Bananer främja CocktailDenna cocktail var inspirerad av den välkända efterrätten, bananer Foster, och jag är inte ett stort fan av bananer, här är fantastiskt! Det är krämig och söta och en sann dessert ersättning.

Varning: Mitt första försök ledde till ystning, så var försiktig att den ordning som du häller sprit/likör som jag anger i receptet.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bananer främja franska Toast

Så älskar du franska toast, vilken dag som helst när som helst. Och du njuta av bananer ganska lite också. Sätt händerna tillsammans och du har själv bananer Foster franska Toast! Även om inte du är en frukost entusiast, har denna söta och välsmakand...

Hur man gör en BANANA blå COCKTAIL

hur man gör en BANANA blå COCKTAILHej killar hem Bar killen här idag ska vi göra enBanana blå Cocktail1oz Vodka2oz Creme de Banana1oz blå CuracaoApelsinjuiceSkaka Vodka, banan & Curacao i shaker över isoch häll i höga is fyllda cocktail glas halv fyl...

Glödande Halloween Cocktails

har du någonsin drömt om att dricka gröna ägg, en faktiska radioaktiva skott (oroa dig inte det är ofarligt) eller groda spawn? Okej nog inte, men om du har eller om du bara drömmer om spooking dina vänner, är detta instructable för dig.Dessa drinkar...

Hur man gör en Banana Pistol Gun

denna video tutorial hur du rista en banan i en snygg liten pistol.Vad du behöver:1 bananEn köksknivEn cocktail pinne.Följ den video läraren och börja skulptera din banana....

Lava flöde Cocktail

Hawaii är en av mina favoritplatser på jorden, och det var där att jag hade min första alkoholhaltiga cocktail: Lava flöde. Som ett resultat, har denna dryck en speciell plats i mitt hjärta (och magen). Huvudingredienserna är mosad jordgubbar, kokos...

Jordgubb och banan Slush Smoothie

detta är en riktigt god sommar behandling, som är typ av frisk och verkligen lätt, snabb & kul att göra!Ingredienser:200g färska jordgubbar150g frysta jordgubbar1 hela banan350ml White grape juice med persikaDetta är mycket öppen för din smak, och ja...

Monkey tårta (A Desert Cocktail)

min flickvän tvångsmässigt köper tårta vodka när vi går och handlar för alkohol så jag försöker alltid att hitta sätt att använda dem alla. Min sprit skåp innehåller för närvarande tre flaskor kaka smaksatt vodka från 3 olika märken som var alla köpt...

Boozy Barista Cocktail Colletction (3 lätt Cocktails i 1 Instructable)

jag inte sova alls inatt. Jag vet inte exakt vad höll mig upp, men varje biologisk funktion i min sadistiska kropp berättade för mig att jag inte förtjänar sömn och att jag måste förbereda mig för en snurrig dag för mixological * kreativitet. Jag vis...

Strawberry Banana Daiquiri Popsicle

Dessa strawberry banana daiquiri popsicles är en riktig höjdare på en varm sommardag. Du vill äta dem upp snabbt eftersom de smälta lite snabbare än vanliga popsicles, men var försiktig, dessa popsicles innehåller Rom! Blandade banan och jordgubbar g...

Banana Daiquiri

Banana DaiquiriDenna läckra, enkla och ganska näringsrik cocktail är lätt att göra. En av mina favoriter och perfekt för alla som ogillar smaken av alkohol, gillar men ändå att dricka. Perfekt för parter i alla tider på året. Gör detta och alla dina...

Tjock pannkaka med saltad banan sås - korn pannkaka - hissingcooker.com

Friska pannkaka recept – tjock pannkaka-korn pannkaka med banan såsUngefär ett år sedan var vi ivrig öldrickare. En av oss gick aldrig längre än en pint av stout per sitter, medan den andra hade tvivel om i morgon och drack som om det inte skulle bli...

Hur till göra en berusad apa COCKTAIL

Hej alla hem bar killen här ger dig awesomedrinkar och shots. Idag ska jag visa dig hur man gören berusad apa cocktail. Super fruktig och uppfriskande.1oz banan likör1oz Triple Sec1oz Melon likör1.5oz ananasjuice1.5oz tranbärsjuiceHoppas du njuta av...

Vad kan göras av banan?

https://youtu.be/FWNsXNEN3SsSteg 1: För att göra en Gummy banan Jello du behöver! Vad du behöver: - 3 banan,-gelatin av kiwi (70g) + kokt vatten (300ml)-gelatin av orange (70g) + kokt vatten (300ml)-gelatin hallon (70g) + kokt vatten (300ml)-kniv, sa...

DIY banan från Coca-Cola | Gummy Banana

https://youtu.be/Tz2C9osb4_wSteg 1: För att göra en Gummy banan du behöver! I detta instructables jag visa dig hur är man gör banan från Coca-Cola - ett enkelt recept för alla.Steg 2: Om du vill veta hur man gör Gummy banan från Coca Cola - Följ bara...

5 minut $5 Cocktail Shaker

en av mina favorit sida hobbies är att blanda drinkar. Jag kör en cocktail blogg, blanda upp en hel del recept och, som sådan, får frågan att få cocktails till massor av evenemang. När jag får frågan att få drinkar jag packa upp lämpliga ingredienser...

7-up Cake: The Cocktail

här är en snabb och lätt cocktail inspirerat av 7-Up tårta och garanterat att vara ett samtalsämne.Vänta, det är inte starta en konversation?HM...Det finns alltid ärr, rätt? Folk älskar talar om ärr!Som här en gång var jag... Nej. Inte idag. Människo...

A-nise Allsorts Cocktail

Allsorts godis är en söt svart lakrits smaksatt behandla som alltid kommer ut vid jul i min familj, som påminde mig om denna cocktail att jag brukade göra när jag var en grundutbildning (ahhh... goda tider). Det är enkel, snabb att göra och mycket lä...

Apple Pi Cocktail

vill fira 14 mars i stil i år? Samla dina vänner och smutta på en Apple Pi dagen Cocktail!När jag blir äldre min firandet innebär ofta cocktails över desserter och jag ville göra något som någon kunde göra med den vanliga utrustningen Funna i deras k...

Äppelpaj Cocktail + Cool Apple som serverar Cup

jag introducerades till denna cocktail några år tillbaka på en vänner college examensfest. Jag gillade verkligen drycken som det verkligen smakar precis som äppelpaj. Sedan det parten jag har försökt göra äppelpajen cocktail flera gånger men fram til...