Arduino rullstol trumsetSam har velat spela musik ända sedan han var ung men hans Cerebral pares begränsar hans förmåga att spela de flesta standard musikinstrument. Ett par månader sedan bestämde han sig att han vill spela trummor, och så vi gick för att hitta en lösning.

Detta elektroniska trummaskin utlöses av knappar med huvudet stöd från sin rullstol. Han är nu kunna gå med kyrkans tillbedjan team och hjälp stöd församlingen i deras sång och beröm. Gå Sam!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Rigga en bil Horn till din väckarklocka!

Trött på att vara sent för något? Är din väckarklocka inte bullriga nog? Varför inte rigga en bil horn till din väckarklocka!? Här är en guide som lär dig hur man gör så.~Om du föredrar att titta på videor. Här är en full video tutorial jag gjort. Nj...

Arduino MIDI Rockband trumset

denna video visar en tidig prototyp av min arduino MIDI rockband trumset....

24V Motor Controller för $24, RC & Arduino

Som många människor, har jag velat använda basen på en elrullstol för fjärrkontrollen projekt. Dock rätt motor styrenheter är dyra, och jag tänkte att det måste finnas en billigare lösning. Jag ursprungligen köpte borstad råden (elektronisk Hastighet...

Hjärnan-kontrollerade rullstol

Hej! Många människor har skrivit oss sade de bygger Brain-Controlled rullstol, och det är bra! Vi ser fram emot att hjälpa dig att få igenom de hårda delarna, men några av er kommer inte att behöva någon hjälp (kanske). Vad vi vill från dig (alla) är...

Ögat kontrollerat rullstol!

Människor som har helt förlorat användning av deras muskler fungerar inte sina egna rullstolar.Det Eyedrivomatic systemet utnyttjar befintliga eye tracking-teknik så att användarna kan köra sina stolar igen - med bara sina ögon. Det är en låg kostnad...

Arduino-kontrollerade Robotic trumma

I år jag har berättat för någon som lyssnar som skulle jag bygga en robot trumma. De flesta slags ryckte likgiltigt. Även när jag byggde det, de flesta slags sneglade över på det och förmedlas tveksamhet. Det verkade som ingen men själv var övertygad...

Ultimate UpCycling: $40 rullstol Robot

jag behövde för att göra en del efterforskningar på Smart rullstol teknik, och vad bättre sätt för att göra det än på en faktisk rullstol?Tja, var ett bättre sätt upcycling 3 brutna rullstolar till en fungerande rullstol-baserad robot. Total kostnad...

Arduino UNO nRF24L01 + Shield

Nyligen fick jag mitt första par nRF24L01 + moduler. Men jag insåg snart, att den Arduino UNO ombord 3.3V regulatorn inte var kan köra nRF24 moduler på full effekt.Jag slutade med massor av ledningar mellan Arduino UNO, skärbräda med 3.3V regulator o...

Hemgjord elektroniska trumset

Vad är det?En fullstor hemlagad elektroniska trumset.Varför?Jag är entusiastisk över de ändlösa ljud tillgänglig via elektroniska provtagning. Jag har redan använt tangentbordet-baserad MIDI-controllers & en elektronisk Handtrumma (Roland Handsonic)...

Buggy rullstol Robot

detta är en ändring av en elektrisk rullstol.Jag kallade det "Buggy" av två skäl. #1 mina barn kan fortfarande rida runt eftersom jag lämnade stolen intakt. #2 jag har inte programmerat något på länge.Jag planerar att skapa "jobb" för...

Arduino xylofon

Jag gjorde en xylofon som använder en Arduino Mega att upptäcka när en anteckning träffas och generera MIDI-utgången. Detta projekt är wondeful eftersom jag i huvudsak gjorde en xylofon, ett trumset och alla andra MIDI kontrollerat ljud instrument, m...

Arduino R/C Lawnmower (painted)

What this is:Detta instructable visar dig hur man gör din Arduino till en R/C gränssnitt som du kan använda för precis vad som helst som kräver fjärrkontroll. Jag kommer också att visa hur jag byggde en R/C gräsklippare med min Arduino, en billig R/C...

USB-MIDI-fotpedal och trumset

Detta är en MIDI-fotpedal.Den har en hel massa funktioner och utbyggbart för ännu mer.De viktigaste funktionerna in i tre lägen.Läge 1. MIDI-kontroll uppdrag. Jag använder dessa i logik för att göra allt från att använda mobius som en loop pedal att...

Arduino trummor med Jetpack

Du kan bygga ett trumset ganska lätt om du har Arduino, Bluetooth och en Smartphone. Här har vi gjort en DIY Bluetooth trumset som tar input från en Piezo och spelar det från telefonen.Hela passar in i en låda och ljudet spelas upp från telefonen via...

Arduino, sensorer och MIDI-

Nu när du är igång med hjälp av Arduinos in- och utgångar, ger detta Instructable dig allt du behöver för att komma igång med sensorer för att utlösa MIDI-noter från Arduino. Detta inlägg är den sista delen i en serie workshops jag ledde på Kvinnors...

MIDI till ARDUINO

Detta är redan del av några av min Instructables, men förmodligen svårt att hitta via sökfunktionen.Det används i det följande Instructables:Micro Timelapse Dolly med DC motorer:Den avancerade mikro Timelapse Dolly med billiga steppers:Kabeln dolly p...

Låter reaktiva trumset

Trummor är redan en intressant att titta på instrument men vi kände mer kan göras. Vi beslutade att skapa ett trumset som kommer att reagera på det att träffas av en LED strip inuti trumman-belysning.Steg 1: Material/verktyg du behöver Arduino RedBoa...

MIDI-Arduino trummor

Jag har alltid velat lära sig spela ett trumset, men mina föräldrar låta aldrig mig eftersom "det tar upp för mycket plats" och "det gör för mycket brus".Så nu, många år och vissa elektriska kunskaper senare, har jag beslutat att göra...

Elektrisk rullstol Controller

Historia:Min vän kom till mig med en enkel begäran. För att reparera hans Elektrisk rullstol efter det skadades av lighning på laddning. Stolen var försedd med en haj controller, och den öppnas, fanns svår flash-overs synliga på handkontrollen dator...