Beatfly: Gör en lysande luftskepp och kontrollera den med din röst, tangentbord, MIDI-Controller, Garageband fil, iPhone, Flash och mycket mer! [Mac OSX]
Jag har arbetat med flera projekt med hjälp av luftskepp och ballonger, och här vill jag dela en av dem, Beatfly. Detta är en lysande luftskepp kontrolleras med olika gränssnitt såsom röst, tangentbord, MIDI-Controller, Garageband MIDI-fil, iPhone och iPod Touch, och Flash-program. Jag genomfört kärnfunktioner i kvarts kompositör plug-ins, en lätt-till-använda visuell programmeringsmiljö från Apple, så att du inte behöver skriva någon källkod för att ansluta din gränssnitt och luftskepp.

[Mac OSX endast]
Eftersom jag använder Quartz kompositör, fungerar mitt program bara på Mac OSX. Jag är nu att utvidga och förbättra det mot plattformar. Om du har kunskaper i datorprogrammering, kan du göra ditt eget system som ansluter till luftskepp. Av protokollet för kommunikation mellan datorn och luftskepp är enkel. Läs steg 19.

Se Steg
Relaterade Ämnen

(Del 1) DIY miniatyr skolan levererar: Pennor, sammansättning bärbara datorer, läroböcker och mycket mer!

Hej! Jag vet att jag inte har gjort en instructable på ett tag, så jag tänkte jag skulle göra en på miniatyr skolmaterial! Jag kommer att visa dig hur man gör:-Pennor-Sammansättning bärbara datorer-Matematik läroböcker-Mjuka och hårda cover läsa böck...

Målarfärg kan ugnen med tillbehör, förlorade skum Casting, och mycket mer!

När jag började kasta aluminium det slutliga målet var att bygga en svarv från grunden efter dave gingery verkstad från skrot metall serie böcker. Nu när jag har svarven, jag behöver inte nödvändigtvis att kasta stora delar hela tiden, och således de...

MRETV - Video, ljud och mycket mer från en standard Arduino!

MRETV - Video, ljud och mycket mer från en standard Arduino!Nu uppdaterad för Arduino 1.6.6 November 2015!Använd endast två resistorer och två dioder för att generera full skärm video. Text 47 x 29 8 x 8 tecken, dubbla vertikala upplösningen (47 x 57...

Hur man använder en espressomaskin ~ dra skott, ångande mjölk och mycket mer!

jag är en traditionell konststuderande-det vill säga, jag arbetade som en barista i college. Men det var inte bara för att det är sak att göra-det var också därför jag älskar kaffe.I detta Instructable ska jag fokusera på grundläggande drift. Vi komm...

Stirlingmotor, absorbera energi från ljus, kaffe och mycket mer!

Det finns energi runt omkring oss som bara väntar på att användas. Om det är varmt kaffe på en kall dag, ljus från solen, doftljus, spillvärme från elektronik... det finns kraft att vara hade! Vad sägs om vi förvandla det till användbara power? Steg...

Paracord armband med Survival Kit: Designa ditt på akut bugg ut armband utrustad med en första hjälpen-kit, ved för att tändas, fiske förnödenheter, verktyg, kompass, kniv och mycket mer.

Ett survival kit armband är en bärbar band av Paracord (550lb) med ditt egna val av överlevnad redskap vävt in i eller är knutna till bandet. Bär den på din handled/fotled eller anpassad göra dem att lägga till en Bug-out-väska eller nyckelring.Varfö...

DIY startpaket Makeup och mycket mer!

jag har varit intresserad av att göra min egen hudvårdsprodukter under många år. Den främsta orsaken jag gjorde min egen var eftersom jag ville vissa dofter som jag inte kunde hitta och jag hade torr hud och ville ha något som vill återfukta med ut a...

Raspberry Pi Home Automation - kontroll lampor, datorer, CCTV och mycket mer!

Hej killar, det första jag skulle vilja presentera mig för alla. Mitt namn är Jack, vanligen kallad Jackk eller JackkTutorials över på YouTube där jag technology handledning men främst täcka Hacking & säkerhet och andra användbara saker som du normal...

Laminerade aluminiumfolie för flexibla kretsar och mycket mer

LAF står för laminerade aluminiumfolie - i detta fall jag kommer att använda hushållsapparater aluminiumfolie som är laminerat med regelbundna förpackningstejpen. Det är starka, hållbara och tår-resistenta. Det är flexibelt, ledande, lätt skära, form...

DIY hösten Sleepover! Roliga aktiviteter, fester och mycket mer!

Att ha bal är så roligt! Hösten tema är ännu bättre! Ta reda på lite kul saker att göra smaskiga godsaker och mer att ha kul med din vän i höst!Steg 1: Måla dina naglar höstfärger! Måla naglar är perfekta för en höst sleepover, vilket innebär att hös...

Handsfree kamerafäste för rullstolar, cyklar, handleden och mycket mer!

jag älskar att fotografera, men på grund av mitt funktionshinder, det blir svårt att hålla en kamera stadigt, särskilt för en längre tid. Jag har provat olika stativ och andra innehar en kamera, men ingenting tycktes fungera mycket bra, särskilt när...

Deck the Halls med papper! 3D snöflingor, Paper kedjor, Julkalender och mycket mer!

Deck the Halls med mängder av papper!Detta är holiday utsmyckning på de billiga. Det har funnits gott om åren som vi har haft att gå billigt på utsmyckning.Jag blev inspirerad av Elf, jag älskar alla fåniga snöflingor och papper kedjor som kompis sät...

Super specifikationer - 3D och mycket mer

titeln för detta Instructable var verkligen svårt att välja eftersom dessa Super specifikationer har så många användningsområden.Så många användningsområden? Låt oss nämna några:* 3D stereo glasögon som fungerar på alla skärmar som använder passiv sp...

Scrubber svamp, maträtt tvålpump, vas och mycket mer.

jag gillar att spara tomma behållare och förpackningar att göra saker av. När jag var liten min mor gjort några fantastiska saker av saker runt huset. Dessa instruktioner kommer att visa hur man gör en svamp skrubber, plast, vas, ta bort klibbiga eti...

Gör din egen professionella post rengöring maskin för mindre än $80 och spara upp till $3000 och mycket mer.

Ursäkta min engelska.Efter att jag hittat tillbaka till ljudet av bra gamla vinylskivor hade problem alla rekord aficionado har. Hur man rengör poster ordentligt!?Det finns många vägar runt i Internet. Billigare sätt vilja Knosti eller den Discofilm...

Knivar och mycket mer!

Detta Instructable är om knivar. Hur göra, välja och bygga en kniv av dina egna. Vänligen favorit och läsa den, jag behöver allt jag kan få från fans som du. Så tack!Steg 1: Vilken kniv att välja? När du väljer din kniv, du överväga vad du kommer att...

Office krig: Sågspån överraskning och mycket mer!

Okej, är detta en enkel en för några år sedan. Det tar inte mycket overhead; Om du har en workshop, har du alla de varor du behöver.Om du har någon på jobbet som behöver tas ner några pinnar, varför inte fylla sitt skrivbord med sågspån? Komma, vet d...

Passiva högtalare, bärbara högtalare och mycket mer! Guide till att köpa delar för bluetooth högtalare

* Uppdatering: ny uppdaterad artikel är upp! *Hej stötarna, så här är mitt första inlägg på Instructables!Så detta är inte mycket av en handledning, utan mer av en guide till att köpa delar för att bygga bärbara högtalare. Under de senaste 4 månadern...

Gitarrförstärkare tilt stativ för full eller halv travar med separata huvuden och mycket mer.

jag vet jag är galen, men jag är okej med det.Jag byggde den här om du vill testa några teorier.Fjanten på den lokala musikaffär ville inte låta jag placera hans dyrbara nya Marshall stackar på detta och körde mig av. Jag kan verkligen inte klandra h...