Barn wood TV tableThis is my first instructable so be nice in the comment box.
En av mina vänner fick en ny TV men hade inte ett stativ så jag erbjöd sig att hjälpa. Hon hade ett gammalt gjutjärn symaskin stativ och jag hade några bärgade barn trä så jag piskade detta upp. Ledsen för bristen på detaljerade instruktioner men jag winging det. Om du behöver mer information bara fråga. Total kostnad $65

Första sak första är säkerheten! inte skadar dig själv verktyg vassa trä har splittrar ect...

saker du behöver:
skyddsglasögon
handskar
tabell såg (för att rippa trä)
såg (power eller hand)
Wood hyvel
router
Wood klämmor (4 eller fler)
Power sander (60,120 & 300grit)
lim
borste
Drill
fläcken

Wood
1/2" dymlingar
symaskin bas
gängstång (med hårdvara)

Steg ett
Bestämmer hur länge du vill ha den.
Hennes TV är en 51" så jag gjorde i tabell 52" lång.
Tabellen är 4" bredare än gjutjärnet basera för en 2" lip en vardera sidan.

avskurna torr ruttnade ändar och klipp till längden
RIP trä till ojämn bredder (det kommer att se bra ut senare)
åtgärd för hyllor möjliggör 2" lip (min hyllor är två olika djup en för spel en för PS3)

Steg två
Planet trä att minska fören och kontrollera rätvinklighet kanter efteråt
LIMMET TID!!!
Pensla lim på kanterna av trä och klämma (torka bort överskottet)
Läs torr tid på flaska och Lägg till 15 min om du tunna limmet

Steg tre
Plan trä lederna slät
ta en paus du har jobbat för hårt

Steg fyra
Markera hörnen för ben
Limma trim på

Steg fem
Borra hål för dubbar och limma på ben (hålen är 3" djup)
efter ben lim är torr väg kanterna på bordet
sand
fläcken

Steg sex
limmet hyllor
rutten kanter
borra hål för gängstång
sand
fläcken

Steg sex
sätta ihop
Njut av

Relaterade Ämnen

Regenererade Barn Wood Bar vagn

detta var ett projekt som jag gjorde till mina föräldrar i julklapp. Alla material hittades i en gammal häst lada på min brors egendom. Av utseendet på gammalt, fyrkantiga handgjorda naglar detta trä måste vara över 100 år gammal. Enda "nya" på...

Regenererade Barn Wood kryddhylla

Jag blev ombedd att göra en kryddhylla för en vän att jag hade gjort ett vinställ för tidigare. Hon ville ha något för hennes kök (för det är där du använder kryddor) som matchade de rostfria vitvaror och vinställ. Jag väljer att använda barn trä och...

Bar vagn från Regenererade Barn Wood

Denna Bar vagn var gjorda av allt återvunnet material i lador på min brors egendom, även malört används i översta facket.Det gjordes i mitt lilla trä butiken i Upstate NY.Steg 1: ramJag började med att bygga ramen från ek dubbar och nedre facket från...

Resin top reclaimed wood coffee table with slide out TV tray and funky leg design

Min nuvarande soffbord:Trasig gammal ceder fence strejkvakterLonghorn låda drar (mässing) från en antikvitetsaffär: $10Harts mix från Home DepotVissa prydnad hängslenKabinett bilder: https://youtu.be/_uyZnrQa4Vg...

Regenererat trä L-formad skrivbord

Låt mig börja med att ge en enorm ropa till Jordanien Porritt, som inspirerat mig på dessa sidor att bygga detta skrivbord. Hans verk kan ses här:Nu - några inledande anmärkningar som jag tycker borde inspirera dig att försöka ge sig ut att bygga någ...

Lada trä spis mantel

Ibland är en vedeldad kamin eller öppen spis precis vad en bostadsyta behöver känna sig som hemma. Kanske din befälhavaren svit har en också, bara för att lätta ditt humör på kalla nätter. Vi hade en inbyggd gasdrivna enhet som kan värma hela huset m...

"Steel Pipe" bokhylla

Alla som försöker köpa bokhyllor vanligtvis möter följande sträng av frågor, "Varför dessa kostar så mycket pengar?", "Varför är de alla fula?", "som någonsin trodde laminerad plywood såg bra?" och "Vilka är dessa ålderd...

Skrot trä sidobord

Så vi (min awesome fru och jag) byggt några tabeller baserade på den här sidan: http://rogueengineer.com/scrap-wood-side-table/Vi använde skrot trä och fullt håller med Jamison, använda skruvar och kringgå användningen av för mycket lim. Vi försökte...

Primetive hylla

detta är en hylla som jag byggt med regenererade barn wood och än disstresed den för att ge den ett äldre utseende...

How to make Table using recycled wood

First build a table frame, just like a regular table.Gör ett stort rektangulärt hål i ytan som går på två sidan.Och skapa upp i table.and lägga till två inuti sidor bitar.Verktyg används:-Drill-Jigsaw-Sander (valfritt; du kan också använda slipning p...

Reclaimed pallet wood table

Jag gjorde denna tabell att återanvända trä som skulle har annars kastats bort. Jag ville också göra en tabell som används gamla och skadade trä men som såg bra på grund av lederna och bygga kvalitet. Också ville jag bygga något som kostade mig så li...

Reclaimed-Wood Table

Hade en hög med gamla lövträd liggandes ett tag och undrade vad att bygga med det... Såg en av Jimmy Diresta videor och blev inspirerad......

Iron-leg Poplar Dining Table

Detta är en äldre design jag har varit sparkar runt.Allt du behöver är några pipor med minska tees, flänsar och vissa 5' träbaserade skivor och du kan bygga och färga detta projekt i ca 3 helger.Vi hade det gjort i tid för thanksgiving!Steg 1: Primär...

Photo Booth slottet för höglandet barn

vi ville ha en fotoautomat för vår sommar Blast (VBS) främjande dag. Vårt tema är mer eller mindre medeltida, så jag tänkte ett slott kan vara kul. Detta är hur jag gjorde slottet barn.Steg 1: leveranser 1. extra stora lådor från Home Depot.-Vid mins...

Söta gräs Tiger att göra med dina barn

Hej, killar! Jag har tillbringat mycket tid med att försöka bestämma mig om det nästa Instructable jag vill erbjuda dig. Bland ett stort utbud av handgjorda föremål jag har gjort för mina vänner eller för prydnadsändamål, har jag äntligen hittat en,...

Sliding Puzzle Secret Compartment Table

Glidande pussel hemliga fack tabellen är en idé som jag har gungade runt en tid. Jag har alltid haft pussel, träbearbetning och hemliga fack och detta projekt kombinerar tre på ett roligt och intressant sätt. Tanken bakom bordet är att det döljer ett...

Pålar för barn (eller vuxna) unge på pinnar!

Min son är tre och han älskar att gå på styltor som pappa. Bra roliga och säkrare än en skateboard, och tjänar honom positiv uppmärksamhet på lekplatsen. Han gillar också att gå runt i huset i dem, och nå saker han normalt inte kan nå. Vi går runt kv...

Superhjälte barn bänk

En vän till mig ville ha en bänk för hennes söner som bara råkar gillar superhjältar Ironman, Hulk och Spiderman. Jag kunde inte motstå möjligheten att kombinera min långtida förkärlek för målning med mina nya kunskaper i träbearbetning och naturligt...

Make A cheap yet luxurious Modern looking Coffee Table w/ tons of storage

My wife really hated our old coffee table and really hates my mess.. Jag har en massa små behållare och slangar som jag använder när jag tobak pipe aka vattenpipa... Så jag bestämde mig att städa upp min röran genom att göra ett soffbord... med masso...