/trådbunden USB kontrollanten för Xbox 360 för användning med RetroPie

min Youtube-kanal (dagliga uppladdningar)https://www.youtube.com/user/daiatlus79Detta är en video tutorial på hur till installera och använda en Xbox 360 eller 1st Gen Xbox (hertig eller S typ) USB-styrenhetmed The RetroPie Project, en massiv flera r...

DIY Radio: Hacka en radio för användning i utvecklingsländerna

det DIY Radio är utformad för att vara som tillverkas och säljs som en platta enhet, som består av tre delar. En elektronik-modul, huvuddel och en cover. Alla dessa komponenter är utformade för att passa snyggt ihop med kardborrband för att fästa oms...

Hur man korrekt skära, borra och böja Plexiglas att göra en multi-användning gopro tripod.

Detta instructable är i tävlingen "Upp!" och jag skulle älska det om du kunde ta sig tid att rösta om du tycker att jag förtjänar att rösta, tack! Njut!Jag hade fått göra en del arbete med plexiglas nyligen och hittade några bra sätt att göra må...