Återvunnet metr möblerDetta är bara ett snabbprojekt tänkte jag skulle ta mig en dag eller så med torktid men med arbete och regnigt väder arbetade jag på hans lite här och där. de enda objekt som köpte var akryl måla allt annat jag hade hemma eller kom från mina föräldrar. Jag ville bara billiga utomhus inredning som de flesta av whats i butikerna är dyra och inte varar ett år.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY kartong hörnet möbler - återvunnet hantverk - handgjorda möbler

Det här är en tutorial som jag undervisar en kartong möbler görs.Denna gång är det en hörnet bokhylla med dörrar, och jag är inspirerad av det blå skåpet Yuya, är det en dyrbar vintage möbler.Materialet jag använt är:-Dual channel kartong-Varmt lim-V...

Bike Generator uteplats möbler tillverkade av återvunnet material med spänning regleras batteri laddning System

för det här projektet raffinerade jag några av de lärdomar jag har lärt mig bygga (eller försöker bygga) cykel generatorer tidigare i ett försök att bygga en som var tyst, mindre påträngande i vårt vardagsrum, och kan användas av en cykel utan ändrin...

Stol av återvunnet akryl

med oro för miljön, att ha som en av dess centrala värden åtgärder som syftar till hållbar utveckling.Det är för denna ädla motiv som vissa företag i Brasilien, kommer årligen att samla ca 480 ton plast avfall per år för återvinning.Akryl bladet åter...

Betong soffbord från återvunnet material

Mina barn och jag hade länge velat leka med betong och när vi flyttade in i vårt nya hus, tänkte det var dags för ett konkret soffbord. Jag måste erkänna, när jag gjorde bordet hade jag att göra en Instructable i åtanke, så mina bilder för att göra b...

Louche mul-pall. Slappa Comfy-ness från Funna/återvunnet saker

Här är en härlig liten pall bara från gratis material rensas eller jag hittade av hoppar och snäll ge-sätt. Tog bara två helger.Jag byggde den här om du vill matcha soffan i min trädgård sommarhus. Den var avsedd för två ändamål:Att vara en död sköna...

Köksbord (2 x 4 & återvunnet lastpallar)

efter att ha sett kostnaden för möbler i massivt trä i exempelvis IKEA; Jag sökte och hittade en riktigt bra guide för att bygga bänkar över på Jays Custom Creations och tog inspiration därifrån att bygga ett köksbord.Om du gillar designen och Instru...

Doghouse Beach House DIY - använda återvunnet/Repurposed material

Jag blev tillfrågad om jag skulle göra en hund relaterade craft. Jag gav det en tanke och bestämde mig att sträcka min crafting kotletter och göra en hundkoja. Detta är den absolut största projektet jag har försökt. Jag ville att det skulle vara en K...

Återvunnet vin kork halsband handledning

JewelryLessonVideos.com i samband med Purr-fectly unika smycken presenterar: återvunnet vin Cork halsband handledning. Denna lektion är ett bra sätt att återanvända en gammal vin kork och förvandla det till en bärbar halsband!Publicerade smyckesdesig...

DIY utomhus trädgårdsmöbler

Med enkel tillgång till verktyg och material för DIY entusiaster, har att göra utomhus trädgårdsmöbler blivit en växande trend som många gillar att ta på som ett alternativ och prisvärt alternativ för utemöbler.Med några grundläggande elverktyg och p...

Hur man gör en säng med återvunnet paint burkar

femtio burkar, kartong och klibbiga band! Gör en säng.Fullständig steg för steg på http://alicevstokes.wordpress.com/2013/11/27/how-to-make-a-bed-from-recycled-paint-cans/OK, här är det, som utlovat, sängen från återvunnet färg burkar, tejp och karto...

Soffbord med återvunnet trä

Jag hade alltid trott svetsning metal var så cool, så när jag hittade TechShop i San Francisco, beslöt jag att ta några svetsning klasser! För att öva min svetsning färdigheter, beslöt jag att ta med ett projekt och bygga ett litet trä soffbord med e...

DIY små möbler!

HEJ TILL ALLA!idag im kommer att visa dig hur man gör denna typ av små möbler med hjälp av fantasin.de kallas brukar bandsåg lådor men jag har inte en så använder jag bläddrar såg.de är för satt det några örhängen, mynt, oavsett på liten storlek. min...

5 Dollar växthuset. Hur man gör en Smart och billig, återvunnet obehandlat trä pall växthusgaser. Une Serre en 5 euro. El Invernadero de 5 euro

hur man konstruerar ett växthus från rekupererade material och köpta polyeten. Tre modeller, tillverkade på samma principer för konstruktion. Den mest dyr - tillverkad av återvunnet fönster och pall trä, kommer att kosta mer om du köper blyad ljuset...

Hur man gör en fot pall eller stol från återvunnet färg burkar

detta är först av fyra stolar som jag gjort mer än 2 månader sedan. De är i dagligt bruk som matsal stolar och allmänna stolar, snarare än fotpallar, eftersom vi inte har en soffa som ska sitta på så att vi kan använda dem som Fotpallar - strunt! De...

Hur man gör en byrå från återvunnet material

hur man skapar en byrå från cornflake lådor och annat återvunnet material!Denna video visar bara ett alternativ, men du kan använda denna teknik för att göra massor av olika objekt. Det är inte "professionell" kartong möbler; Detta är en unge-vä...

DIY Återvunnet skrivbordslampa

Denna helt återvunnet skrivbordslampa gör ett uttalande genom att omvandla kasserat material till något målmedveten, vilket gör det enkelt att återskapa denna lampa utan att spendera en dime. Med reservdelar från kasserade elektronik och lampor är bå...

Återvunnet jonglering klubbar

Ok, så deras inte helt återvunnet, mer som 50% återvunnet.Men du har förmodligen redan de flesta av de saker som du behöver för dessa klubbar.Detta var typ av baserade bort av gröna club projektet, så här är som länk.kingstonjugglers.org/GCP/#Steg 1:...

Lätt Parrots leksak från återvunnet pusselbitar

Om din nymfparakit är något som min han älskar att tugga på något kan han få sin skarpa liten näbb. Han demolerar sin leksaker och allt; annat inklusive möbler, persienner, fönsterrutor och väggar. Köpa och åter köpa leksaker för en fågel som detta k...

Återvunnet trä Head styrelsen/Wall Art

Detta, var liksom många projekt jag har gjort i min att göra karriär, en spin-off av en större originalprojektet. Min ursprungliga projektet var en sängram med ett mekaniskt assisterad liftsystem som kunde lyfta dolda lådor till foten av sängen (ett...