Engelsk frukost te Cookieskakor gjorda med torkade teblad!

Inspirerad av: http://www.michelle-s.com/blog/2012/04/earl-grey-tea-cookies/

Se Steg
Relaterade Ämnen

Full engelsk frukost Pizza

jag gillar engelsk frukost... och jag gillar verkligen pizza så jag bestämde mig för att kombinera två och gjorde en Full engelsk frukost Pizza!Ingredienser som behövs för att göra pizza är:Pizzadeg - store köpta eller handgjorda, nog för en pizzabot...

Engelsk frukost Pie

frukosten är den viktigaste måltiden på dagen, så varför inte njuta av det? alla åtnjuter en god engelsk frukost, och det är ännu bättre i en paj. Detta är ett enkelt alternativa sätt att göra mest av din frukost, och den bästa delen - du kan njuta a...

Engelska grädde te

Strängt taget är detta Cornish Cream Tea. Man kan säga det är Devonshire Cream Tea men i Devon är det vanligt att dela upp sconen, lägga till clotted cream följt av en klick sylt.I Cornwall är traditionen att smör scone, sedan sprids med sylt och top...

En pan frukost

Jag gillar full lagad engelsk frukost, särskilt för helg brunch. En pan strategi gör dessa verkligen lätt att göra - i huvudsak, du gör en stor frittata med alla ingredienserna som vanlig lagad frukost i den. Här serverar 3-6 vuxna och tar ca 20 minu...

Bacony Boston bakade bönor

bakade bönor var en favorit i min barndom, men vi alltid åt det ur en burk. Någon gång när jag var på en melass kick beslutade jag att prova att göra min egen vita bönor. Det viktigaste kännetecknet av Boston bakade bönor är användningen av melass. S...

Hemgjord Chai

jag fastnade för Chai när jag bodde i Calcutta. Jag gör en dubbel sats så jag kan hålla extra i kylen och mikrovågsugn för min morgon te nästa dag. Köpa kryddor i bulk, och använda te som inte är så trevlig som vad jag gör drink helt enkelt, håller d...

Hemgjord plommon vin

Denna Instructible visar dig hur man gör en enkel plommon vin.Jag & min fru flyttade in i ett hus med en bra storlek plommon träd på bakgården ca 3 år sedan. 1: a året visste vi vilken typ av träd det var tills strax innan frukten mogna. Vi åt ett ti...

How to Freeze Eggs

Det finns ingen smak Like HomeOm du har egna kycklingar, sedan vet du smak skillnaden mellan hem-upp organiskt och ekologiskt certifierad ägg eftersom dessa senare är från höns utfodras med en fast godkända diet av pelleterad korn och baljväxter, sam...

Ägg på Toastie

brist på torget stekpannor som att steka äggen innebär att om du är sugen för ägg på toast, du kommer antingen behöva stå ut med ett ägg som är desperat att fly från sin breaddy fängelse eller ett bröd: ägg förhållande som varierar med varje tugga.De...

Rey (Star Wars: The Force vaknar) gratis serietidning dag 2016

Hälsningar en gång Instructable-keteers!Som vanligt, jag är sömnbrist och över koffeinhaltiga igen när jag sitter ner för att skriva upp en annan kostym äventyr.I början var det en komisk butikJag vet jag har tidigare nämnt att jag har en vän (s) som...

Louche mul-pall. Slappa Comfy-ness från Funna/återvunnet saker

Här är en härlig liten pall bara från gratis material rensas eller jag hittade av hoppar och snäll ge-sätt. Tog bara två helger.Jag byggde den här om du vill matcha soffan i min trädgård sommarhus. Den var avsedd för två ändamål:Att vara en död sköna...

Ultrasonic måttband

denna tid jag kommer att prova något nytt. Att se till att jag inte glömma viktiga stegen i byggprocessen, jag kommer att skriva den instructable medan jag lödning, mätningar, att hitta programvara buggar. Förhoppningsvis kommer detta att alla ska fö...

Hem rättsmedel för den gemensamma kallt

kalla säsongen är över oss igen, och jag har fått en otäck huvud förkylning just nu, troligen minskade med barnvakt några små barn (aka söta lilla avloppsbrunnar av sjukdom). Eftersom jag inte har någon kall medicin i huset och kan inte vara bredarsl...

Plommon vin

hur man homebrew vin, med plommon.Steg 1: Starta: I used:Det stövlar bok av hem vin att göra & brygga (nya och reviderade upplagan 1978) recept 119 PLOMMONET (torr)42 röd/svart plommon (4.5 lb i boken, men jag har inga fjäll)245g röd druvsaft koncent...

Ekologisk ren, hemgjord, som rökt makrill

Makrill är en viktig matfisk som konsumeras över hela världen. Som en fet fisk är det en rik källa till omega-3 fettsyror. Köttet av makrill bytet snabbt, särskilt i tropikerna, och kan orsaka scombroid matförgiftning. Följaktligen bör det ätas på da...

En perfekt Brunch Pizza

syftet med detta Instructable är att beskriva hur man gör perfekta brunch måltiden.Brunch Pizza.Tänk dig: Alla pålägg som gör frukost så stor (ägg, korv, bacon), eller lunch så stor (kyckling, korv, sallad) eller en kombination av båda ovanpå en toma...

Kolsyrad äpplen & te

Jag har alltid haft doppa saker i andra, blötare saker och ett par år sedan jag gjorde en häpnadsväckande upptäckt. Släppa apple skivor till en kopp te skapar lite fizzy bubbles och tillför smak både äpplen och te. Detta är en bra mellanmål-drink för...

Läckra, söt mjölk te

denna mjölk te är inte bara läckra, men även lugnande och enkla att göra! Det är en val dryck för en kall dag eller bara sitta.Jag fick det ursprungliga receptet från inuti moderskap blogg medan letar efter en enkel mjölk te recept som inte kräver ko...

Breakfest Baozi (Bacon, korv och ägg fyllning)

Benny Anderssons orkester eller kinesisk ångad bullar består av en liten bit av degen lindas runt en fyllning och sedan ångade för att laga utanför degen. denna basföda av kinesiska och många variationer över Fjärran Östern är fortfarande mycket roma...