Bästa effekter som kan skapas med hjälp av photoshop

denna video innehåller listan över 20 bästa effekter som kan skapas med hjälp av photoshop. Dessa effekter tas från olika photoshop tutorial platser. Lär dig dessa effekter från http://www.bubblews.com/news/2260072-the-most-amazing-photoshop-effects .
Relaterade Ämnen

Skapa en Cloud Nine som Crash Pad med flyttbara täcka

vår son har autism och är en sensorisk sökare så skapar vi en sensorisk rum för honom. En av de saker vi ville för honom var en crash pad. En anständig storlek crash pad är i flera hundratals dollar sortiment så jag bestämde mig att skapa mina egna....

Skapa Google Sketchup-filer som kan skrivas ut på en 3D-skrivare

innan jag någonsin haft tillgång till, eller visste vad en 3D-skrivare var jag använt sketchup av olika skäl att bygga saker, och även om jag vet att det finns bättre program att använda för att bygga 3D konstruerar sin enkelhet blandat med min erfar...

Liten footprint Arduino Nano med USB-laddning krets (Li-Ion eller LIPO) som kan stänga av sig själv (mjuk spärren power)

När jag började min första Arduino projekt, insåg jag att jag behövde använda ett litet format Arduino så att jag kan bifoga den i min enhet. Att vara ny på Arduino, visste inte jag att alla de utmaningar som jag skulle ha med batteri förvaltning!Eft...

Bygga en krets som kan ändra färg på en LED med ljudet släpps ut ur en MP3-spelare.

Hur man bygger en krets som kan ändra färg på en LED med ljudet släpps ut ur en MP3-spelare. Vi kommer att använda en färg orgel och en förstärkare.Steg 1: Reservdelslista1 - 8 Ohm transformator1 - LM324 integrerad krets1 - RGB gemensam katod LED3-1k...

Bygga ett flerspänningsadaptern bärbara nätaggregat som du kan ta med överallt

I denna tutroial som jag ska visa dig hur man bygger - en extremt bekväm, bärbar bänk strömkälla du kan ta med överallt. Den drivs av 8 AA batterier så du behöver aldrig oroa dig reseadaptrar och det är ultra-ljus för flygande!InköpslistaDetta är en...

Hur du kan skapa din egen gratis hemsida med gratis webbplats byggare

Alla i behov av en hemsida utan att ha tillräckliga medel kan bygga sin egen hemsida gratis med hjälp av gratis hemsida builder. Dessa webbplats byggare bidrar till att spara pengar och att starta ett företag eller att främja en tjänst. Så, du behöve...

Hur man gör en iphone/android/web kontrollerbar förlängningssladd som kan användas för att styra din crockpot, garageport, kaffebryggare, riskokare, smoothie mixer... fisk tank bubbelflaskan eller någon annan elektronisk enhet från var som helst med tillg

Detta instructable kommer att lära dig hur du skapar en dator/iPhone/Android-kontrollerbara nätsladd som kan styra något elektriskt från var som helst med tillgång till internet. Bygget kostar 60$ och det är ganska lätt att göra. Det kommer förmodlig...

SelfiesBot — Twitterbot som tar Selfies med smaken Pi

SelfiesBot är en Twitterbot som tar... Selfies! Twitter feed för är här.SelfiesBot är en skulptur som använder en Raspberry Pi att ta ett foto, förhandsgranska och sedan skicka det till sin Twitter-konto.Detta Instructable kommer att ge information o...

Del 1: Skapa en Stencil Design med hjälp av Photoshop CS4

i denna tutorial kommer jag att ta du genom en detaljerad men ändå enkel guide på hur du kan förvandla en enkel jpeg-bild till en utskrivbar stencil med Photoshop och Illustrator som kan användas till skärmen tryck dina egna t-shirts.För denna första...

Arduino kontrolleras kan kross med LCD-avläsning.

jag har alltid velat göra en instructable, men jag har aldrig haft en något originell idé som inte har gjorts en miljon gånger, eller något som hade några medel för byggnaden. Jag har några vänner som återvinner aluminium för pengar och efter ha sett...

4 servo drive CellBot som kan fjärrstyras.

jag började med en idé om vad jag ville från början men ett försök efter den andra fick jag äntligen till där jag är nu. Denna robot distans kontrolleras från någonstans i världen och åkt runt huset. Jag kan se med sina ögon. Här är en kort körning n...

Gör din egen IR-fjärr som kan nå någonstans

Min hemmabio är långt borta från min säng och fjärrkontrollen kan inte nås där. Många gånger, tänkte jag styra hemmabiosystemet från min säng att njuta av musik när som helst (på grund av lathet förstås). Så jag gjorde en sökning och hittade denna fa...

Låg effekt ARM Baserat filserver med upp till 5 stationära hårddiskar.

Det finns andra instructables som detalj olika alternativ för att skapa en filserver av din egen, men de vanligtvis innebär antingen en makt guzzling Intel eller AMD baserad styrelsen (effektivt en PC med många hårddiskar) eller något som en Raspberr...

Magic Wand som kan förvandla bruksföremål på och av

vet du ett barn som tycker om att låtsas att de är en guide eller en fe prinsessa? Hur vill du ge dem en leksak trollstav som kan slå på/av elektroniska apparater som magi? Du kan även kunna lära dem en sak eller två om elektronik i processen.I detta...

.25 ultra slim minimalistisk plånbok, Sedelklämma, metall flasköppnare, kreditkort som kan kopplas till ditt android fall

Hi guys samtidigt som man försöker att modellera en android fall liknar min iphone fall jag kom ut med en cool liten plånbok som kan hålla dig fram tills jag får android fallet gjort... Detta ultra Slim och minimalistisk fall är vattentät, svett bevi...

Beambox: Nästa - tornet som lyser till dina kommandon

Nästa Beambox är den andra versionen av de billiga, lätt att bygga lätta tower.Det går bort av en Arduino Nano och kostar mindre än $15. Det nya är den här versionen är Omgjort basen, tillsammans med 3 beröringskänsliga knappar och en mycket tyngre t...

Målarfärg kan ugnen med tillbehör, förlorade skum Casting, och mycket mer!

När jag började kasta aluminium det slutliga målet var att bygga en svarv från grunden efter dave gingery verkstad från skrot metall serie böcker. Nu när jag har svarven, jag behöver inte nödvändigtvis att kasta stora delar hela tiden, och således de...

Raspberry Pi som HiFi-spelare med RuneAudio

detta Instructable visar dig hur du slår din Raspberry Pi i en HiFi-musikspelare med överraskande ljud kvalitet i kombination med en USB DAC.Vi ska här presentera RuneAudio, en fri och öppen källkod som vi utvecklat för att ersätta den personliga dat...

Kontrollera din iRobot skapa med en Palm Pilot

i detta instructable jag ska beskriva hur gränssnittet en Palmpilot med iRobot skapa. Jag har använt en Palm IIIxe i mitt projekt, men någon PDA som kör Palm OS och har en seriell port bör fungera. Jag har också designat detta projekt att arbeta med...