Låt oss göra en Charlie Chaplin

SuperTenders John Kramer och Mark Fleming är tillbaka med en speciell nya dryck och en stor skål att gå med på det. Idag är vi att höja våra glas till tyst filmstjärna och Director Charlie Chaplin, även känd som The Little Tramp!

Kom ihåg att nya fredagens drinkar varje fredag!

Relaterade Ämnen

Giant Mask: Skräck huvudet!

Detta Instructable (som kommer att börja med som gränsar till farligt på "bildspel" och för att jag ber om ursäkt) är i fokus för min 2008 Halloween kostym. En enorm, papier-maché mask av ohyggliga proportioner!Och glöm inte att rösta för skräck...

Halloween och Sci-Fi konventionen Costuming

Är du "IN" till costuming? Här är några saker någon som gillar att klä upp som någon eller något annat bör ha i åtanke.Steg 1: Saker att tänka...Detta är tid på året när många människor, särskilt små sådana, börjar tänka på att vara någon annan...

Enkla Pirate Treasure Chest gåva kartong

här är en liten sak min fästman och jag satt ihop för vår väns födelsedag. Han kommer att vara fyra och är verkligen i pirater. Så vi köpte honom en pirat tema spel och beslutat att göra en skattkista av rutan gåva.Mycket av det material vi hade reda...

Den enkla versionen av V för Vendetta Make-up

samtidigt söka efter superhjälte ansikte måla idéer, jag trodde det skulle vara intressant att måla V för Vendetta mask.Du kanske ser ut som totalt krypa av avsluta av detta, men vem bryr sig, man ser bra!Steg 1: materialAlla halloween, ansiktsmålnin...

Charlie Brown spöket kostym

i the Halloween TV Special "Det är den stora pumpa Charlie Brown" vår hjälte tydligen har vissa problem med att göra hans spöke dräkt som den har öga hål skära ut hela lakan. Vi ville återskapa denna stor kostym eftersom ingenting säger Hallowee...

Charlie Brown Christmas Tree

år min fru berättade för mig att hon alltid har velat ha en Charlie Brown Christmas tree i huset som dekoration. Inte bara en Charlie Brown Christmas tree, en stor en... Tänkte jag, vad bättre tid att överraska min fru och skriva en Instructable på s...

Charlie Brown Christmas Tree från koppar tråd

omslagen upp i en filt och dricker varm choklad för att titta på A Charlie Brown Christmas var en jultradition under uppväxten. Det kändes aldrig som jul utan att titta på det, Frosty the Snowman och Rudolf med röda mulen med hela familjen. Det verka...

7 saker vi lärt oss bygga sugru Rainbow Gatling vatten Pistol

Vi älskar att testa gränserna för vad sugru kan göra.Våra tekniska och materiella team alltid matlagning upp nya sätt att flex, stick och sträcka sugru, för att testa hur mycket det kan ta. De fullfölja envist excellence, bryr sig djupt om varenda de...

Äta middag med oss - Alina Super studenten

Denna vecka äta middag med oss laget ge denna episod konkurrent, Alina, traditionella Egyption rätter. Alina har precis tagit examen från en Master-examen i journalistik tar emot en skillnad för sina studier. Säkert hennes akademiska intelligens ska...

MagSafe för resten av oss: A DIY magnetiska nätadapter

vi alla vet att en av de vanligaste platserna för en laptop att bryta dess förmåga adaptern. Kombinationen av att vara direkt ansluten till moderkortet, värme, och konstant rörliga och skiftande leder kontakten att bli lös och slarvig. Så småningom a...

Bionic Louise Belcher och Firefox för resten av oss!

Louise är i rosa som 45 åring dude bara inte rätt...Ja hör jag vad du just sa!!!Öronen är pose-stånd och obligatoriska!Jag antar att det är dags att göra detta sucker bionic... Super förhandlingen med attityd... Vad kan möjligen gå fel???med detta sa...

Låt oss göra en Paracord akustisk gitarr rem

Jag har spela akustisk gitarr mer än el och vissa inte har roligt små knappar som tillåter mig att fästa en rem så jag kan spela stående. Tag ut min EWO kompis Jeff (som är en knaprig gammal pensionerad Navy kille) åter introducerade mig knyter band,...

Charlie Sheen Warlock Laser ögon

Rösta i "Wicked Lasers Contest" & "MakerBot utmaning" Charlie säger vinnareNya videor läggs, fortfarande ganska mörkt ändå!Bara så alla vet, detta inte är en attack på Charlie Sheen i synnerhet. Detta skulle ha kunnat baseras på nå...

Craigslist: En Guide... För resten av oss!

Det är sommar! Vilket betyder att det är den största tid att bli av med allt skräp i ditt hem. Men är Amazon och Ebay för komplicerat för dig? Gillar du inte att leverera artiklar, betala en andel till företaget eller inte kunna träffa lokalt, sedan...

Knex orättvisa gudar bland oss fuska Tool

Har du någonsin viljat till nivå upp ditt konto i orättvisa: gudar bland oss, men inte har tid? Jag presentera ett fuska verktyg i enlighet med videon inbäddade ovan. Med denna bot ställa in, har du ingen anledning att spela timmar på timmar, bara lå...

Fenomenal Augmented Reality tillåter oss att titta på hur saker tittar på oss!

I min barndom upptäckte jag ett intressant fenomen: om jag anslutit en ljuskälla till en tillräckligt förstärkt TV-mottagare och viftade ljuset runt framför en kamera, jag kunde få ljuset att fungera som en 3D augmented reality display som skulle täc...

Handledning: En Charlie Brown (Mailbox) alla hjärtans kort

alla hjärtans dag är nästa vecka och jag begått för att göra några dekorationer för min sons klassfest. Eftersom jag planerar att dra ut min crafting leveranser, tänkte jag kan lika gärna göra några handgjorda alla hjärtans dag kort. Jag vet inte vad...

Charlie Brown Christmas Tree hembakade

sedan i år hade jag en plast träd in för jul bestämde jag mig för jag ville ha mitt hus för att lukta som en riktig julgranJag beslöt att göra en Charlie Brown Christmas tree med träd i min trädgård som luktade julDet var väldigt lätt att göra i julJ...

Låt oss göra en Metallophone.

En metallophone är något musikinstrument som består av trimmad metallstänger som är drabbade för att göra ljud, vanligtvis med en hammare.Du behöver:trä (1) 32 cm x 2 x 1, 5trä (2) 60 cm x 2 x 3, 5metall bar 2 m x 3 cm x 4 mmskruvarna 16 x 3 mmplana...