Klädde med filt koppling med garn tasslesdet var verkligen enkelt att sy, det tog mig en timme eller så. Garn tassles tog 5 minuter. Jag flätad jingle bells in i den.
Relaterade Ämnen

Klädde med filt korg

Instructable för en filt korg där du kan förvara dina saker i.Steg 1: leveranser LinjalenPennaVirka garnSytrådNålGemPinsSaxStanley knivFilt: 30 X 30 cm och tjocklek 2 mmSteg 2: Mätning av avstånd (Ta linjalen och placera den på filten).Mark 4 prickar...

Förmodligen den sötaste sak jag någonsin gjort med klädde med filt!

Som titeln säger, detta är förmodligen den sötaste sak jag någonsin gjort med klädde med filt. Jag älskar det! Jag fick idén från omslaget till månadens Country Living, som har en filt solros kudde bedårande visas på en soffa. När jag fick tidningen...

Hur man bygger den romerska akvedukten i Segovia, Spanien med garn

InspirationDenna Roman Aqueduct projekt är perfekt för alla som är bara att lära sig att virka och vill ha en hel del övning. Jag hatar efter mönster i virka, och är faktiskt väldigt, väldigt dålig på att göra min slingor även och enhetliga. För att...

Blomma pannband Makeover med garn

Se över din blomma pannband med överblivet garn! Perfekt för små flickor, flickvänner och tärnorna lika!Steg 1: materialDetta material är mycket enkel. Allt du behöver är...överblivet garnblomma pannband i behov av en makeoversaxlimpistolSteg 2: Star...

"Ritning" på tyg med garn (aka couching)

Couching är en sömnad teknik där tråd, tyg eller garn är kopplad till en bit tyg. Det är traditionellt sydd för hand men en maskin med en zig zag stygn kan användas.I detta Instructable dela jag ett enkelt sätt att göra couching med garn med en symas...

Inramade handavtryck med garn och kartong

Hej vänner, detta är början på en annan fas. Fram till idag, jag var bara att skapa saker men aldrig postat. Jag försökte spara minne för evigt i mitt första inlägg... Jag inramade min sons handavtryck och fotavtryck med garn... dess mycket enkel och...

Valentine smycken gjorda med garn och tråd

medan ut shopping i avsnittet Manayunk i Philadelphia nyligen, jag såg en härlig fönster Visa av garn och tråd hjärtan i Green Street sändning butik fönster. Jag trodde dessa hjärtan skulle se ganska i min Fönstren också så jag bestämde sig för att g...

Izzy kostym med garn hår

Med två barnbarn 5 & 2 är jag ganska kulturellt skrivkunnig om belysning & vänner, Ryder & sin fyrfota kompisar, och Jake och hans lilla band av pirater. Förra året för Halloween, ville sonson Tyler, att jag skulle klä som Izzy som han var att...

Drömmer Vispa grädde med kex och Maltiserz

dessa är så bra att jag vill göra dem igen och igen. De smakar som en glass vanilj med kex och maltesers. Och billiga ingredienser för en vacker smak.Hur man gör en dröm piska grädde med kex och maltiserz?Steg 1: ingredienser: 1. Dream Whip.2.Carmell...

Klädde med filt blomma brosch handledning

för mindre än $10, jag gjorde tre stift, att göra detta projekt bra för gåva att ge!Vad du kommer att behöva göra en stor (ca 4,5") pin:1/8 av en gård av 30" ull filtRak stiftSaxPIN tillbaka2.8 cm pin tillbakaSynålTråd i matchande färg för ullLi...

Klädde med filt blomma gåva korthållaren

det är svårt att slå praktiskt i att ge ett presentkort. Men du behöver inte Linda in dem i generiska kuvert från butiken. Klä upp vanligt presentkort med dessa snabbt och enkelt filt blomma gåva kortinnehavare!Du behöver:Kände scraps (olika färger)D...

Klädde med filt Nintendo controller

Denna filt controller gjordes för användning med Makey Makey och kan användas till att spela en mängd olika spel. Du kan göra ganska mycket någon du gillar men detta prov var från den ursprungliga Nintendo Entertainment System.Material som behövs1 bi...

Klädde med filt blomma pannband

filt är en av mina favorit material och vilken tjej gillar inte tillbehör.Om du vill se mer av mina skapelser besök: lapapeleria.etsy.comDetta instructable är för en enkel filt blomma pannband. Jag använder mina tre favoritfärger och kombinera dem me...

DIY garn glasunderlägg med garn & filt

Virka och dalbana:1. gör en magisk cirkel 2. Kedja 2 och sedan virka 12 hdc in i cirkeln. 3. gå med i översta kedja. Strama upp cirkeln. 4. kedja 2, hdc i samma söm. 5. virka 2 hdc i varje stygn. 6. gå med i översta kedja. 7. kedja 2, hdc i samma mas...

Hur man täcker en bil sunvisors med klädde med filt

solljus och värme ruttnade tyget på mina gamla vispen sunvisors så velour skalade bort hud på en zombie, avslöjande sönderfallande skum och fiberboard under. Jag var tvungen att göra något åt detta, eftersom det var bokstavligen i mitt ansikte när ja...

Klädde med filt tyg t-tröja

kände tyger i olika färger finns på textil grossist butiker. Detta är tvättbara så kan användas för att designa dina egna t-shirts. gör färgglada, intressant patchar och sy på din t-shirt, som jag gjorde det på en ljus gul t-shirt. Jag målade först t...

KLÄDDE MED FILT NYCKELRING | DIY

HUR MAN GÖR FILT NYCKELRING?Du behöver:-Filt-Sax-Lim-Akryl fiber-Nål och tråd-Olika prydnaderKassan videon om du vill ha mer detaljer....

Klädde med filt notebook

Detta är en lätt liten anteckningsbok gjord av filt.Steg 1: Steg 1 Utskuren bit av filt och forma till en rektangel. Sy dessa tillsammans. Trimma kanterna för att göra en trevlig rektangel.Steg 2: Steg 2 Skär ut bitar av papper storleken på den bärba...

KLÄDDE MED FILT BRODERI | DIY

Du behöver:-Tovning ull-Spetsar-Handduk eller trasaKassan videon om du vill ha mer detaljer....