Bred palett utemöblerhållbar Blacksburg höll en tävling som kallas bredda lastpallen fokuserar på idén om återanvändning av kommersiella pallar. Vi beslutade att bygga några möbler för vår balkong av fyra pallar vi samlas in som en del av tävlingen.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Skydda din trä utemöbler

våra utemöbler är gjord av ceder på grund av hur väl det tål elementen och mestadels vi älskar utseendet på det när den slutliga finishen har varit borstad på.Vill börja visar du hur dina utemöbler ska fortfarande se ut efter 2 säsonger i Missouri vä...

Gör din egen trä utemöbler

Några månader med tillbaka jag en artikel om att göra din egen designade utemöbler. Jag nämnde att detta var min dröm uteplats suite och att jag skulle göra min egen uteplats möbler när få tid och jag har nu avslutat den soffa som ingår i sviten.Jag...

Hur till återvinna utemöbler kuddar

bestämde jag mig att återvinna vissa gamla utemöbler för en vän... Visade sig inte illa... Jag hoppas att min hur man hjälper någon annan som måste göra ett liknande projekt.Steg 1: Det första steget är att tömma alla gamla beläggningar av dynorna......

Upcycled utemöbler set

detta är min första instructable. Jag har byggt med paletter för cirka fem år, njuter av sina låga kostnader, mångsidighet och cool vittrad/industriella utseende.Jag har beslutat att omvandla några av mina projekt till instructables - ber om ursäkt o...

Återuppliva utemöbler

ibland en fin uppsättning trämöbler blir en grov behandling utomhus. Ensam i det kan börja att titta ganska shabby-element. Men historien har inte det. Det är lätt att ge möbler ett nytt liv och det är inte svårt att göra.Detta Instructable kom till...

Sprucing upp utemöbler

[youtube]aAGH3i518yU[/youtube]...

DIY skrivbord byggd med palett

du har alltid velat ha en urban atmosfär på din lägenhet/rum... palett letar efter vad du en! Glaset och rad trä kommer att perfekt matcha. Arbeta med palett, kanske du vill besöka: http://bit.ly/VvqNFw och http://bit.ly/WMEV80Steg 1: Köp/Sök materia...

Återvunnet metr möbler

Detta är bara ett snabbprojekt tänkte jag skulle ta mig en dag eller så med torktid men med arbete och regnigt väder arbetade jag på hans lite här och där. de enda objekt som köpte var akryl måla allt annat jag hade hemma eller kom från mina föräldra...

Hur man förlänga livslängden på trädgårdsmöbler, även på vintern

Trädgårdsmöbler i princip tillverkade för att tåla väder; regn, snö, föroreningar... men det är uppenbart att hans liv beror en hel del hur vi hand det.I detta instructable jag vill erbjuda några viktiga rekommendationer när man tänker på livet för v...

DIY utomhus trädgårdsmöbler

Med enkel tillgång till verktyg och material för DIY entusiaster, har att göra utomhus trädgårdsmöbler blivit en växande trend som många gillar att ta på som ett alternativ och prisvärt alternativ för utemöbler.Med några grundläggande elverktyg och p...

Hur du förnyar teak trädgårdsmöbler

Trots att teak är en av de mest motståndskraftiga yttre timmer på grund av dess höga olje-innehåll, behöver detta trä också lite underhåll för att hålla trädgårdsmöblerna från vändningen grå och torr.Steg 1: Applicera förnyare produktVi kan hitta på...

Shopping Cart möbler! -Del 1 -

bor i staden har dess ups och den har sina nedgångar... en piggna är att det finns en uppsjö av övergivna material hängande om bara väntar på att tas hem vara upcycled! För dig som bor i en urban miljö, du är inte främmande för att se dessa urbana sk...

Hemgjord Modern DIY betong Bar

denna utomhusbar med en bänkskiva i betong är en robust bit av utemöbler som fungerar som ett trevligt ställe att sitta och ta en drink eller en mat prep ö. Konkreta bänkskiva plattor är ganska lätt att göra, men är ganska tung, så jag rekommenderar...

Design och bygga steg för ett Prefab skjul

under ett senare steg, jag tog ner min prefab stål skjul och förde den till det nya huset. I vår gamla plats var plattformen Boden byggdes på tunn och placeras direkt på marken. Här, jag ville ha något kraftigare och mer väderbeständig, så jag satte...

Moderna bakgård solstol

I detta Instructable, ska jag gå igenom hur man gör en modern bakgård solstol från bara två brädor. Jag skulle kalla det en grundläggande att mellanliggande woodworking projekt, men jag hoppas att göra den lättillgänglig för nästan vem som helst.Denn...

Böjt trä ipod stand

ipod/iphone är bra i sig, men jag ville kunna titta på det när du använder mina händer. Stativet är tillverkat med ett böjt trä laminering teknik jag utvecklat 15 år sedan, när gorilla lim först kom ut...Detta instructable handlar mest om virket limn...

Järnskrot uteplats tabell

ett par år sedan, jag hittade en fantastisk bit av järnskrot på bärgning gård - en tillgång galler, något som ett brunnslock eller storm avlopp täcker. Det handlar om 36-inches över, och bäst av allt, säger "Fara HIGH VOLTAGE" på det!"High-...

Bakgård Makeover

Min fru och jag har bott i vårt hem för drygt ett år och hade inte haft en anledning att använda vår "bakgård" eftersom det var 88% konkreta. Smack-dab-mitten av "gården" var en solid bit av betong som neared är en fot tjock att vi bar...

Tension Series - Garden Bench

Fortsättning på min flytande säng, är här min senaste prototypen möbler bit... Portal bänken. En sittplats bänk för interiör eller exteriör användning.En off-axeln loop ansluter till två ben, som alla är handsnidade (med lite hjälp från en vinkelslip...