Kedjan inredda pathing (K'nex)Hi guys!

Detta är en liten bana som jag tänkte på samtidigt mixtra runt med en hiss.
När bollen (valfri storlek) passerar genom gör det kedjorna vingla för en dekorativ effekt!

Använder inte många delar och jag kommer inte att bry sig gör en kompatibel eftersom det är lätt att göra från bilder.

Jag vet det inte är det fantastiskt men var inte hård/hata på den!

Tack för läsning, MM8

Relaterade Ämnen

Knex ball machine "Crazy"

Hej alla,Detta är min första bollen maskin jag laddade upp på Instructables. Det är också min första bollen maskin med olika lift system sedan kedjan lyfta. Hoppas du gillar videon. Tack till Shadowman39 för lysande liftarna!!Lyfter-Double Helix Lift...

Octoswitch a K'nex path separator

Video länk - https://www.youtube.com/watch?v=A4bcZbW7qfkDetta är Octoswitch, min nya sökvägen separator! Jag kan använda Octoswitch i min nästa fullskalig k'nex ball maskin. Om du vill bygga det, gå till nästa steg!Steg 1: Antalet bitdessa är alla bi...

Projektet noggrannhet-A K'nex Experiment

Detta projekt är lite annorlunda än din genomsnittliga ball maskin. Märkligt nog, konstruerade jag det med K'nex pistol-byggare publiken i åtanke. Projektet är en "boll-kulspruta mål". Det ger i huvudsak en utmanande nya sätt att finslipa ditt m...

K'nex marmor maskin element officiella Guide

Hej alla! Välkommen till den första K'nex element guiden för kulor (åtminstone på Instructables). Det är rätt! Det är möjligt att göra element för kulor (särskilt Magnetix kulor jag använde visas i bilder 2 och 3). Dessa kan vara lika stor som elemen...

Projektet IMMEUBLE K'nex Ball Machine

här är det, min (tredje) helt ny K'nex ball maskin. Här är litet svårare än de andra. Ett fåtal personer har begärt jag göra instruktioner, så utan vidare vänta...Projektet IMMEUBLE!Bitar:Grå stavar: 5Röda stavar: 41Gul stavar: 113Blå stavar: 219Vita...

Enkelhet - en K'nex Ball maskin nästan vem som helst kan bygga!

Hej alla,Idag kommer jag visa dig hur man bygger en Simple K'nex Ball maskin, som alla kan bygga, därav varför det kallas "Enkelhet". Jag gjorde denna ball maskin i längre än 10 minuter (planering och byggnad). Jag publicerade här instuctable fö...

Hur man gör en K'NEX gummiband Gatling Gun med valbar Matningslägen

I denna tutorial får du lära dig att göra ett gummiband Gatling gun (aka "minigun") ur K'NEX.Gun funktioner 8 fat som kan varje håller ca 4 gummiband för sammanlagt ca 32 omgångar av ammunition. Pistolen kan drivas av en elektrisk motor (särskil...

Under the Sea - A K'nex Ball Machine

För min femtonde instructable jag är stolt över att presentera Under havet.. .my senaste K'nex ball maskin! Denna boll maskin innehåller fyra hissar (inklusive en ny), åtta banor och några nya/ändrade element att matcha mitt vattniga tema. På cirka f...

SkyRush - en K'Nex berg-och dalbana

Hej alla och Välkommen till mitt senaste projekt, SkyRush. Detta är en liten, men cool K'Nex berg-och dalbana. Det använder cirka 500 K'Nex delar och över 16 fot spår. Jag kommer inte att ge en exakt Instructable om hur man gör detta exakt, men detta...

K'nex armband

armband gjord av K'nex är här!Jag vill säga tack till min bror som har hjälpt mig skapa ett armband, skapa ganska mycket alla namn för mina armband och låt mig låna hans K'nex.Steg 1: material Ledsen men jag använder bilder för att Visa material efte...

K'Nex halsband

Jag älskar smycken! Inte guld och diamanter typ, men gigantiska, uttalande, konstverk.Smycken som verkligen säger något, som "Jag stöder lokala konstnärer!" eller "Jag är en icke-konformistiska!" eller "Jag gillar katter!" el...

K'nex Walle-E

här äntligen är instruktionerna för min senaste version av Wall-ESamla alla dessa bitarKontaktdon-x 18 K'NEX Connector 8-vägs vit-x 13 K'NEX Connector 8-vägs svart-x 122 K'NEX kontakten 4-vägs 3D Silver-x 451 K'NEX Connector 5-vägs gul-x 115 K'NEX Co...

K'nex begrepp

detta instructable är att Visa k'nex idéer så att andra kan försöka att bygga dem. De kommer att vara mestadels vapen idéer.SektionerSteg 1-Ammo utfodringSteg 2-utlösareSteg 3-trummorSteg 4-bränning stift & drarSteg 5-granaterSteg 6-vapenSteg 7 - div...

Freestyle! | en K'nex Ball maskin

Hej! Bonjour! ¡Hola! Det är dags för en annan ball maskin! Jag ger dig Freestyle! Detta är min tredje ball maskin, och en stor utveckling från min tidigare. Det är min största och mest imponerande ser ball maskin hittills. Den har 7 separata banor, v...

K'nex ball machine Impossible

Hej du!Efter 10 månader av arbete, är vi stolta över att presentera vår största k'nex ball maskin: omöjligt! Detta är vår största k'nex ball maskin någonsin, och har: 13 banor, 7 liftar indelad i 2 nätverk. Hela går på 2 motorer, men en 3: e är nödvä...

K'nex klocka [mycket realistisk]

Hej Didexo här, jag ville göra något annat än en pistol att sätta lite variation i mina verk. Så, innan du är idag en K'nex klocka som jag byggt. Men denna klocka är inte din vanliga K'nex klocka. Denna klocka berättar minuter och timmar på samma axe...

K'nex pariserhjul

detta är min första Instructable. Det är för en 234 cm (7,68 ft, 92,1 i) tall K'nex pariserhjul.Jag hade ofta problem med K'nex ferris hjul, eftersom det är svårt att hålla tornen stark, när de bara är anslutna med en svart stång.Denna pariserhjul ha...

Den officiella guiden till K'NEX Ball maskinelement

eftersom jag ville göra detaljer nya delar jag kan göra i framtiden, och när jag känner för att lägga till andra element här för lättare referens, jag bestämde mig att göra denna guide att följa så många enkla att häpnadsväckande element som möjligt...

K'nex E.U. Tank

detta är the_burrito_master's k'nex tank, baserat på E.U. tanken i Battlefield 2142. Han byggde det ursprungligen, och jag bara kopierade från bilder och gjorde sedan en instructable med Google Sketchup. Imperar skapade den enskilda k'nex bitar i ske...