Jelly Doughnut överraskningdet ser ut som en välsmakande jelly doughnut, men det är verkligen en senap (eller ketchup) fylld överraskning!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Jelly Doughnut recept

efter att apple cider munkar, jag var kvar för att undra exakt hur gelégodis munkar gjordes. Detta problem började äta bort på mig, lämnar mig med en stor Tom känsla inuti. Jag behövde för att lista ut och bli hel igen. Så, jag lade fram för att fyll...

Ett (ägg) med hänvisning till tyg ägg med överraskning godsaker inne

Så jag gjorde "Jag luktar" behövde bra Mr Bunny och han ett hem. Jag trodde gömmer sig honom i ett stort tyg ägg skulle vara ett häftigt sätt att gåva honom bort till påsk. Det skulle ha varit perfekt utom tid inte var på min sida. Detta är min...

5 TRICKS från KINDER överraskning ägg Android Kinder

https://youtu.be/wpHNUiz4Xt8Steg 1: För att göra en uppsättning av kryddor salt och peppar du behöver! Hej tjej Hej! Välkommen tillbaka till min kanal alla! Idag vill jag visa dig killarna 5 TRICKS från KINDER överraskning ägg jag Android Kinder, enk...

Lollypop överraskning

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en lollypop gömstället.Steg 1: Samla leveranser Få ett par av sax, en lollypop och en bit papper. (Du behöver inte ett gummiband)Steg 2: Packa noggrant .. .den titeln är självförklarande lolSteg 3: Bor...

Hur man gör en smörgås med jordnötssmör & Jelly

Vi valde "Hur man gör en PB & J smörgås" eftersom vi båda strävar efter specialpedagoger och detta är en enkel uppgift-analys som kan lära sig att våra studenter. Den lär våra elever ansvar och fungerar på många olika färdigheter som är krit...

Butterfly äpple med granatäpple överraskning

jag älskar lämnar lite anteckningar och speciella behandlar i min dotters luncher, men jag har inte mycket tid på morgonen så denna enkla carving funkar bra.Steg 1: De utsäde din granatäpple Att börja vi behöver utsäde ett granatäpple. Detta kan göra...

Individanpassade Kinder överraskning

I detta instructable jag ska visa dig hur till personifiera en bra gamla Kinder överraskning med en (liten!) gåva av dina egna val. Det kan vara ett originellt sätt att ge någon lite födelsedag pengar till exempel.Det tar ca 10 minuter för att förber...

Jalapeno persika Jelly

Eftersom jag redan har en peppar gelé "vänners kompatibla du kan nog gissa jag njuta av det, du skulle vara korrekt. Förmodligen kunde jag äta smak combo av söt och kryddig vid varje måltid och dessa paprika gelé recept att göra som möjligt.Inte ha O...

Hur man Prank godis överraskning!

Jag lära dig hur man gör detta bra tilltag för du kul med din familj och vänner!Steg 1: Vi behöver för detta tilltag: Candy Jar (av hermetiska cover)BallongSkalpellKaramellfärgSteg 2: Tillsätt några droppar karamellfärg till ballongenSteg 3: Ballong...

Peanut Butter Jelly Martini - med skorpor avskuren precis som du gillar det! (=

A Las Vegas stil flytande tidsresa till att ta dig tillbaka 20 år eller mer!Det finns varianter av jelly smak, jag plockade jordgubbar som det är min favorit.Ingredienser:1 kopp Chambord (eller dess billigare motsvarighet Razzmatazz)1 kopp Frangelico...

Spis topp peppar Jelly

för mer information om detta recept gå hit... http://myrecipejourney-Lillian.blogspot.com/2012/07/stovetop-hot-Pepper-Jelly.htmlGör ca 1 1/2 cups gelé, beroende på tillagningstid och hur mycket volym du väljer att minska1 röd paprika, tärnad1 grön pa...

Självständighetsdagen överraskning kaka

jag är matte och fysik lärare färska av college så med mina somrar off jag njuta av avlyssning till min kreativa sida och göra saker för alla att njuta. Denna kaka att sätta dina gymnasiet geometri kunskaper att använda och kommer garanterat att bli...

Snabb Chip överraskning

Hej jag Maddy. Jag är skaparen av den snabba Chip överraska. Jag kom upp med idén för mitt recept när jag sugen en cookie med extra choklad. Vi hade några refridgerated cookie deg, choklad, chips och lite kokos (häxa är mina favorit saker). Jag tänkt...

Nutella pumpa överraskning Cupcakes (glutenfria)

det verkligen har inte börjat kännas som höst alls här i Orlando, men jag hoppas att ändra naturens sinne med dessa healthy-ish ännu dekadenta fester! Se det som ett lager av lätt sötad pumpa paj instoppad i en fuktig choklad cupcake... det är så bra...

Citron Poppy Seed överraskning Cupcakes

detta är en klassisk kombination av smaker med en dold överraskning. Om du känner behovet av att vara lite mer friska är de lika gott med eller utan glasyr. Om vallmofrön inte är din grej kan du lämna dem ute om du verkligen måste.Kaka smet recept är...

Söt överraskning Cupcakes

behöver du:3/4 dl smör, mjukt (ca 1 & 1/2 pinnar)* 1 1/2 dl strösocker* 3 ägg1/2 msk vanilj extrakt1/2 tsk bakpulver* 2 tsk bakpulver1/4 tsk salt* 2 1/2 koppar mjöl* 1 1/3 koppar mjölkSteg 1: Blanda smeten i en stor bunke Vispa ihop socker och smör t...

Gamla hederliga Cake Doughnuts

gamla gammaldags munkar är min gå till recept för en snabb behandling efter middagen eller till frukost. Det går snabbt att slänga ihop och svårt att röra upp. Det gör om ett dussin bra storlek cake doughnuts. Jag har bifogat ett grundläggande glasyr...

Split-Banana överraskning Pie

här är en lockande dessert som serveras i en liten "överraskning" paket!Förbered dig att glömma bort nästan allt du trodde du visste om bananer... och banan peels. ;-)Varje smarriga singel-servering "skal" har en cookie skorpa lastat m...

Blodiga Jelly Donut ögonglober

dessa ohyggliga godsaker har allas ögon på tabellen dessert! För att starta, allt du behöver är en låda med pulver donut hål "ögon". Sticka dem med en gaffel, ta en tugga och titta på gelé "blod" forsa ut. För roligare behandlar besök...