Ankungen katastrof - vad gör då en anka överger ett bo på peka av hatchEn av de oskrivna reglerna för ömsesidiga homesteading eller Torp är att djur eller fåglar alltid välja den tid du är borta till har en kris! Vår granne försäkrat oss, innan gå ut på sin semester, som hans två ankor alltid satt tillsammans, om än i separata Bon. I händelsen och visste inte att Andy, som gick för att öppna dem, en boet av ungar hade redan börjat att kläcka över en natt och två mödrar hade båda beslutat att lämpligt det och dem. Det var tur att vi kom tillbaka, bara en timme senare att klippa gräsmattor och märkte både mödrar var fortfarande ute och att det fanns fortfarande bara sju ungar.

Genom att Ankorna handlade, det var uppenbart att de var ingen av dem kommer att återvända ungar tillbaka till anka huset för att sitta de resterande ägg i antingen boet.

Tillbaka i anka Boden, äggen pipping och en var minus delar av skalet och därmed dåligt torkat ut, var det nödvändigt att göra ett snabbt beslut. Vi öste upp alla ägg och leds tillbaka till vårt hus och vår broodies. Lyckligtvis, som vanligt, jag hade en hel ersättning anka mödrar och av de fyra tillgängliga, från början valde jag Pearl, en ung Cochin och Mille-feuilles en äldre och mer erfarna semi Cochin.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Katastrof telefon

Vad är katastrof telefonen?Min olycka telefon är en gammal Samsung Galaxy S4 som jag inte längre använder.Varför en katastrof telefon?Jag ville bygga ett mobilt verktyg som kan användas vid en katastrof, katastrof, katastrof eller apocalypse händelse...

Anka med röda vinbär och rödvinssås | Matlagning med Benji

Om du gör denna anka skålen för dina nära och kära de kommer att älska ännu mer. Jag kommer att visa dig hur man gör en riktigt enkel och ändå imponerande maträtt som du kan slå ihop på bara 30 minuter om du tid det rätt.Skålen är tillverkad av ett a...

Anka uppstoppning

Hej detta är min första instructable! Jag tänker (eller försöka) visar hur du väl... Stuff en anka! Jag har fyllda en hel del djur före så jag kanske har några mer uppstoppning instructables senare. Men för nu är allt jag har är en anka, så kan komma...

Anka trasa krans

jag ville verkligen göra något för att dekorera mitt hem för semester, och när jag såg en liknande snygg krans hängande i en butik skyltfönster, jag blev kär och visste att jag var tvungen att göra det! Jag ville ha en ljus färgade krans, så jag vald...

Autodesk förvärvar Instructables: Vad det betyder för beslutsfattare

detta min artikel som jag bara postat på MAKE "Autodesk förvärvar Instructables: vad det betyder för beslutsfattare"Den stora nyheten var denna vecka "Autodesk förvärvar Instructables." Det har tagit mig några dagar att verkligen tänka...

Intro till Design lektion: Skapa en papper Mache Darth Vader plåtburk Math spel

jag har jobbat på en lektion för mina elever design och skapa ett papper mache huvud runt en plåtburk som sedan kan användas till att spela en math spel i skolan eller hemma.Materialet är billigt och den slutliga produkten inte bara innebär många ämn...

LEGO anka

detta instructable kommer att berätta hur man gör en LEGO anka. Anka består av mestadels gul tegel och några orange tegelstenar. Denna Anka är ett roligt och enkelt projekt. Öppna PDF-filen för instruktioner....

Öppna en öl med nästan vad som helst

Trött på letar du efter en flasköppnare. Trött på människor ber du om en. Då denna Instuctable är för dig! Lär dig hur man öppnar en öl med nästan vad som helst. Sedan titta på ett roligt video gjorde jag visa min teknik. Hoppas du gillar.1. skaffa d...

Indiska burgare: Vada Pav!

Vada Pav... yuuuummm... Munnen börjar bara vattning på namnet på det...Spendera alla mina collegeår i mumbai, en plats där man kan få vada pav i nästan varje hörn av gatan, det hade blivit ut Frälsare för alla hungerkänslor som vi stod inför under ut...

Grundläggande gatan säkerhet för kvinnor

Jag har upplevt två fysiska övergrepp i mitt liv. Andra skakade särskilt och jag nu brinner sprider sig fast självförsvar tips till människor omkring mig. Jag kan referera denna incident som är relevant för kompatibel, men snälla vet jag är ok. Min a...

Hög kapacitet lätt använda Tvåldispenser Tank

Hej, i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en stor, lätt påfyllningsbara och läcka bevis tank för typ av bänkskiva tvålpump visas i den andra bilden.Hela min familj hade varit frustrerade över tvålpumpen i köket i år. Först var den...

Kåda gjutning DIY kniv hantera

här ska jag visa dig hur jag kastade en klar harts i min kniv handtag.Vad du behöver är:1. ett handtag från kniv eller en kniv utan handtag2. rensa harts och det är katalysatorn3. liten disponibel kopp för blandning av resin4. en pinne för omrörning...

Hur man bygger din allt riktigt riktigt snabbt

några år sedan, skrev jag ett kort dokument om metoder för snabbt tillverka delar av mekaniska system med titeln hur till bygga din Robot verkligen riktigt snabbt. Det var något till studerande på MIT: s 2,007 inledande design och tillverkning klass...

Enkel Dessert (Parfait)

jag vet inte vad som hände med mig, men nyligen jag har haft denna intensiva socker och hemsk choklad cravings därför började jag experimentera på olika ingredienser som jag hittade i kylen och hyllor.Idag är vad jag kommer att visa dig hur man gör e...

Tryffel Schwarz - en Bacon pralin

detta choklad tryffel recept bygger på klassisk förrätt bacon lindade katrinplommon (eller "ciruelas pasas con tocino " om du befinner dig i en tapasbar, olá!) genom att införa nya smaker och en känsligare utseende. Jag skulle vilja att förestäl...

DIY Tangram tröja

alla Tangram. När du examen till mitten skolan du trodde du skulle aldrig se tillbaka, men nu, med en liten bit av Inkodye kan du damma av de alla Tangram och göra ett sätt uttalande. Det finns över 6500 möjliga form konfigurationer!Du kanske har fla...

Designa för plåt

Vad som fungerar på papper, fungerar inte alltid i den fysiska världen som planerat, för en mängd olika skäl. Det som följer här är några av de olika lärdomar jag har lärt mig samtidigt som man lägger ut plåt projekt. Förhoppningsvis kan du utnyttja...

Oförstörbara verktyg startveven gjorde från en cykel vev Arm!

Min favorit verktyg har förmodligen att vara min drill press. Det verkar som alla projekt jag gör innebär användning av min drill press, men glädjen av att använda det har varit något dämpat av det faktum att vertikal justering veven, som görs av bil...

Hur man gör Dubstep Kitty

Detta instructable skapades enlighet projektet kravet på Makecourse vid University of South Florida (www.makecourse.com). Dubstep Kitty uppfanns av mig, Justin Vincent Parker, i Herrens år, 2015.Vad är gör Dubstep Kitty?Detta är mitt projekt, med tit...