3D skrivare kapsling av Upcycled möblerHar nyligen förvärvat en 3d-skrivare, märkte jag snabbt att, trots kalibreringar, det fanns några temperatur-relaterade problem.

Chefen bland dem ws tid sängen tog för att värma upp, rummet var inte kunna hålla temperaturen om inte dörrarna stängdes och gardinerna drog - detta ledde till ett annat problem, jag var överhettning!

Vi hade också problem med lager delaminering på större utskrifter i ABS - något som skulle kunna lösas genom att hålla skrivaren i en varmare miljö.

Jag hade några "Brist" bord från IKEA om om, och märkte att när staplas ovanpå varandra, skrivaren passa nästan exakt inuti, det gav mig idén att skapa en inhägnad för skrivaren, hur svårt kan det vara?

Se Steg
Relaterade Ämnen

Upcycling möbler

vi nyligen flyttat och bord och stolar var redan i huset, men jag fann det så fult, att jag ville bli av med den. men vi hade en massa saker att köpa och jag ville spara lite pengar, så jag bestämde mig att hålla det men upcycle det en bit.Observera...

Upcycled utemöbler set

detta är min första instructable. Jag har byggt med paletter för cirka fem år, njuter av sina låga kostnader, mångsidighet och cool vittrad/industriella utseende.Jag har beslutat att omvandla några av mina projekt till instructables - ber om ursäkt o...

Upcycled sängkanten skåp

Nyligen bestämde jag mig att försöka "upcycle" möbler, efter är inspirerade av flera bilder på internet. I vinden hittade jag två sängkanten skåp, tidigare ett skrivbord som hade delats i två. Här är hur det blev...Steg 1: Slipa, slipa och mer s...

9 alternativ lagring idéer

Min lägenhet i San Francisco förprickat många önskvärda funktioner: trägolv, fina grannskapet, nya apparater, utmärkt tillgång till kollektivtrafik, och även tvätt i byggnaden. Det enda det allvarligt saknade var garderobsutrymme. En 5-månaders tillf...

Upcycled clip-on hörlurar stativ/resten av en skrivare ram

Det stör alltid mig mycket varje gång jag trip på kabeln till min prisade hörlurar, orsakar skador på min investering. Så jag bestämde mig att utforma en enkel, lätt, clippable hörlurar bordsstället. Det bör kunna klämma på de flesta skrivbord och är...

Upcycle borstlösa DC-motorer från skrivare

Om du är alls intresserad av robotteknik och elektronik du förmodligen kommer att ha isär en gammal skrivare eller två (om du inte, jag rekommenderar det, det finns alltid intressanta delar, och du kan lära mycket om hur experterna sammansatt elektro...

Upcycled trädgårdsmöbler

fantastiskt vad ett lager färg kan göra att trötta gamla möblerSteg 1: Innan... sorgliga gamla stol behöver lite näring... Lätt slipas ned bord och 4 stolar att säkerställa färg tog i trä. Medelhög lönegrad sandpapper är bra för detta.Används en mjuk...

Kapsling för 3d skrivare använder Ikea box

detta mycket enkel inhägnad gjordes med två transparenta Ikea lådor.Steg 1: Få en 3d-skrivare Först av behöver du en 3d-skrivare.Min är en Mendel 90 från Nophead men många RepRap har ungefär samma dimensioner.Steg 2: Få lådor jag har använt totalt tv...

Papperskorgen till Treasure, använda spraypaint för att refinish curb-hitta möbler

Jag har velat göra en instructable länge men slutligen var motiverad av Krylon Spray paint tävlingen och ett skott på en Ipad. Eftersom detta är min första instructable jag ber om ursäkt om jag ströva. Det finns mycket jag vill lägga in i detta så ja...

Upcycle egna Stencilerade soffbord på de billiga!

Någonsin ser en bild på internet och tänka, "Hej, som skulle se cool på ett soffbord, eller slut bord eller ens en vägg"? Långt efter betala $50 för en hög kvalitet laser cut stencil, tänkte jag att det måste finnas ett sätt att göra en för myck...

Berni. 3D tryckta gemensamma för öl flaska möbler

Vår inlämning för 3D utskrift konkurrensen är en produkt för fattiga studenter som vi själva. Vi ville använda hittade material kombinerat med 3D tryckta delar att skapa användbara och estetiskt tilltalande möbler. Eftersom det finns ingen brist på a...

COBRA Naval Base Playset (made with upcycled plastic waste)

Christmas. När du är barn, är leksaker under trädet bästa i livet! Men när du är en förälder, du behöver lida hur mycket "Onda leksaker Megacorp" gör du satsa en massa pengar för bara för en stor plastbit "Made in Kina" med en berömda...

Lastpall möbler skrivbord - hem Command Center

Detta är hem kommandocentralen som jag byggde för min fru och jag (och, som ni ser, vårt 1 år gamla). Har jag gjort en lastpall möbler ett tag nu, och detta har varit det största projektet hittills.Vi hyr en 500 kvadratfot plats, och vi behövde ett s...

Hur man styr en 3D-skrivare med en telefon via DIY AstroBox

Detta Instructable visar dig hur du ställer in en Raspberry Pi-baserade utskriftsserver så du kan styra och övervaka din 3D skrivare distans (inklusive remote skivning) från telefonen, tablett, eller dator.Trådlös utskriftHuvudsyftet med detta Instru...

Upcycling: Antika dörren göras till skrivbord

en dag en vän till mig berättade om denna fantastiska skeleton key antika dörren hon hade varit lagra i sitt garage i år. Det hade varit hennes farfar så hon ville hålla det men eftersom det var så stora och tunga, det var jobbigt att hålla rör det s...

Yoda portmonnä - Upcycled är det

Kan du höra Yoda nu?Jag hör honom säga "Upcycle du kommer. Planeten kommer du att spara."En av de saker jag gör på skoj är att gå till loppmarknader. Jag köpte en $5 (märkt) fossila handväska (grön läder) med avsikt att rita Yoda på den. När jag...

Queen lagring säng ram upcycled från tall hylla

Jag började mitt projekt med två pine hyllor; en jag hade tidigare använt som en bokhylla, den andra som ett skafferi.Efter att ha sovit på min madrass på golvet sovrum för väl över ett år, började jag titta på idéer för att bygga min egen sängram. J...

CNC möbler

Idén med detta Instructable är definiera några steg, så du kan göra din egen CNC möbler.Steg 1: Definiera dina behovOm du ska göra egna möbler, gör den perfekt för dina behov, till exempel:I detta fall jag har en yta på 100 x 50 cm och en höjd av 70...

Home Office möbler väggytor

dessa instruktioner ska show dig hur till upcycle ditt hemmakontor i en trendig, organiserade utrymme!Vad du behöver:7-10 omaka möblerMåttbandSaw (vi använde en elektrisk såg)slipa pappernivå verktygfärgTillval:ritning eller redaktionella programvara...