Att göra en blödning ballistik Gel HeadEver ville öva skytte på ett 3D-mål? Någonsin velat göra en hemmagjord ballistik gel huvud som utfall precis som i YouTube-serien "Zombie gå Boom"? Väl är här din chans! Om du vill använda en form för huvudet, kan du. Om du använder en form i stället för en pott, kom ihåg att Häll gelatinet inuti formen efter smälter den. Ha det så kul
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hemgjord BB/Dart pistol (kommer att bädda in en normal Gem 2" i ballistik gel)

hälsningar! Jag hade tänkt att lämna in detta projekt ett tag, men den "Starta den!" projektil utmaningen - jag har aldrig kunna ange en utmaning innan! -knuffade mig över kanten. Och för att tro att jag nästan inte kontrollera i tid, när jag ha...

Ballistik Gel

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör ballistik gel som FBI och Mythbusters använda.Ballistik gel är lika tät som människokött. Du kunde gå ut och få en död gris att testa ballistik på eller kan du använda ballistik gel istället.St...

Ballistik Gel steg förordning testar täthet

Ballistiska Gel recept görs på rätt sätt till förordning 10% i vikt och korrekt densitetJag är en pensionerad polis och har gjort både ballistik gel och används av hylla unflavored gelatin,Receptet nedan har fungerat för mig i över 13 år. Det ger bäs...

DIY ballistik Gel

Detta är hämtade från mitt recept på Överlevnad försvar LabSom många av er vet ballistik gel är ett medium som används av rättsmedicinsk utredare för att undersöka egenskaperna hos en runda efter avfyras det. Gelen är tänkt att efterlikna människoköt...

Att göra en choklad kvartalet mögel med Sugru

Att göra choklad mynt med SugruSemestern är här, och ett roligt tradition för vintern är att göra choklad mynt. Jag råkar gilla att göra mynt från verkliga mynt och Sugru gör det lätt och roligt att göra en kopia. Sugru är stor som en gjutning föreni...

Att göra en söt fågel från en Apple

alla vill imponera på sina vänner! En cool sätt att göra detta är att ha snygga dekorationer på din nästa får tillsammans. Detta Instructable visar dig hur man gör en höjdpunkten för tabellen. Detta konstverk kommer att göras från ett äpple och blir...

5 vett och etikett att göra hemmets exteriör mögel gratis

5 vett och etikett att göra hemmets exteriör mögel gratisInte bara är förekomsten av mögel uppgift om allvarliga fuktproblem det också grundläggande skadar hemmet och gör platsen ohälsosamma att leva. Läs bloggen om du vill veta några grundläggande g...

Göra en Birdy ryggsäck att bära en sällskapsdjur fågel (eller två).

Vill ta din bird(s) ut på en promenad? Fäst en fågelbur en ryggsäck ramen. Lätt!Steg 1: Välj en bur Hitta en bur som passar din fågel och är en bra storlek för dig att bära.Steg 2: Hitta en ryggsäck Hittade jag en bekväm ryggsäck med en lätt aluminiu...

Att göra papper lödning stenciler för elektroniska kretsarna för Hand

lödning ytbehandla monterade komponenter är både lätt och svårt.Lätt eftersom den lilla storleken gör leder värme snabbt och rita i lödtenn. Lödtenn dras också till kuddar. Detta kan hjälpa center och anpassa komponenterna. När lodet dras till kuddar...

Hur man gör en falsk Hand

tidigare på Indy Mogul, visade vi dig hur man gör en falsk huvud för din indie filmskapande behov. Denna vecka har vi receptet för en falsk hand! Vi söker alltid nya projekt som dessa på Indy Mogul, så Skicka in dina idéer! Och glöm inte att prenumer...

3D skriva ut ett fall mögel att göra dubbla mögel delar

Detta är en avancerad mögel-making handledning. Om du behöver göra en multipel-del mögel, eller måste du göra multiplar av samma mögel, kan du överväga att göra vad som kallas ett fall mögel. Det vill säga en mögel-av-en-mögel-del. Denna handledning...

Att göra & lödning en ESP-07 Breakout ombord

Så jag köpte en ESP8266 efter att ha WiFi med min mikrokontroller verkade cool, och de är så billiga. Medan jag plockade den ESP-07 baserat på dess urval av GPIOs, U-FL-kontakt, skärmad ICs och keramiska antenn, jag ansåg inte dess fysiska anslutning...

Att göra ditt hem exteriör mögel gratis

Att göra ditt hem exteriör mögel gratisRegelbundna inspektioner och kontroller för någon försämring av ditt hem som sprickor, skadedjur, försvagning av stiftelsen, organiska bygga upp läckage etc. kan hjälpa dig att göra ditt hem experior mögel-fri s...

Ballistiska Gel - vad tycker du behöver?

Vad du behöver för 1400ml av ballistiska gel:Gelatin (i detta fall ark, kan du också använda pulver)1300ml vattenGaffelMätglasetKastrullMögelOm du vill göra mer eller mindre, är detta förhållandet:1 ark för 15ml vatten.Eller2 gram pulver för 15 ml va...

Ballistiska Gel

hur testar du exakt den affekt som ballistik har på ett kött som substans?Ett svar på problemet är att skapa ballistiska gel, som efterliknar mänskligt kött. En annan lösning är att använda en död gris eftersom deras kroppar är liknande till människo...

Att bygga en 3D bosättare Catan ombord

syftet med detta instructable är att hjälpa dig genom processen att skapa din egen unika 3D kakel för att spela Settlers of Catan. Tidigare skrev jag detta på min blogg som gör din egen 3D Settlers of Catan. Du kan besöka min webbplats för mer inform...

Våren rengöring Tips kylskåp ugn mörkar bricka mögel och mer

Hej har alla våren vuxit! Jag fick våren rengöring feber och tänkte jag skulle varna dig. Jag kommer att dela vad rengöring produkter och verktyg jag använder för att få jobbet gjort. Jag kommer att fokusera på våren rengöring metoder med hjälp av da...

Dexter tema fest: Hur att dekorera!

jag tycker om att kasta temafester, särskilt runt Halloween! Jag tycker också lite show kallad Dexter! Så jag bestämde mig att prova en Dexter tema Halloween-fest. Detta Instructable ger dig tips om hur man dekorera för en Dexter temafest utifrån han...

Att göra "En handske" - en 3D-tryckt, wearable cell telefonerna.

Hello! Jag är Bryan Cera, och jag älskar att göra konstiga saker ur elektronik! Det är min passion. För detta instructable, jag skulle vilja ta dig igenom min processen för att skapa En handske, en fungerande mobiltelefon som du bär på din hand. Jag...