Saftigt rött äpple | Glossy Lip ArtJag ville starta en läpp konst serie på min YouTube-kanal, och jag trodde detta skulle vara ett perfekt utseende till att börja med. Vem älskar inte en super glansigt candy apple red läpp? Jag gav också detta ser en droppande effekt som du kan se i de kommande stegen och i videon också. Detta är för ledare/fotografi.

Låt mig veta vad du tycker :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lätt mardrömmen för jul lip art

gav lip art ett nytt försök!Steg 1: månen Att få gula jag placerade som på ena sidan av min läpp på toppen och botten i en cirkel. tis de månen.Steg 2: natthimlen Sedan få svart jag lade det överallt annars.Steg 3: dags att glänsa Att få en guld färg...

Alice i Underlandet Lip Art

Steg 1: Drottningen Med rött från min makeup forever flash lastpall ska jag placera Queens hjärtat i mitten av mina läppar.Steg 2: Cheshire Cat Med hjälp av NYX lippie i färgen ros jag är att placera det i remsor och sedan tar den varma Rosa från mak...

BB8 Lip Art

Hjälp mig genom att prenumerera på min YouTube sida. = PSteg 1: BB8Med vit body paint jag gjorde den grundläggande formen av BB8Steg 2: markenMed brun kropp paint fyllde jag i nedre hälften av min läpp.Steg 3: månenTa gula gjorde jag en måne på min t...

SAMLANDE AYURVEDISK växter

Fokus i Ayurveda är att integrera och balans i kropp, sinne och ande, snarare än att fokusera på individuella symtom. Ayurveda bygger främst på örter, växter, blommor, frukt, grönsaker och alla vegetation som växer runt oss i massor. Det är våra inhe...

Äpple köttfärslimpa

Detta är den ultimata höst komfort mat. En köttfärslimpa för människor som inte tror att de som köttfärslimpa. Apple ger en söt, äpple smak som perfekt accenter i kyndel, rejäla smaker av köttet. Och till skillnad från andra köttfärslimpa recept som...

Granatäpple gröna & Orange vinägrett

Granatäpple infördes i Latinamerika och Kalifornien av spanska bosättare 1769. Idag i USA odlas granatäpple i delar av Kalifornien och Arizona. I den nordliga halvklotet, frukten är vanligtvis i säsong från September till februari och på södra halvkl...

Vegan glutenfri bovete äpple havre ris muffins!

I går köpte jag glutenfritt bovetemjöl & glutenfria brunt rismjöl. Jag ville göra läckra muffins med dem så jag gjorde dessa skönheter!En muffin verkligen fyller du med matens goda & godhet för din kropp! De är inte det söta heller. Jag gjorde dem...

Funktionella Funna Art Assemblage - Clock

min far arbetade i reklam i 30 år. Han har alltid varit en mycket kreativ person. I själva verket började han sitt yrkesliv som art director innan befordras till creative director. Om du tittar på den nya Visa lita på mig, kanske detta kommer att inn...

Green-äpple Lime Margarita

hustru gör brunch sak men plötsligt är jag ansvarig för drycken?Okej. Här är alltid en vinnare men det är inte en riktig margarita. Det är lätt och kommer inte få dig tippas över, om du inte lägger till vodka gömd under diskbänken. Det fortfarande in...

Hemgjord granatäpple likör

hemlagade granatäpple likör är förvånansvärt lätt att göra utan komplicerade eller out-av-den-vanliga verktyg och resultaten är både läcker och göra perfekta presenter för nästan alla tillfällen! Allt du behöver är några enkla ingredienser, några hus...

Varm kola äpple och 19 mer mat inspirerad Cocktails

dags att få dessa pinkies upp och isen redo för att jag har 20 cocktails inspirerad av mat.Och pojke, är jag trött!Eller berusad...Varm kola äpple CocktailInspiration:Choklad mandel sockerkulör äpplenRecept:För 1 kopp varm äppelcider, lägga till 1 oz...

Karamell äpple Cookies :)

här är ett recept och en snabb steg leda till läckra kola äpple kakor.Saker du behöver:1. grundläggande cookie deg (eller köpta)2. karamell torg3. granny Smith äpplen4. spett5. mandel spån6. bakplåtspapper7. cookie blad8. mixning skålar och bestick9....

Blåbär granatäpple Cupcakes

en hel del kombinationer av smaker har provats ut och detta är en jag gillar, den har en söt och syrlig smak. Denna recepie kommer att göra 4-5 cupcakes, definently inte en fullständig sats men tillräckligt för dig och någon annan att njuta av.Steg 1...

20 minuten äpple smör

Jag hade russin bröd med äpple smör i Waffle House och jag bara älskade det och blev mycket förvånad när jag insåg att det är så lätt att förbereda och kräver mycket få ingredienser. Men alla recept som jag såg tog nätet 8-10 timmar. Så ville jag kol...

Äpple skarpa gjort smuts billiga

äpplena såg så bra ut i butiken igår. Och de klarade testet för buckla och priset var bra.Men dessa äpplen är fruktansvärda. Mjölig och okänslighet och mjuk nästan kokta smak. Blekh. Inte att kokta äpple smak är dåligt men det är helt fel när du tar...

Äpple Fritters (Starbucks Copycat recept)

Starbucks är kända för deras kaffe, however bakverk är en fin komplimang till någon kopp Joe. Äpple fritters är min favorit och jag hoppas du gillar receptet. Låt mig veta vad du tycker i detta recept på via twitter eller instagram (& #thevegetarianb...

Äpple smördeg rosor

Detta är ett recept på äpple smördeg rosor! De ser fantastisk och är lätta att göra. IT´s för alla som don´t vill bara apple i smördeg. De ser så läckra de är! Perfekt för dessert eller något att ta med till en brunch eller frukost eller något annat...

Äpple hallon smula

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör apple hallon smula, dess lätt och läcker!Steg 1: ingredienser Att göra detta recept behöver du3 äpplen1 paket hallon (6 oz) (170 g)1/4 kopp smör1/2 kopp vatten1/4 dl nötter (jag föredrar mandel)1 k...

Äppelpaj i ett äpple

Hade en galen idé att göra en äppelpaj i ett äpple för översta kock: äpplen utmaning.Detta recept är mycket rättfram och enkel. Du kan blanda detta recept med din favorit äppelpaj recept, använda pajskalet. Jag har precis gjort detta mycket enkel och...