4 servo drive CellBot som kan fjärrstyras.jag började med en idé om vad jag ville från början men ett försök efter den andra fick jag äntligen till där jag är nu. Denna robot distans kontrolleras från någonstans i världen och åkt runt huset. Jag kan se med sina ögon. Här är en kort körning ner. Jag ska få in mer senare.

* Jag har tagit ett 3,5 diskett fall som ett organ och lagt till 4 servo är konverterade till kontinuerlig drift för förflyttning.

* Bakre hjärnan om du kommer är en Arduino Uno Micro Controller med en sensor sköld. Detta används för att lyssna på sensorer och driva servo är för att göra det flytta.

* Jag använder en Android telefon, speciellt Nexus One som stora hjärnan som ansluter via wifi till mitt hemnätverk. Den är värd en webbsida som genom det jag kan på distans styra bot och se vad det ser genom telefoner kameran. Programvara för att göra detta kommer från ett projekt kallat Cellbots. Den stödjande webbplatsen för dem är cellbots.com. Jag använder android app som heter cellbots. Är du sensing ett mönster här?

* Jag använder bluetooth för att ansluta mobilen till Arduino.

* Jag använder spänningsregulator för att ge tillräckligt med ström för att ladda telefonen och ger kraft för servon.

* Jag driver den allt från en 6,6 volt LiFePO4 batterier. Det är en av dessa nya litium järn batterier som tar en hel del straff.

* Jag ladda det med en Deltran 6 volt anbud batteriladdare som tänker jag ställa för en automatiserad laddning station.

* Jag använder en två system routerport fram till bot för webbsidan och en andra router för alla mina hem saker för att skydda den.

Medan det inte är faktiskt klar, har jag nog arbetar för att bevisa att det fungerar som ett begrepp. Det kör jag distans runt huset. Det finns en massa bitar av detta pussel som förmodligen förtjänar sin egen Instructable och jag har dragit från minst en annan Instructable på denna webbplats som jag ska ge kredit till.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Servo drivs peristaltiska pumpen styrs av Arduino

Detta instructable visar dig hur man gör en pump med en servomotor och en Arduino Uno för att överföra små mängder av vätskor.Pumpen är en peristaltiska pumpen som består främst av en motor, slangar och en cirkulär pumphuset. Två rullar bifogas en ro...

Liten footprint Arduino Nano med USB-laddning krets (Li-Ion eller LIPO) som kan stänga av sig själv (mjuk spärren power)

När jag började min första Arduino projekt, insåg jag att jag behövde använda ett litet format Arduino så att jag kan bifoga den i min enhet. Att vara ny på Arduino, visste inte jag att alla de utmaningar som jag skulle ha med batteri förvaltning!Eft...

En vattning controller som kan användas i hem nätverk

Ett par veckor sedan, jag publicerade en stor liten controller modul som tillhandahålls 6 reläer kan styras från en dator via ett nätverk. Efter att jag publicerat det, måste jag tänka att samma grundkonstruktion, med ett par ändringar kunde tryckas...

LDRs + Arduino = en enkel robot som kan känna av ljuset!

An LDR är en ljus beroende av motstånd och har många användningsområden, till exempel en photocel som kan förvandla ljus i ditt hus på när dess blir mörkt ute.Ett intressant sätt att förstå hur det fungerar är att läsa sina värderingar med en Arduino...

3 tekniska prylar som kan förbättra din hälsa

Om du tror handlar att få frisk om att hålla saker naturligt - det inte är nödvändigtvis fallet. Sanningen är att tekniken kan hjälpa. Det finns massor av prylar ut där syftar till att göra just det - få dig frisk. Men hur vet du att välja mellan när...

3 enkla hemmagjorda verktyg som kan vara mycket användbar

Hey Guys!i denna video från nyfikenhet underhållning och DIY.Jag kommer att visa dig hur man gör 3 hemmagjorda verktyg som kan vara mycket användbart för dig.hoppas du njuter!...

Gör din egen IR-fjärr som kan nå någonstans

Min hemmabio är långt borta från min säng och fjärrkontrollen kan inte nås där. Många gånger, tänkte jag styra hemmabiosystemet från min säng att njuta av musik när som helst (på grund av lathet förstås). Så jag gjorde en sökning och hittade denna fa...

Cool hacks life som kan förändra ditt liv

Dessa är bara några saker som kan göra livet lättare...Steg 1: Telefon laddning för långsamt? Flygplansläge!!!Om telefonen laddas långsamt, det finns ett sätt att påskynda saker upp... och det är flygplansläge! Så nästa gång du tar ut telefonen, akti...

Min 1€ antispionprogram som kan slå miljarder dollar statsunderstödd malware

Trött på dåliga regeringar spionerar på oskyldiga människor utan anledning?Trött för att se något sånt här?http://www.theguardian.com/World/2014/feb/27/GCHQ...Trött för att se hur lätt du kan hitta en råtta virus som kan (ab) använda webkameran (som...

Bygga en krets som kan ändra färg på en LED med ljudet släpps ut ur en MP3-spelare.

Hur man bygger en krets som kan ändra färg på en LED med ljudet släpps ut ur en MP3-spelare. Vi kommer att använda en färg orgel och en förstärkare.Steg 1: Reservdelslista1 - 8 Ohm transformator1 - LM324 integrerad krets1 - RGB gemensam katod LED3-1k...

Hur man gör en iphone/android/web kontrollerbar förlängningssladd som kan användas för att styra din crockpot, garageport, kaffebryggare, riskokare, smoothie mixer... fisk tank bubbelflaskan eller någon annan elektronisk enhet från var som helst med tillg

Detta instructable kommer att lära dig hur du skapar en dator/iPhone/Android-kontrollerbara nätsladd som kan styra något elektriskt från var som helst med tillgång till internet. Bygget kostar 60$ och det är ganska lätt att göra. Det kommer förmodlig...

Magic Wand som kan förvandla bruksföremål på och av

vet du ett barn som tycker om att låtsas att de är en guide eller en fe prinsessa? Hur vill du ge dem en leksak trollstav som kan slå på/av elektroniska apparater som magi? Du kan även kunna lära dem en sak eller två om elektronik i processen.I detta...

Två kemikalier som kan förstöra ditt liv EXTRA: Hur att hålla ett friskare hem!

Dag ska jag visa dig två vanliga kemikalier som kan förstöra ditt liv. Plus, jag kommer att hjälpa dig få ett friskare hushåll!Steg 1: Kemisk 1 BHT BHT, är en kemikalie som är känd att orsaka cancer och bidra till tillväxten av tumörer. Detta är sake...

TRÅDLÖS DÖRRKLOCKA som kan rädda ett liv

hur många gånger vi har sett, comercial av en äldre person att ha en emergengy och trycka på en knapp som meddelar ambulanspersonalen.Bor du med en äldre eller handikappad person? Om så, du vet att även när du är i samma hus med den personen saker ka...

.25 ultra slim minimalistisk plånbok, Sedelklämma, metall flasköppnare, kreditkort som kan kopplas till ditt android fall

Hi guys samtidigt som man försöker att modellera en android fall liknar min iphone fall jag kom ut med en cool liten plånbok som kan hålla dig fram tills jag får android fallet gjort... Detta ultra Slim och minimalistisk fall är vattentät, svett bevi...

Förvandla Raspberry Pi till en Bluetooth-enhet som kan upptäckas av fjärranslutna bluetooth klient

IntroduktionJag har en Bluetooth Radio USB-enhet som samlar damm när jag snubblat på det. Så jag tänkte jag skulle ta den i bruk med Raspberry Pi. Detta instructable är om mitt lärande resa för att lägga till en bluetooth-gränssnitt till Raspberry Pi...

Hur man gör en Mockingjay Pin: som kan ses på Hunger Games

Ok så detta instructable är väldigt enkel att göra men det tar mycket tid och tålamod. För att göra detta Mockingjay stift behöver du följande:-lera (som kan sättas i ugnen)-kniven-guld och svart färg (jag använde nagellack)-en PIN-kod-scolpting verk...

Göra en enkel spela topp från strach som kan styras manuellt

Hej där! Detta är en spinning top skapad från 1,5 v DC-motorsom kan styras manuellt med en magnet...hoppas ni gillar detSteg 1: materialför leksaken behöver du:~ 1 likströmsmotor~ skruvmejsel~ magnetSteg 2: steg 2ta motor och ta bort det är metallhöl...

Den remote bil som kan gå enywhere

detta är en bil som kan gå var du vill att det vatten, mark och många fler ställen!att göra denna bil de saker som du behöver är:-1.a gammal bil som har motor av bakhjulen och främre roterande motor2. du behöver 2 av 9 volts batterier3,2 eller 1 mete...