Another (Yes, Another) Altoids Tin SpeakerEdit: jag nu säljer dessa på min Etsy shop!

https://www.Etsy.com/ca/Listing/187568488/Altoids-Tin-speaker-system

Jag också nyligen lagt till en digital spänning mätare på insidan av förstärkare burken, så jag alltid vet hur mycket batterikraft som finns kvar. Jag lyckades pressa ett 2500mAh LiPo batteri inuti också! Se den sista bilden i det här steget.

Jag har sett så många fantastiska Altoids tin högtalaren bygger ute, både på Instructables och någon annanstans och jag ville prova min hand på en också! Detta projekt använder två burkar (en för förstärkarkrets, batteri, laddning krets, strömbrytare och uttag, och en annan bara för högtalarna). Jag ville använda delar av anständig kvalitet så jag kunde få den bästa ljudkvaliteten möjligt. Som sagt, du kan definitivt gå till affären och få en ganska bra kvalitet minihögtalare för lite mindre än jag tillbringade på detta projekt, men där är roligt i det? Jag beslutade att inte integrera bluetooth i min förstärkare. Jag har två iPods (en klassiker och en 5th gen Nano), inte heller har bluetooth-funktion, så jag hade inte nödvändigheten för den. Detta sagt, om du skulle vilja integrera bluetooth i din egen, finns det tillräckligt med utrymme för en modul inuti förstärkaren tenn bakom avgift kretskortet.

Här är en demovideo på Youtube. Jag ber om ursäkt för den dåliga kvaliteten som jag var bara med min digitalkamera. Låter mycket bättre i person.

http://www.youtube.com/watch?v=VEmkTRg-B40&feature=youtu.be

Det faktiskt visade sig mycket bättre än jag trodde. Naturligtvis det generera inte massor av bas, men volymen ger är mycket förvånande, med tanke på storleken. Förutom att vara en trevlig bärbar stereo, skulle det också vara en bra passform om du vill ha något som ger ut lite mer ström än datorns inbyggda högtalare, eller ens bara för att ha några låtar i köket medan du laga middag.

Tillbehör: (det finns massor av olika delar där ute som du kan ersätta, men detta är bara de delar som jag använde). Det finns många bra billiga delar på DX.com och de leverera gratis till nästan var som helst också.

-Altoids eller liknande metall burkar (x2)
-Kvinnliga RCA-panel mount uttag (x4)
-Hane till hane RCA couplers (x2) eller L + R RCA-kabel
-3,5 mm hona panel mount jack
-Förstärkare: http://www.adafruit.com/products/1552#tutorials
-Uppladdningsbara litiumbatteri: http://www.adafruit.com/products/258#tutorials
-Litium batteriladdare: http://www.adafruit.com/products/259#tutorials
-Switch: http://www.adafruit.com/products/482#tutorials
-Högtalare (x2)
-Hane till hane 3.5mm aux-kabel
-Vissa cork (för foder tenn)
-Vissa skum (att isolera högtalarna)
-Primer och färg (om du vill måla den)
-Gummi fötter (burk)

* Adafruit har några riktigt coola grejer för projekt som detta. Ovanstående länkar är alla från Adafruit. Jag fick också 10% rabatt från min Pro medlemskap, så håll detta i åtanke även om du har en pro medlemskap!

Verktyg:

-Borra och olika bitar
-Metall fil
-Lim (epoxi, limpistol, superlim, etc.)
-Lödkolv och löd
-Krymplang
-Tunn gauge tråd
Vass tång
-SYL
-Sharpie

Låt oss komma igång!

EDIT: Jag slutade att hitta en lösning för Högtalargaller. Jag la ett steg i slutet.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Altoids Tin 1/8" Stereo Mixer

Min bilstereo har endast en "Aux ingång, men jag har flera prylar som jag vill höra på en resa utan byta kablar: MP3-spelare, talar GPS, Blackberry, XM spelare, Kindle, etc.Jag kunde inte hitta en kommersiell lösning, så jag kom upp med detta lite pa...

Lilla Altoid Tin Robot med personlighet

jag älskar robotar. Normalt de som jag bygger är ganska stora och inte skulle passa i fickan, men för en omväxling jag beslutat jag skulle prova något litet och roligt! Denna robot är just detta, och i själva verket passar inuti en altoids tin. Det ä...

Altoids Tin Martini Kit

det finns många Altoids tin survival kit ute, men bara en innehåller vad du verkligen behöver i en nödsituation.Steg 1: Bygga det Allt du behöver för att vara förberedd i varje nödsituation är en Altoids eller motsvarande tin, några små flaskor (den...

Altoids tin mus (med fläkt)

Jag letade på alla instructables för datormöss. Jag hittade en hel del altoids tin möss så jag bestämde mig att göra min egen version av en. Jag tror detta min egen uppfinning (att sätta en fläkt i en altoids tin mus) eftersom jag havn't sett några a...

Altoids Tin S'Mores Pocket mellanmål Kit

om du längtar efter smält, sentimental choklad & marshmallow med graham kracker kritan av s'mores, nu kan du ta med dig vart du än går! Det är så lätt och roligt att sätta detta tillsammans. På nolltid har du s'mores.Perfekt för att använda på ebqbbq...

Altoids Tin Pocket Abacus

göra en ficka abacus från en tom Altoids tin. Den ursprungliga lågteknologiska kalkylatorn, nu i fickformat! Perfekt för beräkning av tips på restauranger, så länge din check inte är mer än en miljon dollar.Steg 1: material Material som behövs:Tom Al...

Altoids tin öring fiske mini tackle box!

Detta är en mycket lätt mini talja-box som tar ca 15 minuter för att göra. Den innehåller de redskap jag använder för att fånga öring från en bäck, minus pole, hjul, net, tång och höft vadare. Även om jag inkluderar spinnare i rutan tackla, är min Re...

9V Usb Altoids Tin laddare med 2 led

Hej alla! Detta är min första instructable, och det blir en laddare för din bärbara enheter. Det är ganska enkelt, och det tar du bara en och en halv timme Max göra alla ledningar (inte inklusive den tid det tar att borra hål och köpa delar). I princ...

Altoides Tin Calculater

detta är min tutorial för min Altoides calculater, jag måste erkänna det är inte snyggast men det fungerar.Steg 1: material -Små och billiga calculater-Altoides tin-Nål näsa tång-borrmaskin-skruvar-Paint(optional-makes it much easier)Steg 2: Ta isär...

Altoids Tin elektriska tändare

elektriska tändare är en underskattad uppfinning, vilket gör att uppvärmning utan låga. Även om en majoritet av dessa elektriska tändare är bra på egen hand, ibland är lite svårt att lagra på platser de skulle vara bra (t.ex fickan) och är ibland myc...

Altoids Tin Mixer

Detta projekt var inspirerad av mikeasaurus' riktigt cool armbandsur skivspelare. Jag såg det fyra år sedan och utlovade en vän (det är du K Mac) jag skulle göra henne till en eftersom hennes son är en DJ/rappare. Hon var också min leverantör avAltoi...

Altoids Tin Bärbar Fan

har vi en Altoids tin, och en vattenflaska. Vad kan vi göra med det? Varför inte göra en fläkt? Det är vad jag gjorde. Jag utnyttjade kurvan för vattenflaska att göra fläktblad, och en gammal motor att snurra det runt.Jag använde locket på vattenflas...

Altoids tin Micro SD innehavaren

på radio i min bil har en USB-port för iPod-anslutning men också låter mig använda blixt drivar också. Jag använder flera olika Micro SD kort Parade med en USB-adapter så jag kan dela min musiksamling upp och byter ut som jag tycker passar. Från börj...

Altoids Tin Mini trädgård

Du inte har en egen trädgård, men vilja bo i en grön miljö? Varför inte du göra en Altoids Tin Mini trädgård för skrivbordet? Använd en tom Altoids tin. Lägg i en bit vävnad, lägga till trädgården krassefrön och vatten och vänta 3 dagar. Glöm inte at...

Altoids tin candle

en enkel instructable att lära dig hur man gör en lätt ljus för camping eller överleva i vilt, och även det är ett bra alternativ till att använda elektriska lampor.Steg 1: Saker som behövs Allt du behöver är en glasburk eller något annat att smälta...

Altoids Tin gitarr

detta är min ta på otroliga Altoids Tin gitarr. Bumpus ursprungligen gjorde det, och det har varit många kopior. Här är min.Steg 1: material I used-ca 5 träribbor från home depot (paint omrörare)-3 små ögat skruvar-en altoids tin-de tre första sträng...

Altoids Tin, alla hjärtans dag pussel gåva.

jag tillbringade många timmar surfat försöker hitta den bästa och mest kreativa presenten till min flickvän för alla hjärtans dag, och kom upp kort. Jag försökte tänka på vad hon gillade och det var då det slog mig, ett pussel. Detta är en snabb och...

Altoids Tin elgitarr

detta bara ännu en annan altoids tin gitarr. Jag byggde den för ungefär $5. (Jag redan hade tuners och stråkar) - altoids tin $1,50 - trä pluggen $.20 - piezo summern $2,50 - skruvar $.20 - paint omrörare $.50 jag i princip hoplimmade paint omrörare...

Altoids Tin Travel Kit

skapa en rolig, nyttig och fickformat kit att ta överallt du går eller använda i huset!-Ett roligt projekt att göra med barn du barnvakt, syskon, vänner, eller bara själv!-Altoids burkar är några av de coolaste skapelserna på jorden. De luktar gott,...