3D-tryckt-Light Pipe bågreaktornHej alla!
Jag vet att detta är lite sent för Halloween men jag tänkte bättre sent då aldrig. Jag presentera 3D-tryckt ljus-Pipe bågreaktorn! Använda 3D-tryckt delar från min Flashforge skapare, jag designade och byggde en bågreaktorn som jag tycker fångar den ursprungliga vördnad för Tony Stark låda med rester. Njut!

DISCLAIMER: Som i detta ögonblick, jag håller på att bygga min andra reaktorn av denna design, som sådan, många av bilderna är blandade mellan den jag redan har skapat, och den jag är i processen att skapa. Under loppet av de närmaste dagarna skall jag uppdatera och publicera relevanta bilder till själva byggprocessen

Min ursprungliga idé bakom denna bågreaktorn var att bygga något som verkligen var unik, som det finns antagligen över 9000 olika Instructables på hur man bygger en Iron man bågreaktorn. Som sådan, upptäckte jag något på Sparkfun som jag kände skulle göra för en stor snygg bågreaktorn. Detta var Light Pipe. Light Pipe är en produkt som Sparkfun Electronics säljer som är ungefär som en fiberoptisk linje, förutom att det läcker ljus längs dess klart slangar (för en idé om hur det ser ut ur reaktorn se bilden ovan). Efter min inledande fascination för hur cool denna pipe såg insåg jag att denna slang kan användas för yttre ring av ljus för en bågreaktorn. Så började mitt projekt för att göra ljus-Pipe bågreaktorn.

Efter många försök lägre församling som håller ljuset röret, äntligen kunde jag skriva ut nödvändiga delar för att avsluta reaktorn, det bör noteras att jag inte förstår alla har tillgång till en 3D-skrivare, och som sådan kan jag kunna skriva ut dem för dig beroende på din plats.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Snabb Fiber-Optic Light Pipe hacka med Sugru

universalgeni Design lab gjorde en "kjol full av stjärnor" med fiberoptiska ljus röret.http://www.polymathdesignlab.com/etextiles/starskirt/Deras instruktioner föreslog koppla lysdioder till slutet av fiberoptiska ljus röret med krympslang. Men...

Nybörjare Guide till fiberoptik

Fiberoptik! Fiberoptik! Jag är visserligen lite besatt med fiberoptik, och av goda skäl. De är en slitstark, mångsidig och relativt enkelt sätt att lägga till vackra ljuseffekter till något du gör. Titta bara på några av de underbara projekt kan du s...

Lägga till Real Guide knappen Homebrew Xbox 360 Arcade Stick

De första arkad pinnar jag gjorde för 360 används trådbundna styrenheter och behövde verkligen inte ge någon feedback om status för anslutningen som controller så min "Guide-knappen" var alltid bara en standard gröna tryckknappen. Men trådbundna...

Pipe Light

Detta är en mycket enkel projekt att göra kreativa och unika ljus ut för standard tillgänglig maskinvara.Steg 1: Steg 1: verktygAllt du behöver är:1. platt huvud skruvmejsel2. box cutter (eller andra sätt att tömma tråd)Steg 2: Steg 2: leveranserVad...

Pipe Wall Light

Detta är faktiskt baserat bort av och inspireras av, Frenesis Pipe Instructable lampa här. Jag såg det och tänkte att det kan vara ett perfekt komplement till sminkspegel i min fotostudio i Boston.Min kostar lite mer än Frenesis, men jag tror det ber...

3D tryckt USB Night Light

Besök www.project3dprint.com för att hämta STL-filer och beställa electronics kit för detta projekt! Följ sedan denna enkla instructable på hur man monterar det alla tillsammans!Förvandla din gamla och oanvända USB-väggladdare till en nattlampa! Denn...

3-D tryckt Rose n'light

För alla hjärtans dag gjorde jag min sweety en tryckt ros med LED.Filen för rose och stam, som många andra projekt som jag ser på denna webbplats, finns gratis på Thingiverse.comex...http://www.thingiverse.com/Thing:245722I slutet har jag nu rose lys...

3D tryckt raket Night Light

Detta projekt är en introduktion till 3D-utskrift och med hjälp av lysdioder, vilket resulterar i en kul-letar nattlampa som du kan tona ned och slå på och av.---Detta Instructable gjordes som en del av CS doktorandkurs "Materiella interaktiva Comput...

Hur till - bågreaktorn från Iron Man (lätt bygga, studio finish) + 3D tryckt version

Som en del av min prop att göra initiativet, som inkluderar en hjälm och iron man gatlopp-arc reaktorn.Kolla också in min järn handske/gatlopp härKolla också in min Diy stryker manen telefon fallet härEftersom jag hade nyligen byggt en 3d-skrivare, b...

Stryker Man bågreaktorn och Repulsor Arm

material:2 LED kran ljus (1-2 dollar styck)Elektrisk tråd (tog från skolan, men kan köpas)Vattenflaska (1 dollar)10 ljusa vita lysdioder (jag tog mig ur en ficklampa som var 2 dollar)Peka på filterMurare burk capTunn kartong/bristolkartongMetall arme...

Cookie hus med Christmas Lights

jag hade så roligt att göra denna söta lilla hus. Absolut allt är ätliga. Jag la lite kanel till detta socker kakan degen så att det skulle lukta bra också. Min favorit del är de choklad täckt solrosfrön (Christmas lights), kransen och den smulade co...

Ironman Markera 3 bågreaktorn billigt och enkelt

Ironman är en fiktiv karaktär i Marvel Comics. Det var bara känt att nördar uptill de gjort en film om det. Efter det började filmen människor kärleksfull Ironman roll mycket. Nu nästan varje (cool) människa på jorden känner honom och har sett Iron m...

Trådlös jul Light Timer med Raspberry Pi och Python

Uppdatera 1/14/2014: Tack till alla som röstade för det här projektet i hårdvara Hacking Contest! Ser fram emot min nya maker penna.Uppdatering 12/31/2013: Letar du efter en mer avancerad version av detta projekt? Kolla in min nya flerkanaligt röstst...

3D tryckta elektriska fordon - noll äventyrar

Hej alla!Som jag förbereda att närvara vid Cornell University nästa termin har, liksom många andra, jag sett överklagandet i electric longboards som draghjälp styrelse som en praktisk, miljövänlig och helt enkelt awesome elektriska fordon. Jag har in...

3D tryckt själv vattning Planter

Undvika risken för över eller under-vattna dina växter med detta själv vattning planter. Med en 3D-skrivare, kan du snabbt göra en attraktiv vatten-tight planter pott som kommer att hålla dina växter friska och passar in med din modernistiska estetis...

Skapa en bärbar bågreaktorn

Vem vill bli miljardär-genius-power generator Tony Stark? Jag gör det! Eftersom de miljardär och geni är lite utom räckhåll, tänkte jag jag kunde åtminstone göra en cool bågreaktorn att bära och låtsas.Och eftersom jag nyligen köpt en CNC-kit från my...

Hur man bygger en Stark industri Iron-Man bågreaktorn... Mycket mycket låg kostnad...

Hur man bygger en Stark industri Iron-Man bågreaktorn... Mycket mycket låg kostnad bågreaktorn somde flesta kan göra mycket lätt.nu har jag en vinyl cutter och jag har användningen av en kompisar cnc router men det här handlar om en bygga somalla kan...

Hur man gör en Iron Man bågreaktorn

Feb 2012Länge i vardande, men jag äntligen nöjet att meddela att denna båge har ersatts av en nyare design som jag kallar MkII. MkII funktioner lasern skär delar från en metallic färgad akryl och undvika kopiösa timmar av böjning och skära små bitar...

Cykel BoosterPack: En 3D tryckt bärbara elektriska Assist

Jag ville verkligen en E-cykel men jag hade inte $4.000 för en helt ny, eller ens $1,500 för en hub motor konverteringssats. Så istället jag skapade ett tredje alternativ: Abillig värdefulla E-bike kit: 'Cykel BoosterPack'.BoosterPack utnyttjar anpas...