Lågprofil VESA TV montera med pan och tiltjag letar efter en billig VESA fäste för min 27 tums platt-TV... ca 30 kg.

Jag ville att panorera sida till sida, och luta framåt och tillbaka. Jag ville också att det är låg profil och sturdy. Jag hittade faktiskt ett par som var ganska billigt online, men då tanken på att kanske jag kunde bygga en... hålla den under $15... och göra det instructible. När design tanken slog mig var jag på ett uppdrag. Ja. Min fru hatar mig när jag blir såhär.

Dags för en körning till hem förbättring/järnhandel... Jag plockade en med blå och vit logo... deras människor är bättre utbildade än den Orange och vitt butik... på åtminstone här.

Här är vad jag slutade köpa...

3 - 4 tum kopplingsdosa täcker (de är 12 cm kvadrat)
1 låda med 1" lång maskinskruvar med nötter
1 påse 2" maskinskruvar med nötter. (6 skruvar)
4 påsar med 4 conduit remmar 16 totalt
1 påse 4 - M4 metriska skruvar med muttrar (pitch 7) - VESA fäste standard maskin skruvar.
2 lag skruvar 3"
2-1" brickor
1 liten påse med 1/2" brickor

Saker på sidan:

Skrot 1" OSB
Skrot 2 x 4
Skrot - behov 8 inches totala - två 4" trummalängder.

Jag ber om ursäkt. För detta projekt jag gjorde inte mycket (om någon) exakt mäta... bara avslappnad saker... markeras det med en penna och började arbeta med sabel såga och borra.

Se Steg
Relaterade Ämnen

MPT1100-SS Pan och Tilt - hur du montera till en svängkranen

MPT1100-SS är en kompakt open loop pan och tilt system som är trevligt för DSLR kameror, videokameror och liknande stora kameror. Den rund bas har utformats så att det är lätt att koppla till de flesta jib kran med hjälp av jib monteringssats (mitten...

Rechargeable Bluetooth Pan och Tilt Laser Controller

Jag har alltid hoppats att göra en laser controller med servon sedan några år tillbaka. Så en dag, jag köpte min första två servomotorer från Ebay och jag tänkte varför inte jag göra min dröm... Så här är det, denLaddningsbara Bluetooth Pan och Tilt...

MPT1100-SS Pan och Tilt - hur du montera på ett stativ

MPT1100-SS är en kompakt open loop pan och tilt system som är trevligt för DSLR kameror, videokameror och liknande stora kameror. Inställningen för lager bidrar till knutna till en svängkranen men här är en enkel lösning för dig som vill förena ett s...

Hackat Pan och Tilt kamera montera

så min syster lyckades bryta en pan och tilt kamerafäste och naturligtvis trodde pappa kan fixa detta.Efter att ha suttit på min pappas verkstad var bänken ett tag han hade en gå på det och kunde inte räkna ut hur man fixar det så det över på mig som...

Avlägsen kontrollerade Pan och Tilt huvud

jag alltid velat ha en avlägsen kontrollerade pan och tilt huvud. Kanske var det för min videokamera, en gummisnodd shooter eller en vatten pistol aimer. Det spelar egentligen ingen roll vad du sätter på översta däck (så länge det inte är för tunga),...

Kontroll av Pan och tilt mekanism via Infra röd (IR) TV-fjärrkontroll.

Att göra arduino trådlös är en bit av kakan med en IR-Sensor och TV remote. I detta inlägg jag "ll Visa dig hur man bygger en pan tilt mekanism med servo och sedan styra den via en IR-Remote(TV remote). Min favorit del av detta inlägg är den hemlagad...

Trådlös Pan och Tilt

jag byggt denna kamera pan och tilt ett par år sedan och nu äntligen har fått till att sätta den på här. Jag ville kunna trådlöst styra riktningen på min trådlösa kamera jag hade, så jag började titta igenom alla min skräp högar att hitta saker att g...

Trådlös pan och tilt kamera rigga med arduino

Detta är en liten arduino projekt med de NRF24L01 trådlös sändare moduler ans 2 servomotorer.riggen styrs av en trådlös joystick och det kan hålla en kamera, laser eller något du kan tänka på.Steg 1: kravnödvändiga verktyg:3D-skrivareliten skruvmejse...

Servon pan och tilt med joystick

I grund och botten skrev jag en liten kod för att styra servo med en analog styrspak.Jag skrev det eftersom jag inte kunde någon eller någon förklaring hur man gör det (eller jag inte söka rätt), och det är också varför jag ladda upp den.Detta är min...

Miniatyr Pan och Tilt kamera

bestämde jag mig att bygga en mindre kastrull och luta riggen för min kameraI en framtid instructable kommer jag anpassa riggen för att hålla en laserpekare med den på och av-knapp på joystickenkommer att publicera en video av den arbetande i nästa d...

IR spårning torn med PIC och C

Detta är ett bra lärande projekt som är kul att bygga - jag fick mycket ut av att göra det. Jag tror detta har gjorts ganska lite redan, men jag hittade inte ett enkelt sätt att göra detta med bilder. När jag äntligen fick det att fungera, trodde jag...

Auto-torn med TOPPLUVA och Nerf Gun

Med Auto-torn-projektet, kan du automatiskt spåra och eld på dina fiender! Detta projekt använder en TOPPLUVA kameramodul, en RobotGeek pan/tilt bas, en skum dart pistol och en Geekduino att samordna komponenterna. TOPPLUVA kan vara "lärt" att k...

Realtid ansikte spårning Robot med Arduino och Matlab

Realtid ansiktsspårning avser uppgiften att lokalisera ansikten i en videoström och spårning hittas eller igenkända ansikten. Numera finns det många verkliga tillämpningar av ansiktsavkänning och andra tekniker för bildbehandling. Det finns många alg...

PiTank - en web kontrollerade tank med kanon och direktuppspelad video

PiTank är en web controller tank byggd för en tävling på min skola robotics club. Projektet tog ungefär två veckor för att slutföra med alla 5 gruppmedlemmar deltar i olika aspekter. Dess huvudsakliga projektilen är ping pong bollar (upp till 3). Brä...

Kyckling vattnare med svalare och elektriska av

Det finns massor av bra instruktioner visar hur du använder fjäderfä bröstvårtor för kyckling/fjäderfä waterers. Jag uppmuntrar dig att kolla upp dem för tips att göra med PVC och fjäderfä bröstvårtor.Jag vill visa med en lätt-till-finna kylare , PVC...

Öl misshandlade fisk yngel med sallad och körsbär tomat sallad

För att vara ärlig har jag aldrig lagat något med öl. Infact jag trodde aldrig att vi någonsin kunde laga mat med öl. Jag är så glad att denna tävling gjorde mig experimentera matlagning med öl och jag måste säga att resultatet var mycket god och giv...

Ledade cykel kameran montera med snabbkoppling

jag cyklar ofta, och jag brukar ta med min kamera att göra bilder när jag rider. Jag beslöt att göra en kamera fäste för min cykel, men jag ville ha en som ledade, så mina bilder inte var fruktansvärt lutar, och hade en snabbkoppling liksom ett stati...

ACTION kamera POV DIY hjälm montera med 3€

har jag en skid hjälm och en action kamera jag har att lägga den toghether men hur?Jag vill inte borra eller limning min hjälm, på Internet jag såg mycket intressanta produkter att göra vad jag behöver men inte för mindre av 20 kronor + frakt kostar....

EL Wire hatt: Sekvenserade och ljud aktiverat med fjärrkontroll - drivs med Arduino och Sparkfun

Välkommen till Instructable guide av hatten EL Wire med några roliga funktioner.Konceptet är en EL Wired hatt med 8 sekvenserade EL ledningar kontrolleras av en trådbunden fjärrkontroll. Flera hastighetslägen kontrollerbar sekvens är förprogrammerad...