Octoswitch a K'nex path separatorVideo länk - https://www.youtube.com/watch?v=A4bcZbW7qfk

Detta är Octoswitch, min nya sökvägen separator! Jag kan använda Octoswitch i min nästa fullskalig k'nex ball maskin. Om du vill bygga det, gå till nästa steg!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man bygger projektet Enigma mindre

Här är mitt senaste projekt - Enigma mindre. Det är kompakt, har en massa banor (5!) och ser cool. Namnet föreslogs i min fråga "Hur skall jag kallar min nya K'nex ball maskin" det ser ut som projektet Splat, men jag ändrade det. Min tillägga -...

Kompakt Separator: K'nex Ball maskin avgränsare

Här är instruktionerna för den ny avgränsaren på våra K'nex ball maskin omöjligt. Denna avgränsare är inte alla vår idé. Thibault Art ursprungligen kom upp med denna idé på sin boll maskin Route 66 vid 7:30, så alla krediter går till honom. Vi har ba...

Flipper Separator - en K'nex Ball maskin sökvägen Separator

Här är instruktionerna för min allra första K'nex ball maskin sökvägen separator! Jag skapade denna sökväg avgränsare av misstag samtidigt ta isär min boll maskin rullande illusioner. Nedan är listan delar för denna sökväg avgränsare:STAVAR:Grön: 28V...

Kedjan inredda pathing (K'nex)

Hi guys!Detta är en liten bana som jag tänkte på samtidigt mixtra runt med en hiss.När bollen (valfri storlek) passerar genom gör det kedjorna vingla för en dekorativ effekt!Använder inte många delar och jag kommer inte att bry sig gör en kompatibel...

Under the Sea - A K'nex Ball Machine

För min femtonde instructable jag är stolt över att presentera Under havet.. .my senaste K'nex ball maskin! Denna boll maskin innehåller fyra hissar (inklusive en ny), åtta banor och några nya/ändrade element att matcha mitt vattniga tema. På cirka f...

Projektet noggrannhet-A K'nex Experiment

Detta projekt är lite annorlunda än din genomsnittliga ball maskin. Märkligt nog, konstruerade jag det med K'nex pistol-byggare publiken i åtanke. Projektet är en "boll-kulspruta mål". Det ger i huvudsak en utmanande nya sätt att finslipa ditt m...

Retrograd-A K'nex Ball Machine

damer och herrar (och Instructables roboten också), jag är stolt att presentera min fjärde ball maskin på denna webbplats. Retrograde innehåller alla kunskaper och inspiration jag har fått hittills. Retrograde innehåller dessutom vissa helt nya eleme...

K'nex marmor maskin element officiella Guide

Hej alla! Välkommen till den första K'nex element guiden för kulor (åtminstone på Instructables). Det är rätt! Det är möjligt att göra element för kulor (särskilt Magnetix kulor jag använde visas i bilder 2 och 3). Dessa kan vara lika stor som elemen...

3XODUS | En K'nex Ball maskin

Hej där! Jag är tillbaka. Efter en månad av långsamma framsteg, min andra någonsin ball maskin, 3XODUS, är klar! Jag vet att filmen är inte fantastiskt men det är min första gången du använder movie maker. (men det är definitivt en enorm förbättring...

Magnetisk Levitation med K'nex!

Hej! Detta är min andra Instructable och här jag spelar med magneter och K'nex. Jag kombinerade de två för att göra en K'nex svävar plattform! Magnetisk repulsion är en rolig sak.Disclaimer: författaren av detta Instructable ansvarar inte på något sä...

Den officiella guiden till K'NEX Ball maskinelement

eftersom jag ville göra detaljer nya delar jag kan göra i framtiden, och när jag känner för att lägga till andra element här för lättare referens, jag bestämde mig att göra denna guide att följa så många enkla att häpnadsväckande element som möjligt...

The Ultimate Guide till K'nex Ball maskinelement

här är det - en gigantisk guide till massor av olika element för din boll maskiner. Detta tekniskt sett är inte en instructable per se, det är ett tillägg till hur till göra en BALL maskin.Steg 1: Vägen Detta är det enklaste elementet. Det är i själv...

Nya sökvägen Separator

Den här sökvägen separator introducerar alla ny, effektiv och enkel idéer. Baserat på växeln infinity, är pathing systemet otroligt. Känn dig fri att kolla in mina andra arbeten likaledes. Njut!Steg 1: banor Steg 2: Kropp (lägga till sökvägar)...

Equipoise: A K'nex Ball Machine

Hej, är detta jämnmod, min 13: e Ball maskin. Den har 5 liftar och 5 banor. Det finns en hel del Mario Kart spår. Det finns också en "röd våning" aka några av den breda mario spår används som ett vitt golv att samla in alla bollar. Videon är med...

Utflykt - A K'nex Ball maskin

detta är den nyaste förhandsvisningen för min kommande K'nex ball maskin utflykt. Så snart hela videon är Inlagd, kommer jag ersätta denna förhandsgranskning med den fullständiga versionen. Men alla preliminära info åt sidan, här är några ball maskin...

K'nex Ball Machine Krypton

Hej, Karl instructables medlemmar! Jag tog äntligen tid att lägga upp min senaste ball maskin (som jag byggt i September... yeah, ganska förseningen). I alla fall har det åtta banor, en ny hiss typ och flera nya inslag, antingen ändras eller byggs fr...

K'nex formel en Dune Buggy

Hej igen varje en, det har varit ett bra tag (350 dagar att vara exakt) sedan jag senast skrev en faktisk instructable. Jag vill tack för visat intresse i mitt arbete en gång mer, om du inte har hört av mig tidigare kolla gärna min profil. Nu om dett...

NK Sideliner K'nex Ping Pong boll maskin

jag har velat bygga en K'nex ball maskin under en lång tid, och först nyligen har fått nödvändiga bitar för att göra det. Min första skapelse av den här kalibern är en bit av mekaniska konstverk som jag kallar NK Sideliner. Den använder ping pong bol...

Projektet IMMEUBLE K'nex Ball Machine

här är det, min (tredje) helt ny K'nex ball maskin. Här är litet svårare än de andra. Ett fåtal personer har begärt jag göra instruktioner, så utan vidare vänta...Projektet IMMEUBLE!Bitar:Grå stavar: 5Röda stavar: 41Gul stavar: 113Blå stavar: 219Vita...