Batik "Potatis Masher" påslakanJag trodde det skulle vara roligt att skjuta potatis masher temat lite mer och hittade genom att spela med en mängd olika mönster hela mängd blomma former kan vara möjligt. I år har jag planterat massor av blommor i trädgården och de är en stor inspirationskälla, så två har slags samman i detta projekt.

Jag gillar att göra praktiska saker för hemmet och njuta av sömnad så idén om ett påslakan överklagat och det skulle gå bra i sovrummet med Batik potatis Masher Blind projektet!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Batik potatis Masher Blind

Jag har varit sugen att sortera ut Velux vinden fönster i mitt hus med intressanta mörkarna en tid och tack vare Instructables jag är sköt upp igång med några nya projekt, så here we go...Jag har en samling av potatis mashers, vintage våffeljärn, ägg...

Universal borr visp och potatis masher

Har du någonsin haft din plåtslagare bromsar ner?Har du blivit trött på hand slog en maträtt eftersom du inte har visparna?Eller har du bara ville ta del av din byggnad in i köket för att hjälpa lite.Vad det är, gör denna multi-purpose drill visp min...

Vax motstå tryckta kjol

Jag har jobbat med vax som ett sätt att dekorera tyg sedan art college, cirka 30 år sedan nu! Mitt intresse har tagit mig att studera det i Indonesien och om du vill dela det är magi med många studenter i workshops här i Storbritannien.Jag gillar att...

Vax på Silk

Dags att ha lite kreativa kul med vax!I detta projekt ska jag visa hur vax kan tillämpas på sidentyg med traditionella metoder och mer samtida tekniker för att uppnå livlig, spontana markerar, tillämpas på ett abstrakt arty sätt. Detta är typ av proj...

Äppelmos recept

äppelmos är en av de bästa sakerna att göra med äpplen! Dessutom är det trivialt enkelt att göra. Jag är ingen expert kock, men detta visade sig verkligen bra och behövde inte någon verklig skicklighet.Ingredienser:äpplen. Jag använde 4 Gravensteins,...

Kryddad Apple Cider

De flesta av oss kan godkänner att apple cider är en säsongsbetonad och holiday favorit. Detta recept är väl rätt upp där med de fem stjärnigt orchard cider. Det är rik, smakrika och rent himmelska. Så ge det en chans, och låt mig veta hur det går. K...

Bryta traditionen: Äkta jordgubbsmousse

Det är din stora dag... GRATTIS!Du har plockat ut de vanliga traditionerna för ditt bröllop, eftersom--Hej!--det är vad du gör på din bröllopsdag, rätt!?Och inte att dessa traditioner är fel eller dåligt på något sätt... men är inte detta att du och...

Barnen kan laga: Guacamole

Här är hur man gör guacamole. Goda nyheter om guacamole är att du kan få mycket kreativ: prova som-är, sedan justera mängden pepparsås, lime, salt & peppar du lägger till. Du kan också lägga till många andra ingredienser: koriander, vitlök, krossade...

Persika-sönder blåbärspaj

jag älskar en paj. Jag älskar också en smula. Kombinera två med två bra sommar frukt och en nötaktig, gör frasig topping en underbar mellanmål, dessert eller ens frukost, en varm sommardag.Jag gjorde mini versioner eftersom jag älskar alla saker mini...

S'mores koppar

på en vilda hår idag bestämde jag mig att inte bara försöka komma på en ny mellanmål/efterrätt för min S'more kärleksfull hustru, men jag trodde jag skulle göra min första Instructable. Jag hoppas du gillar dessa så mycket som vi gjorde.Kom ihåg jag...

Göra Juice fikonkaktus (Opuntia, Nopales, Oputina, tonfisk)

nyligen flyttade vi till Tucson AZ, och slogs jag av att se hur kaktusfikon växa över hela stan. Många människor växa dem som prydnadsväxter i deras gård; de kan också hittas växer vilt längs vägkanter, i obebyggd tomtmark och på landsbygden. Traditi...

De skräckinjagande eldiga fem Wing utmaning

Föreställ dig din rygg under medeltiden vindar swishes genom en dörr med har just öppnats.En gycklare går in med pergament han läser det högt"Att ni alla modiga och ädla riddare vågar ni ta på den skräckinjagande eldig fem Wing utmaning"Steg 1:...

RECEPT | VEGGIE BURGARE

Min man är en stor veggie burger fanatiker. När vi brukade äta nötkött han njöt en god hamburgare och nu när vi inte har vi hittat en välsmakande och hälsosamma ersättning för den. Basen i denna burgare är svarta bönor och det är bra för någon som mi...

Dim Sum sesam bollar

efter att jag ätit dim sum sesam bollar på en lokal restaurang för första gången, jag var tvungen att gå tillbaka till restaurangen igen och igen bara för att äta sesam bollar tills idén att göra det själv slog mig. Det har precis stekt bollar gjorda...

Lätt dopp 3.

Detta är en tredje i vår serie av lätt dips. Denna tid vi kommer använda gröna ärtor som bas.Steg 1: ingredienser. Ingredienser:2 - burkar gröna ärtor.1/2 - tärnad lök.1 - tärnad romerska tomat eller en burk med pre skivade tomater.1 - hackad vitlöks...

Underhuggare/Angry Birds ångad bullar

En vanlig men yummy ångkokt bulle kan omvandlas till mer attraktiva bullar av målning på dem med mat färger.Här är ett recept för en stor ångkokt bulle med hemgjord röda bönor fylla.Steg 1: Ingredienser och metod Söta röda bönor pasta/anko1 c röd bön...

Rockin ' Guac

Rockin ' GuacAv AcidBass2 avokado (helst stor hass avokado)1 14oz dräneras kan Ro-Tel tomater1 lime (eller citron)Koriander (så mycket som du vill)Lägg för extra krydda1/2 jalapenoFörberedelser:Samla alla ingredienser tillsammans med en skärbräda, me...

Tostadas

det finns tre ord att beskriva denna måltid: billigt, lätt, läcker.Steg 1: ingredienser 6 majs tortillashela pinto bönor 1 burkar avrunna1/4 dl mjölk1 dl strimlad ost divideratstrimlad salladtärnad tomatSalsa för toppningolja till stekningSteg 2: Ste...

NSFW potatis

dessa är potatisen jag göra varje Thanksgiving. Var förvarnad, jag använder färgstarkt språk i detta recept. De är det bästa du någonsin smakat... kom på mig broSteg 1: ReceptetFörsta saker först... är du Alton Brown?Nej? Bra. Eftersom om du inte är...