Upcycled utemöbler setdetta är min första instructable. Jag har byggt med paletter för cirka fem år, njuter av sina låga kostnader, mångsidighet och cool vittrad/industriella utseende.

Jag har beslutat att omvandla några av mina projekt till instructables - ber om ursäkt om det finns en brist på bilder - men de flesta projekt som jag är säker har behandlats innan ett eller annat sätt - förhoppningsvis kan detta hjälpa människor att utforma sina egna upcycled skapelser.

Detta är en tre piece som jag byggde förra året en liggande stolen/ottoman, en fyra sittplatser utomhus bänk och en 8 sittplatser utomhus tabell - komplett med ört trädgård in (du kan ersätta detta med en is bröstet eller krydda innehavaren eller vad du ville.

Kontrollera www.craterobber.tumblr.com för massor av saker jag har gjort.

Njut!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Skydda din trä utemöbler

våra utemöbler är gjord av ceder på grund av hur väl det tål elementen och mestadels vi älskar utseendet på det när den slutliga finishen har varit borstad på.Vill börja visar du hur dina utemöbler ska fortfarande se ut efter 2 säsonger i Missouri vä...

Gör din egen trä utemöbler

Några månader med tillbaka jag en artikel om att göra din egen designade utemöbler. Jag nämnde att detta var min dröm uteplats suite och att jag skulle göra min egen uteplats möbler när få tid och jag har nu avslutat den soffa som ingår i sviten.Jag...

Hur till återvinna utemöbler kuddar

bestämde jag mig att återvinna vissa gamla utemöbler för en vän... Visade sig inte illa... Jag hoppas att min hur man hjälper någon annan som måste göra ett liknande projekt.Steg 1: Det första steget är att tömma alla gamla beläggningar av dynorna......

Bred palett utemöbler

hållbar Blacksburg höll en tävling som kallas bredda lastpallen fokuserar på idén om återanvändning av kommersiella pallar. Vi beslutade att bygga några möbler för vår balkong av fyra pallar vi samlas in som en del av tävlingen.Steg 1: Designa din mö...

Upcycling möbler

vi nyligen flyttat och bord och stolar var redan i huset, men jag fann det så fult, att jag ville bli av med den. men vi hade en massa saker att köpa och jag ville spara lite pengar, så jag bestämde mig att hålla det men upcycle det en bit.Observera...

Återuppliva utemöbler

ibland en fin uppsättning trämöbler blir en grov behandling utomhus. Ensam i det kan börja att titta ganska shabby-element. Men historien har inte det. Det är lätt att ge möbler ett nytt liv och det är inte svårt att göra.Detta Instructable kom till...

Sprucing upp utemöbler

[youtube]aAGH3i518yU[/youtube]...

3D skrivare kapsling av Upcycled möbler

Har nyligen förvärvat en 3d-skrivare, märkte jag snabbt att, trots kalibreringar, det fanns några temperatur-relaterade problem.Chefen bland dem ws tid sängen tog för att värma upp, rummet var inte kunna hålla temperaturen om inte dörrarna stängdes o...

Återvunnet metr möbler

Detta är bara ett snabbprojekt tänkte jag skulle ta mig en dag eller så med torktid men med arbete och regnigt väder arbetade jag på hans lite här och där. de enda objekt som köpte var akryl måla allt annat jag hade hemma eller kom från mina föräldra...

Shopping Cart möbler! -Del 1 -

bor i staden har dess ups och den har sina nedgångar... en piggna är att det finns en uppsjö av övergivna material hängande om bara väntar på att tas hem vara upcycled! För dig som bor i en urban miljö, du är inte främmande för att se dessa urbana sk...

Hur man förlänga livslängden på trädgårdsmöbler, även på vintern

Trädgårdsmöbler i princip tillverkade för att tåla väder; regn, snö, föroreningar... men det är uppenbart att hans liv beror en hel del hur vi hand det.I detta instructable jag vill erbjuda några viktiga rekommendationer när man tänker på livet för v...

DIY utomhus trädgårdsmöbler

Med enkel tillgång till verktyg och material för DIY entusiaster, har att göra utomhus trädgårdsmöbler blivit en växande trend som många gillar att ta på som ett alternativ och prisvärt alternativ för utemöbler.Med några grundläggande elverktyg och p...

Hur du förnyar teak trädgårdsmöbler

Trots att teak är en av de mest motståndskraftiga yttre timmer på grund av dess höga olje-innehåll, behöver detta trä också lite underhåll för att hålla trädgårdsmöblerna från vändningen grå och torr.Steg 1: Applicera förnyare produktVi kan hitta på...

Upcycled sängkanten skåp

Nyligen bestämde jag mig att försöka "upcycle" möbler, efter är inspirerade av flera bilder på internet. I vinden hittade jag två sängkanten skåp, tidigare ett skrivbord som hade delats i två. Här är hur det blev...Steg 1: Slipa, slipa och mer s...

Framtida soldat/Android dräkt från mestadels återvunna material

detta Instructable krönikor bygger på en Halloween-kostym för min 11 åriga son.Du kan redan äger de flesta av dessa material och verktyg. Jag gjorde. Nedan är vad jag använde, föregås av rubriker om de köptes, begagnade, etc.Köpt material:Plast solda...

9 alternativ lagring idéer

Min lägenhet i San Francisco förprickat många önskvärda funktioner: trägolv, fina grannskapet, nya apparater, utmärkt tillgång till kollektivtrafik, och även tvätt i byggnaden. Det enda det allvarligt saknade var garderobsutrymme. En 5-månaders tillf...

Bänk och Planter

Detta är den nästan färdig kombinationen av ett hörn bänk och Planter. Det finns faktiskt två bänkar (120x40cm) och ett mindre, hälften i längd (60x40cm) kombinerat med en planter (40x40cm), som kan placeras i trädgården eller utanför ger möjlighet a...

Skrot trä för att kasta komplex

Jag bestämde mig att bygga min egen byggnad eftersom jag ville ha bra kvalitet till ett överkomligt pris. Jag ville ha ett skjul som skulle motstå väder och element, det skulle vara svårt för tjuvar eller vandalerna att bryta sig in, och det vore for...

Maple Cookie tabell

Förvandla en bit av obehandlat trä till ett hållbart soffbord! Denna guide följer min process för efterbehandling en cross-cut lönn "cookie" med epoxiharts och fästa hårnål ben.Detta live-edge träbit hade några hål på toppen som jag ville fylla,...