Lätt salta Party MuffinsDetta är mycket enkelt recept på salta muffins som kan vara perfekt för en 4 klockan tebjudning, mellanmål eller frukost.

Kolla in mitt recept med mer kommentarer och tips i min blogginlägg: Lätt salta Muffins

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fotboll Party Cupcakes & Marshmallow dyker

Superbowl kommer upp snart och jag trodde vad bättre än att göra några fotboll party muffins! Så jag tog min mamma och vi gjorde en D.I.Y. handledning på dessa läckra behandlar. Vi hade så roligt att göra dessa. Vi gjorde också fotboll marshmallow dy...

Ingen vanlig BLT smörgås!

BLT's är min favorit smörgås! Jag älskar dem! Bacon tävlingen är därför detta recept ens existerar! Jag har lekt med vitlök och gjorde denna smörgås till lunch idag! Jag har en ny favorit smörgås och detta instructable kommer att visa dig hur jag kon...

Air stekt salta Muffin

Salta muffins är de mest lätt, enkel och hälsosam frukost recept. Alla grönsaker kan läggas enligt val men broccoli och vårlök muffins är sällsynt kombination men mycket intressant.Ingredienser:Mannagryn - 1 kopp ostmassa – 1 kopp hackade vårlök - ¾...

Killer salta Muffins

i en angränsande förort finns ett bageri som skall förbli namnlös som inspirerade dessa muffins. De saker som de skapar är fantastiska. Nu, jag kan komma över som att vara lite avundsjuk på deras bakning kompetens under detta instructable, djupt ner...

Mellanmål storlek potatisskal salta muffins

allvarligt, vem älskar inte potatisskal? De är min favorit. Jag gillar alltid att hitta kul sätt att ändra upp befintliga livsmedel. Så jag skapade dessa välsmakande "cupcakes". Det enda problemet är att när jag gör dessa "mellanmål storlek...

Halloween Party idé

I detta instructable, hittar hus dekoration, menyn och goodie väskor för gästerna :)Steg 1: Hus dekoration: Jack O Lantern Dessa skrämmande pumpor görs av äggkartong! Barnen kan hjälpa att göra dessa roliga hantverk.Allt du behöver är:ÄggkartongIcke...

Katt muffins

dessa katt cupcakes är super söt och super gott! De tar lite samtidigt, men som allt som innebär katter och godis, de är helt värt det. : D Jag gjorde dessa för scoochmaroo going away party-lunch på Instructables kontoret och de verkade gå över bra....

Mandel och Brown smör muffins

lätt nötaktig, rik och tät och kladdig söt, dessa glutenfria lite cupcakes är precis lika lätt att göra eftersom de är läckra.Tyvärr ibland livet blir i vägen för utstationering Instructables, det skulle aldrig komma i vägen för bakning ändå.Steg 1:...

Banana kaffe Chocolate Chip Muffins

jag hade några browning bananer att arbeta med och ville prova något annat än vanliga bröd eller cupcakes. Jag visste att bananer och choklad gick bra ihop och jag visste att choklad och kaffe gick bra ihop... men vad sägs om en combo av två? Jag vis...

Blueberry Muffins

Mumsiga muffins med blåbär. Detta recept gör 16 muffins – mums!Ingredienser280g (10oz) självjäsande mjölnypa salt100g (40oz) strösocker1 hackad banan1 ägg240ml mjölk85g (3oz) smält smör85g blåbär (ca 3 per muffin)Låt oss komma igång!Steg 1: Sätt ugne...

Smörig Blueberry Streusel Muffins

Muffins kallas "snabb" bröd. De är extremt lätt och enkelt att göra och det finns ingen anledning för användning av en elvisp. Allt du behöver är bara 2 skålar, en medelstor skål för den VÅTA ingredienser och en större storlek skål för de torra...

Firandet morot muffins

vi lever i en värld där, mer ofta än inte, morotskaka går fruktansvärt, fruktansvärt fel.Tja, är jag här för att ändra på det.Jag personlig dessa cupcakes för en kombinerad fira fars dag, Min systers födelsedag och min kusins examen.Detta recept är l...

Choklad Bacon med Bacon Chocolate Chip muffins

Märkligt nog, gå Bacon och choklad faktiskt riktigt, riktigt bra tillsammans.Steg 1: Ingredienser för Cupcakes:8 skivor Bacon * jag bor i Kanada, och jag använde bara tunna paketerade bacon, men oavsett typ av Bacon du använder, se till att det kan b...

Choklad. Fylld. Muffins!

Steg 1: ingredienserMjöl, socker, kakao, bakning pulver, salt, kanel, ägg, mjölk, matolja. FYLLNING: skummjölkspulver, varmt vatten, smör eller margarin, mandel aromen, kokos; Flake eller mediumSteg 2: åtgärd2 koppar mjöl, 3/4 dl strösocker, 1/4 dl k...

Kanel Muffins för alla er Cinnamonoholics

Ah vad är bättre än en kanel varm choklad på en söndag kväll i parken, lägga till några av mina kanel Muffins till det och du kommer att älska det!Steg 1: ingredienser Torra ingredienser - 1 1/2 koppar mjöl3/4 dl socker1/2 tsk salt2 tsk bakpulver1 1/...

Cornbread muffins med honung glasyr

Rik och fuktig cornbread muffins med stuvad majs och toppad med en god glasyr tillverkad av honung, smör och strösocker. En fantastisk smak kombination, och lätt att göra också!Ingredienser:Cornbread muffins(1) 14,75 ounce kan stuvad majs1 och 1/4 dl...

Tranbärssås Muffins

Förra veckan under min matinköp, jag hittade massor av färska tranbär i marknaden och jag köpte ett paket eftersom de var bara så söt och Christmacy. Efter att komma hem jag undrar hur man använder dessa tranbär och därför började min forskning och j...

Sötaste choklad-citron x-mas Tree Muffin

Sedan 2 år organisera en vän och jag en x-mas bakning tävling för FoU -avdelningen på jobbet. Om man anmält sig, en hade att ta 20 lite cookies eller muffins och kan prova söta skapelser varje dag i 20 dagar under x-mas tid. Det är alltid en stor fra...

Vilseledande spagetti och köttbullar muffins

Vem älskar här vilseledande desserter? Den konstiga känslan av förväntar sig den salta smaken av pasta och bita i en bedrägligt söt cupcake är en av de mest intressanta upplevelser jag någonsin har haft. Jag tror att detta är en riktigt söt idé för b...