Altoids Tin iPod högtalare/mål!
Så min vän drog ut hans fancy ny touchscreen iPod nano och gick till funktionen radio att lyssna på några sportspel. Han kollade fickan och var besviken när han upptäckte han hade inga hörlurar, så nu är han inte kunde kontrollera poängen. Lösningen för detta skulle vara att bygga en liten, prisvärd, lätt att bygga högtalarsystem för iPod eller mp3 spelare utan en inbyggd högtalare. Material är ganska lätt att få om du inte redan har dem, och det är så enkelt att bygga att jag skulle starkt rekommendera detta projekt för barn och elever. Jag hoppas du njuta av att göra din iPod högtalare!

Skapad av den tror, planera skapa klan som en del av vår instructables sponsring guide.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Altoids tin iPod fall

här är några bilder på försök nummer ett i en Altoids tin iPod fallet. Jag gjorde det med några lager kartong, benet av ett par gamla jeans, några tråd, en magnet och två Altoids tin lock. Idén är mycket enkel; skär en kartong bas, lägg två papp lage...

Altunes, The Altoids tin iPod fall

detta Instructible är om hur man gör en Altoids fall som skyddar din iPod eller mp3-spelare och få det att se Minty färska!!!allt du behöver är en fil, Altoids tin, svamp, lim och ett multiverktyg!Steg 1: borra hålet och fil Sätta din musikanläggning...

Tiny Altoids Tin iPod Shuffle fall

jag har sett en hel del altoids iPod fall på denna webbplats men ingen för shuffle som är mindre vanligt men massor av människor har fortfarande det. Så heres min plan för en shuffle vid med en liten altoids tin som är en slags hårt till hitta men är...

Altoids Tin iPod Touch docka

jag såg en på här så långt, och jag var uttråkad, så jag bestämde mig att jag skulle göra en docka, gjord av vanligaste artikeln här: Altoids burkar!Jag kunde inte ta några bilder på det medan jag gjorde det, men om du vill fråga mig mer om hur, så s...

Altoid Ipod högtalare mål

jag ville göra något originellt och annorlunda än alla andra altoid burk jag hade sett som talare eller gjordes för att hålla en Ipod. Jag gillar att ha musik och men jag skydda min Ipod så, jag bestämde mig att göra både: en Ipod så att också har hö...

Hur man gör Altoids Tin högtalare

Alla vill ha högtalare, men de är ofta mycket dyra, och är inte bärbar alls. Chansen är stor att du har fått mycket av dessa semester eller födelsedag kort att sjunga till dig när du öppnar dem. Kanske fick du en oönskad gåvan som råkar ha en högtala...

Enklaste Altoids Ipod högtalare

detta är mitt sätt att göra en Altoids Ipod högtalare. Detta var baserat bort av någon annans Instructable.(BTW här är min första Instructable så om du kunde kommentera det skulle vara bra XD)Steg 1: Steg 1: material The Materials are...Namnet på var...

Altoids tin högtalare

jag ville ha en bärbar högtalare för att lyssna på musik med men jag ville köpa en så jag byggde min egen. Det är billigt och roligt. Jag har inte en altoids tin så jag använde tenn från en gammal ljus....

Hur man gör en grundläggande talaren system som passar i en Altoids tin

Hej alla, tillbaka med en annan instructable! I detta instructable kommer jag att täcka grunderna om hur man bygger detta högtalarsystem som det är väldigt lätt att bygga. Jag föreslår för att löda kablar ihop såvida du inte kan löda eller inte har l...

Another (Yes, Another) Altoids Tin Speaker

Edit: jag nu säljer dessa på min Etsy shop!https://www.Etsy.com/ca/Listing/187568488/Altoids-Tin-speaker-systemJag också nyligen lagt till en digital spänning mätare på insidan av förstärkare burken, så jag alltid vet hur mycket batterikraft som finn...

Bärbara ipod-högtalare med LED!

snabbt och enkelt sätt att göra en bärbar ipod högtalareSteg 1: delar behöver du en Altoids tin, en uppsättning huvud telefon, lysdioder, AAA hamrar, Wire, switch och en liten högtalare.Verktyg: lödkolv, E-tejp och limpistolSteg 2: band huvud telefon...

DIY bokstavlig iPod-högtalare

jag gjorde en DIY iPod högtalare ur den ursprungliga iPod. Jag ville göra en full instructable eftersom jag hade redan postat bilder och instruktioner på min webbplats.http://www.voidingwarranties.com/index_files/2009-1-1--iPod-Speaker.htmlTack till...

Altoids Tin Mixer

Detta projekt var inspirerad av mikeasaurus' riktigt cool armbandsur skivspelare. Jag såg det fyra år sedan och utlovade en vän (det är du K Mac) jag skulle göra henne till en eftersom hennes son är en DJ/rappare. Hon var också min leverantör avAltoi...

Altoids tin Micro SD innehavaren

på radio i min bil har en USB-port för iPod-anslutning men också låter mig använda blixt drivar också. Jag använder flera olika Micro SD kort Parade med en USB-adapter så jag kan dela min musiksamling upp och byter ut som jag tycker passar. Från börj...

Altoids Tin plånbok

detta mångsidiga godis tin kan också användas som en plånbok! Om du inte har redan upptäckt, standard kredit kort och ID passar perfekt i det ärevördiga Altoids tin. Kolla upp det! Detta är super lätt, och bortsett från att ta tid att äta alla godis,...

Altoids Tin 1/8" Stereo Mixer

Min bilstereo har endast en "Aux ingång, men jag har flera prylar som jag vill höra på en resa utan byta kablar: MP3-spelare, talar GPS, Blackberry, XM spelare, Kindle, etc.Jag kunde inte hitta en kommersiell lösning, så jag kom upp med detta lite pa...

Solar Altoids iPhone / iPod laddare

Jag älskar min iPhone 4 till döden. Det gör jag verkligen. Även om det suger saft snabbare än en 1: a grader på mellanmål och jag ofta hitta rida mig själv på låg effekt med ett långt tåg framför mig.Ursprungligen gjorde jag min Altoids USB laddare a...

Musikaliska Altoid tin

jag har sett liknande detta projekt men de utlösande mekanismerna verkade inte alltför pålitliga. Så är detta hur man installerar en tryckvakt för att göra din Altoids tin musikaliska. Om du inte har provat lödning innan detta projekt bör vara en bra...

Solar powered laserpekare gjord av ganska vanligt delar och en altoids tin.

Dag kommer vi att skapa en solar powered laserpekare.Delar:5V 300ma (eller så) solpanel3.6V batteripack (jag använde en av en gammal sladd mindre telefon)slumpmässiga bitar av tråd, helst rött och svartAltoids tin (mmm vinterdagen minty-ness)slå 6 po...