Popup-skelett katapultjag kommer att visa dig hur man gör ett bungee rep drivs katapult som kommer att kasta en skelett mask ur ett gömställe att skrämma din trick eller treaters.

Här är vad du kommer att behöva:
-Trä biten (jag använde mindre än 3 fot av trä som var rester från andra projekt)
-PVC-rör
-Trä pluggen som passar i PVC
-Bungee rep
-Soptunna
-Halloween Mask (försök som är låg vikt)
-Diverse skruvar och en borr.

Heres den miljö som detta användes i att bekanta dig med vad jag gjorde här. Jag skulle ha två häxor står över en fogging kittel (sopor kan). Knep eller treaters skulle föras på scenen av en guide. Häxorna skulle börja sjunga, och i rätt ögonblick, guiden skulle ställa katapulten av, skicka skelett masken flyger ur kitteln mot trick eller treaters...

Nedan är det en sekvens av bilder av masken poppar ur kitteln.

Det skrämde flera personer detta förbi Halloween...

Se Steg
Relaterade Ämnen

The Ultimate Guide till den Zombie-ish, Skeletal, Ghoulish, Ghostly och bara odöda i allmänna Papercrafts

jag märker att det fanns inte alls tillräckligt papercraft Instructables på denna webbplats, så, jag bestämde mig att göra min egen. Jag kunde inte lista ut vad för slags papercrafts att sätta i mitt projekt än jag trodde, "som inte gillar zombies?&q...

Akryl skelett klocka

Detta är en klocka gjord helt av akryl!Detta var ursprungligen var min år 13 maskinteknik college projektet hade vi att forska, designa och bygga ett projekt för en intressent, detta inklusive massor av inspelningen så det finns ingen brist på bilder...

Kurloz Prom Tux - Homestuck / skelett Sport pälsen

älskar du webbserien Homestuck? Min son gör, så när han bad mig att hjälpa honom att sy upp en Kurloz prom tux, jag sa "inga problem!" Här är hur jag gjorde det:Steg 1: Steg 1, hitta en sport päls Steg 1: hitta en sport pälsen som passar dig ell...

Craft Stick katapult!

Craft stick slottet kommer inte att invadera själv! Med en snabb craft stick katapult, kommer du att lansera pom-poms över piprensare räcken på nolltid. Om du använder den att lära spakar enkla maskiner, eller vill gå med i en 2.400 år historia av la...

Wire skelett vingar

jag gjorde dessa tråd skelett vingar för en väns födelsedag för några år sedan. Du måste förlåta mig om stegen är lite disigt.Material som behövs:1 rulle 9 gauge tråd (kanske 20 fot)(Kolla kedja länk staket inst. för åkeriet)1 rulle 12 gauge tråd (ka...

Krock mellan klaner räder parti (Barbarian kung, Archer drottning, häxa (med skelett) och P.E.K.K.A.

Det hela började oskyldigt nog. Min son gillade spela Clashklaner och ville klä upp som barbar kungen för Halloween. Inga problem! Det måste finnas en till salu på internet! Rätt? Rätt?!? FEL! Jag antar att SuperCell inte har licensierat tecken för k...

Handgjorda 1: a födelsedag Popup musikaliska kort

Även om jag köpte massa saker från butiker för min 1 år gamla baby. Jag vill göra nåt på min egen för mitt barn. Så jag bestämde mig att göra ett födelsedagskort. Mitt mål är att se söta leende på läpparna när ser mitt kort. Jag vann till sist.Det är...

Animerade skelett Chainsaw Massacre Halloween Prop

Halloween närmar sig och det råkar vara min favorit semester. Jag försöker alltid ha någon typ av skärm i min gårdsplanen. De senaste åren, har jag haft "Gräsklippare Man", som en galning kör över en kropp med sin gräsklippare. Det är en statisk...

Artikulera ett skelett

Behöver ställa ditt skelett, men för billigt att betala för de rörliga lederna? Sedan formulera några billiga, icke-böjbar sådana!Jag hittade några mini skelett för halva priset ($2 vardera!) som jag trodde skulle fungera bra som en invaderande hord,...

En super enkel K'Nex katapult

jag har läst & bygga saker från instructables ett tag nu. Jag tyckte det var dags att bidra.Här är min första instructable: en enkel men effektiv katapult. det bränder omkring 2 fot, men skjuter det riktigt höga.den använder kulor, men små sänken fun...

Animera en leksak eller stickning projekt med en leksak skelett

Du har en favorit kvav leksak, eller kanske du sticka eller virka, och kan skapa en kvav leksak från början. Hur mycket roligare skulle det fyllda leksak vara om du kunde lägga några animering till det? Tänk om du kunde utgöra det och ge det lite liv...

Glamour skelett

enkelt och lätt halloween kostym - måla ansiktet som en skrämmande skelett, bära en svart cocktail klänning och sätta på en vintage mössaAbracadabra... du gjort! Din ett Glamous skelettHappy Halloween alla!!!...

Halloween kostym med skelett mask, mekaniska händer, sund reaktiv LED öga bollar och släppa huvud knep

Hej, tack för att uppmärksamma min artikel, detta är min allra första kostym på Halloween parad i Taiwan, först av allt, jag är tacksam att jag fick så många inspiration från instructables, och slutligen jag kom med detta skelett dräkt med följande f...

Batabult: Ballong drivs katapult

Vänligen rösta för mig - detta är en stor april dårar dag upptåg, gå å irritera dina fiender!Detta är en stor liten katapult med endast två material som är praktiskt taget gratis...Det bränder någon ammunition av ditt val oavsett storlek verkligen lå...

Bindemedel klipp katapult

Hi det! Detta är min första instructable, så om någon har tips eller förslag, kommentera gärna. Ledsen för de dåliga bilderna, men förhoppningsvis stegen är tillräckligt tydlig för att följa. Hur som helst, detta är en riktigt cool katapult jag kom m...

Katapult på kontoret

Är du tråkigt på kontoret? Ibland förbereda jag bitar av papper att rita något, söker inspiration, då jag deformationszoner det och kasta det i papperskorgen. Jo, brukade jag spela basket stil. Nu låt oss spela det i katapult stil, skall vi? ...Steg...

Desktop katapult

detta Instructable visar dig hur du skapar en liten stationär katapult som kan göras med några leveranser från runt på kontoret. Även om det kan verka det finns många steg, men misströsta inte var och en är mycket enkel och du kommer att lansera papp...

Finger katapult

detta är mitt finger katapult jag gjort i cirka trettio sekunder det bränder praktiskt taget allt inom rimligaSteg 1: Hur man gör det För projektet behöver du ett medium sized bindemedel klipp och en nyckelring att göra det du helt enkelt få nyckel r...

Nageln Clipper katapult

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en katapult ur ingenting mer än en fingernagel och eller tånagel clippers, tillsammans med några andra lättillgängliga material.Steg 1: Material och verktyg Verktyg som behövs:En limpistolMaterial...