DIY ballistik GelDetta är hämtade från mitt recept på Överlevnad försvar Lab

Som många av er vet ballistik gel är ett medium som används av rättsmedicinsk utredare för att undersöka egenskaperna hos en runda efter avfyras det. Gelen är tänkt att efterlikna människokött och gjordes populär av MythBusters. Också, som många av er vet, det är inte billigt eller ska det vara. Resultat av det kan påverka människors liv i en domstol, så det är tillverkad enligt de högsta standarder. Men för de flesta skjutvapen entusiaster extra grejer är inte nödvändigt, så en fin DIY alternativ som är billigt är alltid något de är intresserade. Jag vet, eftersom jag var super intresserad själv. Men varje sökning som jag utfört ger knappt tillfredsställande resultat. Det är inte för att säga att det inte finns bra källor, men antingen instruktionerna inte var tydliga eller inblandade några komplicerade processer. Jag syftade till att fixa det och jag tror jag gjorde ett bra jobb. Här är min speciella recept, och check sist steg för min tankeprocess som leder till detta recept!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ballistik Gel

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör ballistik gel som FBI och Mythbusters använda.Ballistik gel är lika tät som människokött. Du kunde gå ut och få en död gris att testa ballistik på eller kan du använda ballistik gel istället.St...

Ballistik Gel steg förordning testar täthet

Ballistiska Gel recept görs på rätt sätt till förordning 10% i vikt och korrekt densitetJag är en pensionerad polis och har gjort både ballistik gel och används av hylla unflavored gelatin,Receptet nedan har fungerat för mig i över 13 år. Det ger bäs...

Att göra en blödning ballistik Gel Head

Ever ville öva skytte på ett 3D-mål? Någonsin velat göra en hemmagjord ballistik gel huvud som utfall precis som i YouTube-serien "Zombie gå Boom"? Väl är här din chans! Om du vill använda en form för huvudet, kan du. Om du använder en form i st...

DIY Starbucks Gel luftfräschare

Klicka på titta på videon för att se hur man gör en SUPER enkel och lätt DIY Starbucks Gel luftfräschare!...

Vintage DIY fågel utfodring Station

jag älskar naturen. Det är därför jag flyttade till ett vackert hus i Devon ängar, en lugn förort inte långt till Melbourne CBD (Central Business District). Jag blev förälskad bara i den stora gården men jag har fortfarande en hel del arbete att göra...

Hemgjord BB/Dart pistol (kommer att bädda in en normal Gem 2" i ballistik gel)

hälsningar! Jag hade tänkt att lämna in detta projekt ett tag, men den "Starta den!" projektil utmaningen - jag har aldrig kunna ange en utmaning innan! -knuffade mig över kanten. Och för att tro att jag nästan inte kontrollera i tid, när jag ha...

DIY. Gel ögonskugga! $

Letar du efter en livfull färg på ögonskugga? Vänligen prova detta. Den fungerar så braSteg 1: ingredienser1. vaselin eller vasiline2. sked3. billigt ögonskugga4. önskade behållaren till färdig produktSteg 2: Lägga till ingredienserOkej. du kommer me...

DIY fågel spikar

Under mitt däck, jag har haft problem med Robins (och kanske andra fåglar) bygga bon i takstolarna. Personligen har jag inget emot det om det inte vore för dem att få mycket "skyddande" och därmed få mycket "swoopy". Så, jag bestämde m...

DIY Photography geler

fotografering geler är just färgade acetat ark (OH) används för att ändra färg på ljus. Det finns olika skäl till detta, inklusive estetiska effekter och kontrast skäl. Professionella uppsättningar kan kosta en förmögenhet, dessa kostade mig $14.25 (...

Hur man gör en falsk Hand

tidigare på Indy Mogul, visade vi dig hur man gör en falsk huvud för din indie filmskapande behov. Denna vecka har vi receptet för en falsk hand! Vi söker alltid nya projekt som dessa på Indy Mogul, så Skicka in dina idéer! Och glöm inte att prenumer...

Hur man gör Fake huvuden

Hey, alla, och Välkommen till tekniska blogg för Indy Mogul Episode #14 (falska heads). Detta bygga var mycket roligt och jag hoppas att ni uppskattar avsnittet. Skicka in din falska huvudet videor och kom ihåg att du kan skicka in dina projektidéer...

Ballistiska Gel - vad tycker du behöver?

Vad du behöver för 1400ml av ballistiska gel:Gelatin (i detta fall ark, kan du också använda pulver)1300ml vattenGaffelMätglasetKastrullMögelOm du vill göra mer eller mindre, är detta förhållandet:1 ark för 15ml vatten.Eller2 gram pulver för 15 ml va...

Ballistiska Gel

hur testar du exakt den affekt som ballistik har på ett kött som substans?Ett svar på problemet är att skapa ballistiska gel, som efterliknar mänskligt kött. En annan lösning är att använda en död gris eftersom deras kroppar är liknande till människo...

DIY BIRD STAND

Vi har velat skapa en monter för våra 2 papegojor på länge och äntligen kunde skapa detta projekt! Detta är en enkel DIY fågel står som du kan skapa som visas i detta instructable eller anpassa för dina fåglar!Vi åkte med PVC för detta projekt så det...

BFX bygga planer Fake Hand 2

Hej alla och Välkommen till triumferande återkomst av bygga planer! Jag vet att dessa är en viktig del av Indy Mogul och är glad att ha dem tillbaka. Så denna vecka jag visar dig hur man gör en ännu bättre hand som falska. Om du vill se den första ve...

Raspberry Pi Tablet RetroGamer

Efter mitt första försök att skapa en grundläggande tablett med Raspberry Pi, jag ville ha något som var lite mer robust och användbart för mina barn. Ursprungligen konstruerad för att ha en inbyggd thumbstick och små arcade knappar, har design ändra...

Göra en nördar Coaster

Hela idén till projektet kom från en familj medlem. Faster till vår älskar absolut nördar godis. Hennes födelsedag kommer upp snart och vi trodde det skulle vara snyggt att avge några nördar i kåda och göra några glasunderlägg. Det är verkligen enkel...

Förvandla din hela telefonen till en pekskärm

Genom ivrig användning av min smartphone fann jag att när du spelar vissa spel händerna placerades tafatt, att göra det utmanande att nå några av kontrollerna. Jag tänkte att de flesta av telefonens tomt utrymme kan införas för att använda, så jag ko...

C3.3 dödliga Armor-Piercing Lego armborst

detta är den tredje (och sista) mod av C3 armborst, och är den mest kraftfulla jag någonsin gjort. Denna armborst skott vässade knex bultar eller pennor, vid höga hastigheter. Armborst kan avfyra 60 + fötter och har 9 gummiband hopbundna i 3 uppsättn...