Arga fåglar örhängen: Gris Editionefter att Angry Bird örhängen, jag var tvungen att göra vissa gris örhängen från spelet för att matcha!

Dessa örhängen är mycket enkelt om du har läst min Angry Bird örhängen Instructable och min Geek örhängen Instructable. De är tillverkade av polymerlera, örhänge rön, färg och tydliga nagellack.

Om du gör den arga fåglar och dessa små killarna, bär en av varje för en extra funky look!

Relaterade Ämnen

Arga fåglar karneval spelet

tid till pop dessa svin, för reals! Detta är min version av en söt Angry Birds-relaterade spel. Min man och jag kör en liten spel monter på en lokal karneval och jag gjort alla spel. (Tips ett troll, ring toss, böna väska toss, nerf shoot-out och nu,...

Arga fåglar kostym

vad händer när du har en collegestudent, och vänner som fungerar? Du får människor med inga liv och mycket fritid på sina händer.Vi hittade också ett par arga fåglar kostym online och vi var bestörta över priserna, och hur enkelt de såg. Jag hittade...

Arga fåglar Bento Box

detta instructable kommer att lära dig hur du skapar en kyaraben stil bento låda baserad på de populära TV-spel angry birds.Bento lådor är ett roligt sätt att skapa en liten enskild del måltid, mycket vanligt i japansk matlagning. Kyaraben avser en v...

Arga fåglar spargris

vi använt gris mönstret från våra liv storlek Angry Birds spel () för att göra en lätt och billig arga fåglar spargris.Material1 fot av 1 x 6 furusmå tomma plast jordnötssmör burk (Använd andra burkar om det ser bra ut)små träskruvlimpiprensare (för...

Livet stora arga fåglar spelet

vi gick igenom Walmart när vi såg några arga fågel uppstoppade djur leksaker säljes. Min fru och jag tittade på varandra och sa "vi måste bygga ett liv storlek arga fåglar spelet". Så, vi köpte några fyllda Angry Birds, några trä, olika hårdvara...

Verkliga livet arga fåglar

gjorde jag ett riktigt liv arga fåglar spel.Video av detta projekt:Material du behöver:FimoAkryl färgerPolystyren bollarTrä pinnarEn träbit som ser ut som slingshotGummibandPapperSuperlimTejpDe verktyg du behöver:KnivPenselSteg 1: Modell fåglarna Anv...

Knex arga fåglar

denna knex arga fåglar. gjord av knex och jenga block. med slunga shot! (4% går till knexinventions 49) Tack för lyftselen sköt Shoobygooby.Steg 1: Fåglar/gris Titta på bilder att göra fåglarna och grisen. (jag gjorde steg för svart fågel bara.)Steg...

Hur man gör lera arga fåglar

i detta Instructable jag ska lära dig att göra lera angry bird karaktärer. Besök min hemsida på putyourforkintoit.com få en gratis lera arga fåglar skrivbordsunderlägg eller dator logo efter din gjort ;)Steg 1: Gul, svart, röd, blå Angry Bird Alright...

Trä arga fåglar spelet som

Hej, idag jag ska visa dig hur jag gick om att göra ett trä arga fåglar spel för min familj. Med sommaren här verkade det vara en no brainer att göra detta spel för personligt inomhus och utomhus bruk.Material för spelet bitar:Vad någonsin typ av trä...

Arga fåglar Cupcakes

vem älskar inte några arga fåglar? Min 6 år gamla älskar denna lilla spel, och fåglarna är så söt. Här är de i cupcake form!Detta projekt är inte svårt - min unge hjälpt även mig att skapa några--det slags som arbetar med playdough, men det är tidskr...

Arga fåglar Vegetabiliska Pizza

jag hoppas jag inte störa den redan arga fåglar när jag blev deras piggy fiende till broccoli :)Detta är min version av vegetabiliska pizza... Gjort om för att vara inte bara roligt och lätt att göra, men välsmakande också! Detta är bra för både barn...

Arga fåglar Fleece filt & Full mönster

denna arga fåglar mönster & Instructable kan användas eller ändras för att skapa en mängd Angry Birds inspirerade projekt. För detta Instructable skapade jag en arg fåglar fleecefilt för min son - som älskar Angry Birds! Jag skapade ett mönster som d...

Arga fåglar gris Gourmet vegansk choklad Cupcake

jag är tio år gammal och inredda denna cupcake allt av mig på bara en natt. Du kan också! Även om detta är en cupcake, är detta vegan vilket innebär att det är nyttigare för dig sedan affären cupcakes.Detta är en enkel fondant projekt. Det handlar om...

Ätbara arga fåglar kung gris Topper

en snabb och enkel handledning om hur man gör kung grisen från den super populära spelet Angry Birds. Jag visar dig steg för steg instruktioner på hur man gör kroppen, lägga till funktioner och kronan. Tar mindre än 10 minuter!Endast för personligt b...

Hur man drar en arga fåglar gris

rätt jag ska inte behöva berätta vad du använder för att rita detta men jag kommer ändå.du behöverpenna eller pennaPaper(duh)först Rita en cirkel/oval.Steg 1: nästa, rita två cirklar på toppen och färg i två små inuti för öronen.Steg 2: nu Rita en ov...

Enkelt och roligt att göra arga fåglar Pizza

har du någonsin tänkt på att göra en pizza som ser cool? Har Tja du antagligen men det är inte poängen. I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en awesome letar och läcker smak pizza! Som ser ut som en Angry Bird karaktär och jag för...

Arga fåglar öppen ansikte smörgås med vanliga ingredienser

jag har sett en hel del tar på "Angry Bird" tema mat, men min dotter inte äter de flesta av ingredienserna (som Oliver). Jag gjorde henne en snabbfika 2 öppen inför smörgåsar, med ost och lunch kött och enkla kryddor. Hon älskade dem!Ingrediense...

Arga fåglar papper leksak

detta verkar vara ett ändlöst tåg som jag hoppa på när jag gör en papper leksak om ett spel för mobiltelefoner som har släppts i 2009.Så varför tog det så lång tid för att göra en pappersmodell?Eftersom jag trodde 3 år och 3 månader om mekanik, det ä...

Hur man gör ätbara arga fåglar

att göra den röda fågeln jag frågade skaparna av drabbade spelet "Angry Birds" om jag kunde göra några slagklippare för några cake order jag hade fått. De uppmuntrade mig att gå nötter och skicka bilder! Jag har gjort massor sedan dess. Du kan s...