A-nise Allsorts CocktailAllsorts godis är en söt svart lakrits smaksatt behandla som alltid kommer ut vid jul i min familj, som påminde mig om denna cocktail att jag brukade göra när jag var en grundutbildning (ahhh... goda tider). Det är enkel, snabb att göra och mycket läckra; så länge du gillar svart lakrits!

För att göra det, behöver du:

Ett glas. Jag gillar en sherry glas (små Martiniglas) men känn dig fri att använda vad du tror kommer att fungera.
En flaska av Pernod, en anis smaksatt sprit
En flaska Amarula Creme starksprit, en frukt crème sprit med frukten av marula trädet

Du kanske också vill använda:

Ett sortiment (ha) av Allsorts godis
En tandpetare

Se Steg
Relaterade Ämnen

5 minut $5 Cocktail Shaker

en av mina favorit sida hobbies är att blanda drinkar. Jag kör en cocktail blogg, blanda upp en hel del recept och, som sådan, får frågan att få cocktails till massor av evenemang. När jag får frågan att få drinkar jag packa upp lämpliga ingredienser...

7-up Cake: The Cocktail

här är en snabb och lätt cocktail inspirerat av 7-Up tårta och garanterat att vara ett samtalsämne.Vänta, det är inte starta en konversation?HM...Det finns alltid ärr, rätt? Folk älskar talar om ärr!Som här en gång var jag... Nej. Inte idag. Människo...

Apple Pi Cocktail

vill fira 14 mars i stil i år? Samla dina vänner och smutta på en Apple Pi dagen Cocktail!När jag blir äldre min firandet innebär ofta cocktails över desserter och jag ville göra något som någon kunde göra med den vanliga utrustningen Funna i deras k...

Äppelpaj Cocktail + Cool Apple som serverar Cup

jag introducerades till denna cocktail några år tillbaka på en vänner college examensfest. Jag gillade verkligen drycken som det verkligen smakar precis som äppelpaj. Sedan det parten jag har försökt göra äppelpajen cocktail flera gånger men fram til...

Bananer främja Cocktail

Denna cocktail var inspirerad av den välkända efterrätten, bananer Foster, och jag är inte ett stort fan av bananer, här är fantastiskt! Det är krämig och söta och en sann dessert ersättning.Varning: Mitt första försök ledde till ystning, så var förs...

Batman - Dark Knight Cocktail

gör du gillar superhjälte-filmer som batman trilogin av Christopher Nolan?Gillar du cocktails?Jag föreslår dig att upptäcka The Dark Knight Cocktail.En uppfriskande och fruktig cocktail med svart vodka (berry smaksatt) och saft!Du kan upptäcka fler r...

Batman - Dark Knight stiger Cocktail

"The Dark Knight Rises", den sista delen av trilogin Batman av Christopher Nolan (regissör som jag älskar) är i teatrar!Vid detta tillfälle, jag erbjuder att göra cocktail: Batman - The Dark Knight Rises, en läcker cocktail med lemonad, tranbärs...

Becketts hämnd Cocktail

detta är min första instructable och jag hoppas att någon gillar det.Detta är mitt eget hopkok. Jag kallade det Becketts hämnd som jag är ett stort fan av den irländska författaren Samuel Beckett. Han tillbringade en lång tid i Paris så jag använde C...

Choklad kaka öken Cocktail

Jag har för mycket tårta vodka...Alldeles för mycket.Den tar upp allt värdefullt utrymme i min sprit skåp för mer exotiska eller praktiska saker, så jag försöker att komma med så många olika sätt att använda det som möjligt. Den här borde ha varit en...

Choklad omfattas Strawberry Cocktail

detta är en lätt och söt cocktail att lägga till din rotation.Steg 1: Vad du behöver... 4 oz. Strawberry soda2 oz. av en choklad sprit - jag använde choklad Vodkaen 6 oz. glas, kylda i frysenen mätglasetSteg 2: "blanda" Häll strawberry soda i gl...

Cocktail J & B

D'Eze cocktail är gemaakt dörren Jorn De Merlier en Benoît Vandecasteele.De cocktail är een eteriska klassieker i een nieuw jasje. Hopelijk kunnen jullie de cocktail även goed namaken aan de hand van d'Eze stappen, zodat jullie er optimaal van kunnen...

Cocktail Popsicles (aka Cocksicles)

gillar du dina drycker skakas eller röras? Vad sägs om helt fryst och på en pinne? Mina damer och herrar, samlas runt - jag presentera: Cocktail Popsicle. Eller Cocksicle, om du kommer...Det är omöjligt att frysa alkohol i en traditionell frys, är fl...

Cocktail recept: Hur man gör en vit ryska Cocktail

http://www.bars-and-bartending.com/drink-recipes.html oroa dig inte, det är inte KGB, dess bara en White Russian. Vit ryska drycken är en enkel cocktail som smakar bra (om du är ett fan av mjölkig dryck ;) Detta är en av de drycker som du enkelt gör...

Cocktail recept: Hur man gör den tropiska blå Hawaiian Cocktail

http://bit.ly/Bartending-Newsletter - dricka denna blå lilla sötnos gör du tror att du är på en ö i tropikerna. Den blå Hawaiian cocktail är en populär Dryck på resorts när du slappa på en strand nära havet. De sätta brukar de små parasollerna och vi...

Färgskiftande Cocktails

blå livsmedel är slående (och sällsynt) alla av sig själva, men lägga till lite limesaft och denna emerald blå elixir kommer * magiskt * ändra till en lysande lila. Jag har döpt min lilla cocktail Indigo rodna. Intensiv färg är helt naturlig (från en...

Bomull Bawls Cocktail

vad är bättre än en bra dryck för en fredag kväll? En god drink som ger dig en explosion av energi medan du får berusad. Vad är bättre än så? En energi cocktail som inte smakar som hostmedicin (AKA Red Bull). Denna dryck kombinerar den goda smaken Th...

Krämig päron "Pudding" Cocktail

detta instructable visar för att göra en cocktail med en flytande grädde topp. När man dricker, smutta saft cocktail genom grädde överst. Smaken av denna cocktail är som en nötaktig päron pudding, och eftersom detta är en blandad dryck med en tung fr...

Skapa en svart och Tan öl Cocktail

Black and Tans, (även känd som en halv och Halfs) är en lätt och god öl "cocktail".Plus som en Instructables fan, kan du också du att göra dina egna anpassade svart och Tan sked till din bar på lager och förvåna dina vänner!Ingredienser:Det finn...

Läskiga bubbla Halloween Cocktails

lägga till lite kul konsistens och läskiga vädjan till din halloween drinkar och shots!Jag höll försökande att tänka på något roligt och annorlunda att göra för min halloween cocktails i år, och detta är vad jag kom med: använda tapioka pärlor för ro...