AVOKADO med kryddig IMITATION krabba kött fyllning  • Även om jag inte planerar att ha en uppstoppad avokado för min lunch idag, en artikel postat på Facebook om faktumet att avokado frön var ätbara föranledde mig att förbereda detta recept. Jag hade en fin, mogen, Haas avokado "vilar" i kylskåpet och, eftersom jag måste dela den på mitten för att komma till utsäde, tänkte jag kan lika gärna göra en uppstoppad avokado för min lunch.

Recept på fyllda avokadon följer dock efter provsmakning utsädet kommer jag att lägga några tankar jag haft om att äta det på is tills jag har genomfört ytterligare forskning i detta ämne!.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Avokado med agave och lime

smältning avokado med sirapsliknande godhet.Steg 1: Skaffa ingredienser Mycket mogen avokado (någon sort, detta är en Fuerte)Kalk för pressningAgave nektarSteg 2: Skala och hacka avocado Ta bort skal och hacka avokadon i bita storlek bitar. Lägga til...

Avokado med frukt sirap

grön fett med söt frukt.Steg 1: Halvera och skala en mogen avokado Välj en fin, mogen avokado. Jag föredrar att köpa dem hårt, så låt dem mjukna på mitt kök fönsterbrädan. Någon form av avokado kommer att göra; Detta är en Fuerte avokado.Halvera din...

Söt drake vingar med kryddig jordnötssås sås

dessa kyndel drake vingar slipper du andas eld... bara sug efter mer!Fyllig, saftig kycklingvingar är spetsat hela och badar i en salt-sweet Kecap Manis marinad. Nästa, ett snabbt dopp i kokosmjölk och sedan på BBQ.När din drake vingar är grillad til...

Polymer Clay miniatyr avokado (med Skinner Blend instruktioner)

jag har publicerat denna handledning innan på min deviantART sida (paperfaceparade.deviantart.com) och beslutade att skicka det här också.Detta är en polymer lera avokado handledning där jag demonstrerar skinner blend tekniken för att skapa övertonin...

Rökt Paprika kyckling Tacos med kryddig getost

Jag älskar tacos. Jag älskar rök paprika och jag verkligen, verkligen älskar getCheese! Detta recept kombinerar alla dessa underbara ingredienser till en fantastisk taco (en annan av mina favoriter – jag kunde äta tacos hela tiden!). 4 portionerTid:...

Asiatisk Fusion Tacos med kryddig Slaw & Queso Fresco

Kycklingen tar ett tag eftersom du måste lätt stek varje bit, men det är värt tiden!Steg 1: Gör kyckling marinadKyckling marinad ingredienser:3 vitlöksklyftor, finhackat1 1/2 bit ingefära, finhackat 6matskedar sojasås3 msk risvinäger2 msk sesamolja2...

Stekt mjölk fisk med kryddig balinesiska sås

Det är Indonesien mat, brukar kallas "Bandeng Bumbu Bali". Det har först stekt och sedan sjuda med balinesisk sås, typ av sås som är kryddig. Detta är faktiskt uppgiften av översättning och mig och mina vänner måste testa detta recept läsbarhet....

Hur man gör en spansk tortilla med kryddig tomatsås

Förberedelsetid: 5 minuterTillagningstid: 15 minuterServerar: 4En klassisk ägg recept ges en kryddig variant med en god tomatsås. Visa vår video version av detta recept.Metod:Värm ugnen till 200° C / Gas Mark 6. I en icke-stick pan, fräs zucchini i s...

Ugn kokta revbensspjäll med kryddig torr gnida

Om du älskar revben men du har inte en rökare eller grill, det är super lätt att göra dem i ugnen!Jag har gjort dessa revben i ca fyra år nu och jag tror jag har äntligen fått det ner till en vetenskap. Min första version av revbenen kan hittas här....

Pasta med kryddig limesås

denna relativt enkel maträtt att förbereda erbjuder en förvånansvärt zesty smak och en blandning av texturer.Steg 1: ingredienser 12 oz av din favorit penne pasta (glutenfri används här)1 lb av din favorit biff (ryggbiff används här)2 koppar av fyrde...

Ostron med kryddig Bloody Mary Sorbet

min familj är lyckliga nog att bor bara 15 min från våra lokala ostron gård (Buck Bay ostron gård). Pacific Northwest är hem till några av de finaste ostron runt. Jag föredrar min ostron raw med en sura mignonette, men denna gång jag sugen för tomat...

Gurka koppar med kryddig Hummus

om du försöker gå ner i vikt som jag är, vet du hur svårt det kan vara att hitta friska recept. Här är läckra och du kan enkelt justera mängden krydda och vitlök. Det gör ett bra förrätt eller tilltugg. Garbanzo Bönor är låg fetthalt och hög i fiber...

Ostron med kryddig citron pärlor, omvänd spherification

för denna maträtt som jag tänkte på ostron med pärlor idé. Jag ville ha något som skulle likna en pärla och fortfarande packa en punch av smak. Användningen av omvänd spherification tekniken lämpar sig för denna maträtt som centrerar av pärlor bo fly...

Hemgjord Garam Masala med kryddig krispigt kikärter

Ungefär som "hot sauce" kan omfatta en mängd olika tolkningar, är "garam masala" en catch-all fras som beskriver en kryddblandning i indisk matlagning. Det finns många olika versioner som det finns kockar, alla att sätta sina egna spin...

Asiatiska nudel sallad med kryddig jordnötssås sås

fräscha grönsaker spela fint mot den Sega nudlar och gräddig sås. Ingredienserna är tillgängliga på asiatiska marknader och många stormarknader. Sallad komponenterna kan vara gjorde vidare omfattas och kylda. När redo att tjäna, ta såsen till rumstem...

Kryddig potatis pajskalet med svamp Broccoli fyllning

Detta är en kryddig kyndel paj med Kryddig potatis Pie Crust och en svamp och Broccoli fylla. Skorpan är gjord med kylda hackad kokt potatis, kylda hackad smör, mjöl och chilipulver. För fyllning, är champinjoner och broccoli tillagad i en krämig kry...

Hur man gör en krispigt krabba rulle

Carlito visar dig hur man gör en läcker Wahoo krispigt roll. Färska wahoo belagda med potatischips att ge det en salt kritan alla lindade runt kryddig crab sallad och toppad med laxrom och söt mango. Det är en perfekt kombination av salt och sött! Pr...

Hur man gör läckra krabba och kyckling rullar

detta är... himmelsk!Tillverkad med kyckling eller krabba, kommer att kunna sluta äta dem färska ur ugnen. Även rester, är om det finns någon, inte säker från att bli microwaved och slukade.Lita på oss, detta är perfekt för någon typ av sammankomst e...

BAKADE ACORN SQUASH FYLLDA med ris och Turkiet korv

Du kan enkelt skräddarsy detta recept till din egen smak. Även om jag använt varm italiensk Turkiet korv för att ge skålen "krydda", kan du använda en mild korv (kyckling, nötkött eller fläsk), eller ens marken nötkött. Lämnar ut köttet och göra...